X

Comisia de Control al SRI: o companie și-a obligat angajații să meargă la proteste

de null
Foto: https://octavpelin. wordpress.com/2016/02/21/tinerii-frumosi-si-idioti-de-la-multinationale-care-au-imbratisat-ideologia-nazista-a-lebensraum-ului-si-au-tradat-romania/

Preşedintele PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, că angajaţi ai unei firme i-au spus că au fost obligaţi să meargă la protest.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cadrul conferinţei, jurnaliştii i-au cerut lui Ţuţuianu să dea exemple de multinaţionale implicate în proteste, scrie agerpres.ro.

”Astăzi am avut trei oameni de la Dărmăneşti, care lucrează la Yazaki şi mi-au spus că dacă este nevoie vor veni şi dau şi declaraţii la instituţiile statului că au fost obligaţi să meargă la protest”, a afirmat senatorul social-democrat.

El s-a referit şi la declaraţiile anterioare făcute pe această temă, subliniind că ”nu este împotriva multinaţionalelor”.

”Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaţionalelor. Nu sunt deloc împotrivă”, a spus Ţuţuianu.

Parlamentarul a mai făcut o referire la multinaţionale, vorbind despre impozitele plătite de aceste mari companii în comparaţie cu ce plătesc IMM-urile.

”Sunt publice cifrele, multinaţionalele produc cam 80% din cifra de afaceri şi plătesc cam 3 miliarde de euro profit, ceilalţi, întreprinderi mici şi mijlocii produc 20% din cifra de afaceri şi plătesc 56 de miliarde de euro impozite”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Lasati ca au iesit din proprie constiinta civica oamenii la vot :D ne spune tutuianu asta , abureli, chestii pe care si un copil de 10 ani le anticipeaza, eu le-am anticipat din prima si nu am nici o pregatire de inteligence, sunt un simplu om.

  2. Acest tutuianu, ori e prost ori e dobitoc, ori ne ia de prosti, ceea ce nu vine el acum sa ne zică este faptul că aceste multinaționale majoritatea dintre ele în vremea p.s.d-ului sau prasit precum ciupercile după ploaie, iar acum o lasă mai moale că dacă incep sa ciripeasca vor cădea multe capete, pt că acestea au mituit la greu, căci uitativa că nicăieri prin Europa și în lume nu asi permit să facă ceea ce fac in Romania, iar vina principala o poarta clasa politică românească care este compusa 90% din penali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button