X

O gură de Rai – Lupta PS Longhin de la Bănceni pentru orfani și contra războiului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La câţiva kilometri de graniţa de nord a României există un loc care parcă nu ţine de această lume. Populat de oameni ce par atinşi de rai, pentru că acolo poţi vedea Divinitatea la lucru în fiecare clipă.

La mănăstirea Bănceni, miracolele se ţin lanţ. Unele, se spune, înfăptuie de o icoană făcătoare de minuni. Cele mai multe, însă, de un preot cum nu mai este altul. 

Menirea lui este să reînvine oameni pierduţi, atinşi de suferinţă, orfani, bolnavi incurabil. Îi reuşeşte pentru că îi înţelege, dar şi pentru că are har. Calea aceasta, spune el, i-a fost arătată de Dumnezeu de când era copil. 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Dragostea sf.sale pt. Domnul Hristos ,este pe măsură faptelor sale si a jertfelniciei.Am observat ca i se umplu ochii de lacrimi când ii pronunța numele Domnului.Așa un om ,nu am crezut ca poate avea vreodată dușmani.As zice ca cel care il vorbește de rău pe acest episcop,se pune tot așa de rău cu Dumnezeu ,si nu stiu daca va fi iertat.Este unic in tot ceea ce face cu atât curaj si dăruire.Dumnezeu ,din marea Sa grija pt.noi,ne-a lăsat modele,dar noi nu avem ochi sa vedem si nici inima sa simțim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button