X

Cutremure destul de mari în România

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un cutremur a fost resimțit în București, miercuri, la ora 17.09. Seismul a avut o magnitudine de 5,1 pe scara Richter după primele estimări ale specialiştilor. Cutremurul s-a resimţit în mai multe oraşe din ţară. Adâncimea unde s-au mişcat plăcile tectonice a fost de 256 km.

Acesta este al doilea cutremur înregistrat miercuri. Primul, cu magnitudinea de 4,4 şi epicentrul în judeţul Vrancea, a avut loc la ora 11.53.Un al treilea cutremur a avut loc la ora 17.14, la o afâncime de 120 de km, cu epicentrul tot în Vrancea, conform INFP.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button