X

Cutremure destul de mari în România

de null

Un cutremur a fost resimțit în București, miercuri, la ora 17.09. Seismul a avut o magnitudine de 5,1 pe scara Richter după primele estimări ale specialiştilor. Cutremurul s-a resimţit în mai multe oraşe din ţară. Adâncimea unde s-au mişcat plăcile tectonice a fost de 256 km.

Acesta este al doilea cutremur înregistrat miercuri. Primul, cu magnitudinea de 4,4 şi epicentrul în judeţul Vrancea, a avut loc la ora 11.53.Un al treilea cutremur a avut loc la ora 17.14, la o afâncime de 120 de km, cu epicentrul tot în Vrancea, conform INFP.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Cutremure

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.