X

Inca un pas spre STRICAREA GEORGIEI: georgienii vor călătorii fără vize în Schengen

de null

Parlamentul European a dat astăzi, un vot covârșitor, pentru a liberaliza vizele pentru Georgia, deschizând drumul georgienilor să călătorească fără vize în Schengen.

533 de europarlamentari au votat ”pentru”, 66 ”împotrivă” și 28 s-au abținut. Georgia mai are însă de așteptat. La nivelul PE și al Consiliului European urmează să se stabilească un mecanism care să permită suspendarea vizelor. Nu este luată în vedere doar Georgia, ci și Ucraina.

Până la sfârșitul lunii februarie, situației Georgiei urmează să fie tranșată. Cetățenii Georgiei ar putea să călătorească în spațiul Schenghen de la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Statele membri Schengen sunt: Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.