X

Inca un pas spre STRICAREA GEORGIEI: georgienii vor călătorii fără vize în Schengen

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul European a dat astăzi, un vot covârșitor, pentru a liberaliza vizele pentru Georgia, deschizând drumul georgienilor să călătorească fără vize în Schengen.

533 de europarlamentari au votat ”pentru”, 66 ”împotrivă” și 28 s-au abținut. Georgia mai are însă de așteptat. La nivelul PE și al Consiliului European urmează să se stabilească un mecanism care să permită suspendarea vizelor. Nu este luată în vedere doar Georgia, ci și Ucraina.

Până la sfârșitul lunii februarie, situației Georgiei urmează să fie tranșată. Cetățenii Georgiei ar putea să călătorească în spațiul Schenghen de la sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Statele membri Schengen sunt: Austria, Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button