X

VIDEO: Dezbaterea pe grațiere și Codul Penal, la Ministerul Justiției. Ce a declarat Gigi Becali

de null

Luni, 30 ianuarie, între orele 10,00 – 12,00, la sediul Ministerului Justiţiei este organizată o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală şi proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse.

Timpul alocat fiecărei intervenţii este de trei minute pentru fiecare asociaţie, respectiv participant individual.

La dezbatere a participat şi latifundiarul Gigi Becali, unul dintre oamenii interesaţi de aceste măsuri, dat fiind faptul că a fost în închisoare. Becali susţine că a vorbit pentru cei care încă se află în puşcării, nu pentru el personal.

În cadrul dezbaterii, Becali a explicat că proiectul dat de Ministerul Justiţiei este unul şmecheresc. Proiectul lui Iordache e „şmecheresc”, pentru că unul ca torţionarul Vişinescu iese în 3 ani din închisoare din cauza lui. Proiectul de graţiere trebuie să se dea, dar cea mai mare problemă e ANP, gardienii care au mentalitate criminală (…) ăştia sunt marea problemă! Cei de la ANP şi Vulpe (directorul ANP) este o mare problemă, dar nu-i problemă că el va fi demis. Ăştia sunt marea problemă a puşcăriilor şi credeţi-mă că ştiu, am trecut prin asta”, a spus Gigi Becali.

După ce şi-a terminat pledoaria, Gigi Becali a preferat să plece, susţinând că a spus ce avea de spus.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Interne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.