X

VIDEO: Dezbaterea pe grațiere și Codul Penal, la Ministerul Justiției. Ce a declarat Gigi Becali

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Luni, 30 ianuarie, între orele 10,00 – 12,00, la sediul Ministerului Justiţiei este organizată o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală şi proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse. 

Timpul alocat fiecărei intervenţii este de trei minute pentru fiecare asociaţie, respectiv participant individual.

La dezbatere a participat şi latifundiarul Gigi Becali, unul dintre oamenii interesaţi de aceste măsuri, dat fiind faptul că a fost în închisoare. Becali susţine că a vorbit pentru cei care încă se află în puşcării, nu pentru el personal.

În cadrul dezbaterii, Becali a explicat că proiectul dat de Ministerul Justiţiei este unul şmecheresc. Proiectul lui Iordache e “şmecheresc”, pentru că unul ca torţionarul Vişinescu iese în 3 ani din închisoare din cauza lui. Proiectul de graţiere trebuie să se dea, dar cea mai mare problemă e ANP, gardienii care au mentalitate criminală (…) ăştia sunt marea problemă! Cei de la ANP şi Vulpe (directorul ANP) este o mare problemă, dar nu-i problemă că el va fi demis. Ăştia sunt marea problemă a puşcăriilor şi credeţi-mă că ştiu, am trecut prin asta”, a spus Gigi Becali.

După ce şi-a terminat pledoaria, Gigi Becali a preferat să plece, susţinând că a spus ce avea de spus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button