X

VIDEO: Dezbaterea pe grațiere și Codul Penal, la Ministerul Justiției. Ce a declarat Gigi Becali

de null

Luni, 30 ianuarie, între orele 10,00 – 12,00, la sediul Ministerului Justiţiei este organizată o dezbatere cu privire la proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Codului penal şi a Codului de procedură penală şi proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind graţierea unor pedepse.

Timpul alocat fiecărei intervenţii este de trei minute pentru fiecare asociaţie, respectiv participant individual.

La dezbatere a participat şi latifundiarul Gigi Becali, unul dintre oamenii interesaţi de aceste măsuri, dat fiind faptul că a fost în închisoare. Becali susţine că a vorbit pentru cei care încă se află în puşcării, nu pentru el personal.

În cadrul dezbaterii, Becali a explicat că proiectul dat de Ministerul Justiţiei este unul şmecheresc. Proiectul lui Iordache e „şmecheresc”, pentru că unul ca torţionarul Vişinescu iese în 3 ani din închisoare din cauza lui. Proiectul de graţiere trebuie să se dea, dar cea mai mare problemă e ANP, gardienii care au mentalitate criminală (…) ăştia sunt marea problemă! Cei de la ANP şi Vulpe (directorul ANP) este o mare problemă, dar nu-i problemă că el va fi demis. Ăştia sunt marea problemă a puşcăriilor şi credeţi-mă că ştiu, am trecut prin asta”, a spus Gigi Becali.

După ce şi-a terminat pledoaria, Gigi Becali a preferat să plece, susţinând că a spus ce avea de spus.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button