X

A murit ambasadorul Rusiei în India. Este al cincilea diplomat rus care moare sau este ucis, în ultimul timp

de null

Conform articolului http://www.zougla.gr/kosmos/ article/nekros-o-rosos- presvis-stin-india ambasadorul Rusiei în India, Alexander Kadakin a murit Joi, 26 Ianuarie, la ora 8 a.m., din cauza unei aritmii cardiace, la un spital din Nea Delhi, fapt confirmat de Ministerul de Externe al ţării sale.

Alexander Kadakin s-a născut la 22 Iulie 1949, la Chişinău, în Moldova. A ocupat postul de Ambasador al Rusiei în India în perioada 1999-2004 şi apoi din anul 2009. Este al cincilea diplomat rus care moare sau este ucis, în ultimul timp, în afara Rusiei sau pe teritoriul acesteia.

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!