X

Chestiunea CHEMTRAILS. Sa-i scriem senatorului TUDOR BARBU?

Legat de tema:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CHEMTRAILS – Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor?

Sa ne amintim de Tudor Barbu:

http://www.youtube.com/watch?v=twCfLBf7uhY

N-am vizionat decat inceputul emisiunii. Nu stiu deci in ce masura promoveaza in cadrul ei si idei gresite, tinand cont ca:

TUDOR BARBU promoveaza un foarte nociv mesaj new age

Fiti foarte atenti de unde va informati! TUDOR BARBU este in aceeasi categorie cu Alex Jones, David Icke, Zeitgeist – cea a luptatorilor impotriva falsei NOI ORDINI MONIDALE

Chiar daca rataceste, consider insa ca este important faptul ca vorbea despre chemtrails si ca actualmente este senator. Asadar, din postura sa de senator, daca-i scriem cat mai multi, poate va incepe sa incerce sa faca ceva. Macar sa se agite oleaca in Parlamentul acela. Sa gaseasca o formula de a pune oficial oarece intrebari.

Poate gresesc. Voi ce parere aveti?

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button