X

Natural News: CUM SA NE PROTEJAM IMPOTRIVA CHEMTRAILS?

Poate ajuta, nu ma prea pricep. Oricum, in primul rand trebuie sa ne rugam.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi in articolul Chemtrails: Learn how to protect yourself from these treacherous poisons:

Chemtrails: Aflați cum să vă protejați de aceste otrăvuri înșelătoare
A trai intr-o casa inchisa ermetic si mancand numai alimente cultivate in interior, evitand ramificatiile periculoase de chemtrails este aproape imposibil.

 

Din păcate, aceste spray-uri aeriene otrăvitoare au devenit o realitate de zi cu zi pentru cei mai multi – este necesar ca oamenii sa se fortifice singuri consumand alimente detoxifiante si suplimente pentru a evita boli grave.
Fie ca mancam un simplu mar sau folosim suplimente de Chlorella care ajuta la detoxifierea organismului de substantele chimice nocive (pesticide, medicamente, metale grele) combaterea efectelor virulente ale geoingineriei trebuie sa devina o rutina zilnica, extrem de importanta.
Otraviti de sus
Toxinele gasite in chemtrails se infiltreaza in fiecare aspect al vietii noastre, de la aerul pe care il respiram pana la apa pe care o bem si alimentele pe care le consumam. Mai este de mirare ca bolile fizice si psihice sunt in crestere intr-un ritm ametitor?
Uimitor, aceste spray-uri aeriene contin de multe ori urmatorul amestec bizar de agenti patogeni si otravuri:

Bacterii

Pseudomonas fluorescens – legate de arme biologice, inflexiuni sanguine severe, convulsii tuse È™i vertij.

Pseudomonas aeruginosa – asociate cu pneumonie, bronsita, infectii la urechi si ochi, meningita, fibroza chistica, dureri musculare si de articulatii, tulburari gastro-intestinale.
Mycoplasma fermetans incognitus – un agent patogen de bio-inginerie asociat sindromului Razboiul din Golf si oboseala cronica.
Morgellons – boala misterioasa care ataca pielea, care poate cauza moartea. ”Morgellons” este un agent patogen misterios, oamenii de stiinta nu sunt siguri daca sa il clasifice ca o bacterie sau un virus.

Chimicale

Dibromura de etilena – o toxina interzisa de EPA ( Environmental Protection Agency – AgenÈ›ia pentru ProtecÈ›ia Mediului SUA) care afecteaza ficatul, sistemul respirator si cel cardiovascular.

Metale grele

Cadmiu – cancerigen. Compromite sistemul cardiovascular, renal, gastrointestinal, neurologic, de reproducere si respirator.
Nano-aluminum-coated fiberglass (CHAFF) – deterireaza functiile creierului. Este legat de instabilitatea emotionala, paranoia, memorie slaba, iritabilitate, scaderea atentiei, tulburari de dispozitie si erori de judecata.
Mercur – dauneza sistemului nervos, respirator, digestiv, renal si imunitar.
Bariu – dezvolta aritmii cardiace, paralizie, hipertensiune arteriala, tulburari gastro-intestinale si insuficienta respiratorie. Bariu este de asemenea implicat in boli neurodegenerative precum scleroza multipla.

Obiceiuri detoxifiante zilnice

Daca vrem sa ne protejam de aceasta ”nebunie” care ne afecteaza sanatatea, urmatoarele alimente si suplimente ne pot ajtuta.

Chlorella – extrage metalele grele din tesuturi si incapsuleaza toxinele pentru a preveni reabsorbtia in tractul digestiv.
Pectina – absoarbe metalele grele in intestine si ajuta la eliminarea lor.
Coriandru – elimina mercuru, plumbul si aluminiu din organism.
Alge marine Kombu – bogate in alginat (absorbant de metale grele).
Argint oxigenat – distruge bacteriile, virusurile si ciupercile.
Carbune activat – se ‘leaga’ de metalele grele si ajuta la eliminarea lor in conditii de siguranta din organism.
Bentonita, care este un detoxifiant puternic de metale grele, paraziti, poluanti, bacterii, ciuperci si virusuri, poate fi folosit ca o aparare excelenta impotriva Chemtrails.
Se poate consuma intern numai soiul alimentar cunoscut ca Bentonica calcica naturala sau extern sub forba de baie (detoxiferea fancadu-se prin piele in acest caz).

In plus, DMPS (sodiu 2,3 -dimercaptopropane -l-sulfonat) – sarea de sodiu – sa dovedit extrem de eficienta in indepartarea metalelor grele din organism. In testele de laborator dupa o injectie intravenoasa de DMPS 90% din metalele grele au fost eliminate prin rinichi, dupa 24 de ore. Suplimentarea orala este de asemenea o optiune, desi este considerata mai putin eficienta.

Cititi va rog si:

CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button