X

CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

   Pe cei ce inca n-au aflat despre ciudata noua boala ii rog sa citeasca:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Video: MORGELLONS – o boala stranie.  Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele … EXISTA O LEGATURA CU ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC?

Iata ce putem citi in articolul CHEMTRAILS AND MORGELLONS – IT’S WORSE THAN YOU THOUGHT!:

Chemtrails (dîre chimice) şi boala „Morgellons”. Este mai rău decît aţi crezut!

De cetăţeanul cercetător Blue. Povestea, concluzii preliminare şi observaţii

Acest articol a fost editat de către Bridget Conroy şi Mike Caraway. Mai multe dintre fotografiile lui Blue pot fi vazute în secţiunea galerie. Acest link va va duce către „Arizona Skywatch”. Mergeti la galeria lor pentru a vedea mai multe fotografii cu dîre „chemtrails” şi specimene „morgellons”

Reproducerea acestui material este încurajată atîta timp cît este făcuta în scopuri educaţionale, non-profit

Reprodus de către morgellonsexposed.com

Am început această cercetare în încercarea de a explica simptomele fizice şi neurologice observate de ceva vreme de către mine, la aproape toate persoanele, inclusiv la mine. Îmi statea ca o aşchie în minte.

Am observat, în ultimii ani, la colegii mei de lucru, în mod special la cei pe care îi pregăteam eu, că absolut toţi îşi pierdeau memoria pe termen scurt. Lăsau o ceaşcă de cafea pe masă pentru ca peste 10 secunde să nu mai ştie unde au lăsat-o, lucrau la un proiect pentru munca pe teren iar apoi plecau de la birou fără a-şi lua cu ei cele necesare muncii pe teren. În urmă cu 10 ani angajaţii care erau în perioada de training se puteau descurca cu trei sau chiar patru sarcini diferite în acelaşi timp fără a uita de nici una din ele, în ziua de azi se descurca cu una singură, cel mult, foarte straniu. Îndeosebi copiii, care ar trebui sa aibe o memorie foarte bună, par de asemenea afectaţi. Casierii de la magazine şi alţii de asemenea par a suferi de aceleaşi simptome neurologice.

Cît despre mine, nasul îmi curge foarte des, urechile îmi ţiuie tot timpul, vederea la unul din ochi a devenit înceţoşată, articulaţiile mă dor…etc. Aceste observaţii precum şi observarea continuă a cerului m-au condus către această cerecetare pentru a vedea dacă există o conexiune între cele două.

Înotdeauna am fost nevoit să urmăresc vremea pentru a proteja personalul şi echipamentele şi pentru a termina proiectele la timp. Am fotografiat împrăştierea de aerosoli deasupra munţilor Albi din Arizona începînd cu 2005 şi am creat un întreg blog cu fotografiile realizate în decurs de un an întreg de observaţii, cel puţin 50 de ore pe săptămînă, cu începere din decembrie 2005. Concluzia la care am ajuns este aceea că întreaga parte superioară a troposferei conţine ceva care poate fi descris doar ca nori sintetici creaţi de avioane. Nu am fotografiat doar şpreierea în sine ci şi transformarea acestei substanţe în nori de natură fibroasă sau alte formaţiuni noroase bizare, care pînă nu demult nu erau descrise în nici o carte despre nori. Vedeţi „Zile stranii, ceruri stranii

Cu toate acestea în ultimul an am observat şi fotografiat şi un halou extraordinar în jurul soarelui, ceea ce ne indică faptul că s-a ajuns la un nivel de saturare a atmosferei, iar şpreierea nu mai este atît de frecventă ca înainte. De exemplu se şpreiază doar o dată sau de două ori pe săptămînă cel mult. Acest halou poate fi văzut şi în jurul luminilor de pe stadioane, în transmisiile televizate. Am observat recent că în momentul în care cerul este de un albastru azuriu aşa cum trebuie să fie, nu întîrzie să apară şi avioanele pentru a acoperi acea gaură. Am încerat să îmi dau seama cum se face că aceşti nori au un aspect atît de fibros (lînos) cîteodată şi cum acest proces pare a fi unul de autoasamblare a unui polimer obţinut prin nanotehnologie. (Observaţi nori conectîndu-se în pozele cu aerosoli făcute la Lakeside). Gazele nu pot avea un aspect atît de striat şi ceea ce urcă, trebuie să şi coboare, Newton avea dreptate.

Şi numai utilizînd o lanternă îndreptată în sus, pe timp de noapte şi privind în fascicolul de lumină veţi avea dovada că trăim intr-o baie de ceea ce unii cercetători sugerează a fi o formă exotică de bariu, aluminiu sau Dumnezeu ştie ce altceva, dar eu personal nu îmi pot permite o analiză de laborator completă. (Vedeti pe carnicom.com confirmarea testului prezenţei bariului)

Atmosfera noastră este deja atît de saturată cu această chestie, cel puţin în Munţii Albi încît de multe ori razele solare se pot observa cum îşi croiesc drum către sol exact ca atunci cînd razele solare intră direct în casa cuiva prin fereastră iar în casă este fum de la bucătărie sau orice alt tip de fum. Această mizerie din atmosferă ne-a redus lumina solară comparînd cu cea de numai acum doi ani, deoarece atunci am montat un aparat de masurat lumina si în ziua de azi indică o descreştere cu jumătate faţă de atunci. Acest lucru este evidenţiat si de aparatul meu foto întrucît dimineaţa foloseşte bliţul mai des decît de obicei şi cîteodată iluminatul stradal (acolo unde este comandat de senzori de lumină) sau luminile maşinilor pornesc chiar în timpul zilei, sau cu mult înainte de apusul soarelui, fenomen foarte îngrijorător.

Alcalinizarea apei şi a oricăror organisme dotate cu sistem de respiraţie acvatic permite stocarea şi chiar crearea curentului electric continuu mai ales cînd este amestecată cu alte componente/chimicale. Am demonstrat acest lucru în privinţa mea, folosind doar un voltmetru digital foarte sensibil. Îmi masuram tensiunea electrică produsă de corpul meu, în mod constant doar udîndu-mi degetele şi strîngînd în mînă testerele aparatului.

Am început să mă uit la apa colectată, folosind un microscop vechi, pe la începutul lunii aprilie, lăsînd să se usuce 30 de picături de apa pe o lamelă de sticlă. Imediat am observat nişte chestii care semănau cu ceea ce am vazut pe net că se extrăgea din pielea bolnavilor de Morgellons. Sincer eu chiar credeam că toată povestea asta cu Morgellons nu era nimic altceva decît o farsă pe internet, în ziua de azi însă ştiu altceva. Am început să mă uit la probele mele şi am văzut zeci de astfel de fibre. Confirmarea a ceea ce sînt aceste fibre a venit în 18 aprilie 2007 cînd un nanosenzor „goldenhead” a fost izolat. Această confirmare a fost un adevărat şoc întrucît ştiam că noi toţi, cel puţin cei din Munţii Albi am fost infectaţi cu această bizară nano-boală, infestare sau infecţie.

De ce este importantă chestia cu tensiunea electrică? Am observat că în borcanele mele care erau electrolizate creşterea acestor fibre, care am învăţat că sînt imitaţii sintetice de organisme sau mai bine zis forme de viaţă artificiale, era mult mai rapidă. Aceste fibre pe care ei le numesc Morgellons au crescut în şase luni la dimensiuni aproape vizibile cu ochiul liber sau cu o lupă. Un astfel de ghem de fibre a crescut de la vreo zece fibre microscopice pînă la aproximativ 100 şi de aceea puteau fi extrase uşor cu penseta. Două din aceste nano-tuburi siliconice translucente erau în mod clar segmentate iar unul din segmente părea a avea un lanţ ADN care trece prin miezul acestuia. Cum este posibil acest lucru nu ştiu, dar nu este nici iluzie nici nebunie întrucît le am în continuare şi le observ în mod frecvent.

De cînd am putut observa că noi acum trăim practic într-o „baie” de electricitate produsă de „minunea care creşte” (particule metalice) la care se adaugă turnurile de microunde, releele de telefonie mobilă, transmisii radio, transmisii prin satelit, linii de alimentare cu energie electrică, reţele wireless cuplate cu omniprezenţa conductelor de apă din plastic, plantelor artificiale din plastic, a norilor din plastic, a ambalajelor alimentare din plastic, a interioarelor de maşini din plastic, a îmbrăcăminţii din plastic, a brazilor de Crăciun din plastic, etc, se pare că există destule obiecte din plastic cu care să lucreze împreuna, dacă acest lucru este posibil. Plasticul se află intr-o continuă stare de degradare şi de aceea de vaporizare. O explicaţie plauzibilă a faptului că aceste fibre sub formă de benzi plate cresc inclusiv pe sticlă ar fi faptul că aceste modele de organisme sistetice se autoasamblează folosind plasticul din aer, apă etc şi folosesc pentru acest lucru curentul electric continuu sau se alimentează cu siliciul din sticlă sau ambele. S-a dovedit faptul că plantele extrag cele mai multe minerale din aer, nu din sol aşa cum se credea odată. Nanotehnologia este creată să imite lucrurile pe care omul le-a descoperit despre cum funcţionează natura, despre cum se asamblează ea.

Acest lucru ar explica de asemenea cum au reuşit aceste fibre să îşi croiască drum din interiorul corpului meu/ al nostru pînă la suprafaţa acestuia fără ca sistemul imunitar să bage de seamă. Am trăit, am respirat şi am băut reziduuri de plastic de atît de mult timp încît a devenit o parte din compoziţia corpului nostru. Din moment ce pielea creşte din interior spre exterior şi se regenerează complet o dată la şapte ani, bănuiala mea este că durează aproximativ 10 ani ca această boală să iasă la suprafaţă aşa cum se vede în fotografii. Aproximativ cam cînd au început şi programele de şpreiere cu chemtrails.

Am început să mă uit la picăturile uscate din apa colectată şi atunci a început totul. Am început să văd pe net ceea ce văzusem la microscop şi am văzut că erau denumite fibre Morgellons. Am citit poveşti despre oameni cărora le creşteau astfel de fibre din piele dar iniţial am crezut că nu este nimic altceva decăt o farsă. Se spunea că aceste fibre pot creşte singure şi pot crea o multitudine de simptome, de la leziuni ale pielii la gîndire înceţoşată şi pierderi de memorie. Pe site-ul rense.com veţi putea găsi interviuri cu pacienţi care suferă de Morgellons şi medicii care îi tratează.

Prima mea reacţie a fost să părăsesc zona, dar acest lucru era imposibil din punct de vedere economic şi de aceea am continuat să studiez problema. Am creat o altă staţie de testare aflată la 450 Km distanţă şi am obţinut aceleaşi rezultate. Pînă acum, de parcă toate acestea nu erau deja de ajuns, am observat şi alte chestii crescînd în apă. Prima pe care am observat-o era o chestie similara unui virme panglică şi pe care am denumit-o Fred. A început de la dimensiunea de laţime de agrafă şi în două săptămîni ajunsese la 3 cm lungime.

Am început să petrec ore întregi în fiecare noapte din weekend, la microscop studiind aceste creşteri bizare. Nimic care să semene cu biologia vizibilă pe care o ştim noi. În acelaşi borcan în care a crecut Fred au apărut la un moment dat şi cîteva zeci de fibre Morgellons care l-au prins pe Fred ca intr-o plasă.Spre amuzamentul meu Fred s-a eliberat încetul cu încetul din acest păienjeniş, chestie pe care am urmărit-o timp de 3-5 zile. Fibrele s-au adaptat mutîndu-se din drumul lui Fred. Pînă în ziua de azi nu au mai reuşit să îl prindă. Am petrecut întreaga lună mai studiind aceste bizare creşteri, fibre şi făcînd alte teste. Apoi am decis să fac teste şi 1800 Km mai la nord în Idaho.

Mi s-a ivit ocazia de a părasi slujba pe care o aveam şi cu toate că mi s-a oferit o mărire substanţială de salariu, am refuzat-o. Aveam mult respect pentru acest prieten al meu întrucît  lucrasem foarte bine împreună în trecut. Am simţit că îi datorez o explicaţie pentru refuzul meu şi pentru dorinţa mea de a pleca şi de aceea i-am arătat unde am ajuns cu cercetările.      I-am arătat la ce scară s-a ajuns cu otrăvirea chimică a noastră şi consistenţa acestei otrăviri de la o săptămînă la alta (cel puţin 12 borcane). Le-am arătat şi celorlalţi de la celălalt birou dovezile otrăvirii chimice dar nu şi cele care ţineau de partea biologică. I-am arătat întreaga mea colecţie de probe săptămînale şi i-am spus despre fibrele Morgellons găsite în apă. I l-am arătat pe Fred care a crescut înpreună cu unul la fel dar mai mic. I-am spus că pot dovedi dincolo de orice urmă de dubiu că ne aflam nu numai sub atac chimic, dar şi biologic (forme de viaţă sintetice). Nu aş fi arătat nimănui rezultatele testelor dacă nu puteam dovedi ceea ce afirmam. Reacţia lui, la fel ca a multora a fost una moderată, dar nu auzise niciodată de Morgellons şi nu avea idee despre ce ar putea însemna asta pentru viitor. Nu a aplicat politica struţului aşa cum fac aproape toţi ceilalţi (am observat că acesta este un alt simptom neurologic al bolii), daca nu recunoşti existenţa unei probleme înseamnă că nu există. Bănuiesc că dacă ar fi ascultat fişierele audio ale lui Rense reacţia sa ar fi fost diferită.

După puţin timp am plecat în statul Idaho şi primele trei zile vizibilitatea a fost bună cu un uşor halou în jurul soarelui. Se părea că am gasit un loc mai sigur unde să se mute familia mea. În a treia zi însă am putut observa o amplă opreaţiune de şpreiere la est şi am început să caut în pînzele de păianjen, seva copacilor şi pe maşina mea. Concluzia? Aceste fibre sînt pretutindeni! Uitîndu-mă la toate acestea şi gîndindu-mă că am venit în Idaho să mă liniştesc, anxietatea, teama şi groaza au reapărut. Sperenţele mele pentru viitor s-au năruit şi realizarea faptului că toată lumea din Idaho a fost infectată cu această diabolică creaţie umană a devenit o relitate (doar căutaţi Morgellons în Youtube). Acest oraş în particular se alimentează cu apă din lac ceea ce înseamnă că localnicii sînt supuşi unei doze duble, nu doar din aer ci şi din apă.

M-am întors din Idaho şi mi-am continuat cercetările, care au devenit şi mai bizare, dacă este posibil acest lucru. Am descoperit o altă chestie care creşte, un cristal pliabil de formă pătrată (probabil proteină) cu latura de aproximativ 6 mm care se îngroaşă, nu se extinde cum s-ar putea crede. Şi pînă în ziua de azi continuă să se îngroaşe.

Am realizat o ramă de lemn de 30×30 cm şi am luat o bandă adezivă foarte curată pe care am întins-o pe toată suprafaţa ramei. Am plasat-o peste noapte sub cerul liber cu faţa lipicioasă în sus. Dimineaţa am lăsat-o să se usuce într-un spaţiu închis şi apoi am acoperit-o cu o bucată de sticlă de dimensiuni asemanătoare pentru a sigila ceea ce colectase peste noapte. Am privit prin banda adezivă cu un microscop ieftin cumpărat de la RadioShack şi care măreşte de 60-100 de ori (este bun şi pentru a vă observa propria piele) şi în acest fel am dovedit că aerul este una din sursele acestor fibre. Pînzele de păianjen au acelaşi efect.

În orice caz, am înfiinţat un alt post de testare şi am decis să fac observaţii timp de una două săptămîni dar de data aceasta să nu electrolizez apa. Acest experiment a dat alte organisme sintetice, diferite de cele de pînă acum. Acestea (le-am denumit Morgellons de tipul 3) au început să arate mai degrabă ca şi Fred dar aveau o chestie ciudată care semăna cu o sămînţă de culoare maro şi cu ţepi mici care ieşeau din aceasta. Avea o dimensiune cam cît a douăzecea parte din grosimea unei agrafe şi arată de parcă chestia numită Fred era încojurată de o chestie colorată ca şi Fred.

Cred că s-a spart şi a dat naştere la o pungă cu o multitudine de sortimente. Punga era compusă din cîteva sute de fibre care arătau puţin diferit de cele de tip Morgellons panglică deşi erau destule şi din acestea. În acel moment am realizat că am nevoie de aparate foto deoarece nimeni nu mă va crede altfel. La naiba, eu însumi încă nu pot crede multe din acestea! Am cumpărat două microscoape şi am început să fotografiez.

Am văzut dovezile acestei tehnologii care se automultiplică în pînzele de păianjen (pe pielea şi în părul uman de asemenea) găsind nanotuburi din silicon transparent care imită structurile vegetale şi altele asemenea dar la o scară mult mai mică. Dacă aşa cum se suţine, aceste chestii pot veni în contact cu forme de viaţă şi să copieze părţi din ARN-ul/AND-ul acestora (prin transriere şi detecţie) iar apoi să se multiplice autoasamblîndu-se cu diverse componente, siliconul fiind cel mai abundent, izolarea pentru studiu ar fi aproape imposibilă. Fibrele care trăiesc pe sticlă sugerează că aceste chestii pot absorbi siliciul din sticlă autoasamblîndu-se cu ajutorul acestuia, priviţi atenţi la punctul de ataşare al acestor fibre pe sticlă.

Cea mai mare grijă a mea rămîne aceea că anumite componente ale unor virusuri sau chiar virusul întreg s-ar putea multplica în acest fel rămînînd nedetectat. O parte încă nedescoperită a acestei tehnologii. Vă ofer rezultatele observaţiilor mele cu asigurarea că pot fi reproduse. Nici nu înregistrez decît experimentele pe care le pot reproduce. Vă ofer rezltatul muncii mele în regim de urgenţă deoarece cred că s-ar putea să nu mai avem mult timp. Creşterea structurilor de mucegai în secreţiile mele nazale (şi probabil şi ale tale) este o problemă reală, suspectul cel mai probabil fiind o ciupercă transformată în armă.

Rămîne ideea că s-ar putea ca acest lucru să nu poată fi învins decît cu frecvenţe rezonante, reglate în aşa fel încît să distrugă capacitatea de detectare a întregului. Rămîne o observaţie faptul că poate tehnologia undelor luminoase ar putea influenţa aceste chestii din moment ce autofluorescenţa a fost obţinută şi în opinia mea, dovada frecvenţelor la care aceste fibre vibrează. Rămîne o mare teamă a mea faptul că oxigenul atmosferic s-ar putea să fie deja într-o cantitate redusă.

Rămîne un fapt logic acela de a presupune că aceste fibre microscopice care absorb şi conduc curentul electric, cresc în creierele noastre şi încet încet ne scurtcircuitează neuronii producînd în cele din urmă pierderi de memorie, boli ca Alzheimer, etc. Probabil că oprirea alimentării cu energie eletrică a acestor creaturi este cheia, deşi pare imposibil de realizat.

Un alt gînd, referitor la insecte, ar fi acela că această tehnologie poate supravieţui în fluidele insectelor, iar cînd sîntem înţepaţi tehnologia se transferă împreună cu ARN/AND de insectă, apoi se încearcă replicarea, probabil a veninului în interiorul gazdei umane. Aceasta ar putea explica de ce a fost izolat ADN de insecte sau plante în bolnavii de Morgellons.

O observaţie/posibilitate nouă şi destul de înfricoşătoare asupra situaţiei curente ar fi următoarea. Conform mărturiilor celor infectaţi s-a observat o mentalitate de stup a celor care au fost afectaţi. Aceasta sugerează inteligenţă artificială dar nu se ştie în ce măsură.

De asemenea formaţiunile noroase de joasă înalţime care apar acum se dispersează mult mai repede decît acum doi ani. De fapt întreg proiectul meu cu fotografierea chemtrails a început într-o zi în care am observat un nor destul de mare dezintegrîndu-se într-o multitudine de formaţiuni mici care au fost îndepărtate de briză în cîteva minute. Acest lucru a fost observat şi de coechipierul meu.

Un articol recent din Phoenix, cu privire la studiul calitatăţii aerului intitulat „Chemtrails – Şocantul studiu al calităţii aerului din Phoenix”dovedeşte sau confirmă munca şi descoperirile mele. Cantitatea de aluminiu măsurată în aer depăşeşete de 6.400 de ori nivelul de toxicitate, alături de cea de mangan la de 5.820 de ori limita admisa, fier de 28.000 de ori nivelul maxim admis, bariu de 278 de ori nivelul maxim admis, etc.

Este începutul sezonului musonic aici şi eu sînt destul de sigur, judecînd după cît de des se văd razele solare strecurîndu-se către pămînt în acelaşi fel în care se văd într-o cameră plină cu fum, că traiul aici este mult mai rău decît în Phoenix avînd în vedere că aici toată poluarea de jos se ridică pentru a forma nori de ploaie. Norii se dezmembreză, nu se evaporă, aici cu o aşa frecvenţă încît nici măcar nu îî mai fotografiez şi de fapt nu mai fotografiez nici măcar chemtrails încît oricum nu mai contează.

Categoric vom continua să fim sufocaţi încetul cu încetul de particule metalice.

Cea mai pură formă a ştiinţei este observaţia, iar eu după sute de ore de observaţii pot spune fără ezitare: „Houston, avem o problemă!”

Şpreierea de aerosoli

Pe scurt, modul în care văd o parte a dilemei noastre, este acela că mulţi dintre aceşti nori sintetici nu sînt nimic altceva decît nişte polimeri obtinuti prin nanotehnologie, preprogramaţi cu anumite funcţii geometrice de autoasamblare astfel încît să semene cu norii adevăraţi. Aceştia pot reţine această programare pînă la nivel nanometric pe măsură ce se degradează. Programarea acestora poate avea o natură suficient de diversificată, de exemplu asamblare, asociere, autoreproducere, toate trei sau mai multe, etc. Acestea implică o inteligenţă care nu poate fi negată sau cel puţin un anumit control asupra lor. Pe lîngă particulele metalice colectate de mine din aerul înconjurător, fotografiate în propriul meu sînge sau electrolizate din propria mea urină mai avem şi componente de plastic (fotografie prezentă pretutindeni chiar în acest moment) de dimensiuni microscopice capabile de regenerarea unor tipare geometrice şi de autoreplicare/comportament de supravieţuire. Sindromul Morgellons ar putea fi numit mai corect „Sindromul infectării de către norii sintetici”

Chestiile din sînge

Timp de cîţiva ani am verificat cercetările lui Cliff Carnicom „carnicom.com” iar observaţiille sale referitoare la sînge (6 comunicări – 7 martie 2008) trebuiesc citite acum. Absolut tot sîngele la care m-am uitat pînă acum prezintă anumite anomalii. Pînă şi cel al cîinilor mei. Prima oară cînd m-am uitat la sîngele meu mi-au trebuit cîteva săptămîni să îmi revin (din şoc – nota traducătorului) şi să am curajul să mă uit din nou. Este chiar atît de rău. Sîngele ar trebui să nu conţină prea multe alte chestii în afară de celule albe şi rosii. Din moment ce acum ştiu ce conţin acele „dîre chimice” îmi vine să mă ascund de frică de cîte ori îi văd şpreind din nou. Aceasta nu este nimic altceva decît genocid/terorism sponsotizat/finanţat însuşi de stat/guvern. Cu toate că guvernul şi-a rezervat dreptul legal de a testa chestii pe noi (constituţia SUA articolul 1520) statele au obligaţia legală/morală/etică de a ne proteja, asta bănuiesc că în afara cazului în care le-au fost promişi mai mulţi bani colectaţi din taxe şi/sau antidotul.

Am avut un prieten care de curînd a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer al sîngelui. Uitîndu-mă la sîngele meu nu mă pot abţine să nu mă întreb dacă aceasta a fost cauza reală. Toate persoanele care au o meserie în care trebuie să analizeze sîngele (la miroscop – nota traducătorului) ar trebui să ştie ce anume se petrece.

Fotografii ale pielii

Fotografiile pielii arată clar că s-a format un luciu metalic în pielea noastră, pe lingă nişte mici punctuleţe roşii. Acest luciu metalic împiedică observarea mai atentă a gradului de infestare cu fibrele translucide, care în cel mai probabil caz nu sînt fire fine de păr aşa cum le ştim şi le înţelegem noi. Erupţii ale pielii de mărimea unui vîrf de ac care apar şi se dezvoltă foarte repede, dar au nevoie de săptămîni întregi să se vindece au fost de asemenea fotografiate. Aceste condiţii ale pielii au fost observate şi fotografiate şi la alte persoane.

Chestiile din lipici

Am descoperit mai mult din greşeală că un pistol ieftin cu lipici cald (topit) este bun pentru a sigila probele microscopice întrucît conservă specimenul şi totodată se comportă ca o rolă de curăţat scamele în privinţa fibrelor Morgellons. Puneţi puţin pe o lamelă de microscop, lăsaţi-l să se răcească iar apoi frecaţi-l puţin pe antebraţul vostru. Fibrele microscopice se vor lipi pe acel lipici, iar dacă nu credeţi că este vorba de fibre Morgellons aşteptaţi cîteva luni şi apoi    uitaţi-vă din nou. Nu doar că se lipesc dar vor şi creşte destul de rapid, îndeosebi cele roşii. Destul de ciudat, în aproximativ 20% din cazuri însăşi lipiciul de pe probele de microscop va creşte în conformaţii ciudate. Am observat biluţe de lipici care apăreau, iar apoi eu le luam de acolo doar pentru a le găsi din nou în acelaşi loc. Rămîne ca observaţie faptul că probele care conţineau secreţii nazale erau primele în care lipiciul creştea. Cîteodată creştea repede, cîteodată în luni de zile. Secreţiile mele nazale ar putea fi cauza. Dumnezeu să ne aibă în pază!

Chestiile din nas

În ultimele luni se pare că o nouă infecţie se dezvoltă în nasurile noastre. Lucrătorii de pe teren se plîng de această mîncărime a nasului (mulţi dintre ei cu mustăţi). O secreţie nazală subţire şi de culoare albă cred că este cauza şi am pus aproximativ 12 probe din acestea pe lamele microscopice şi am studiat creşterea acestora în timp. Destul de ciudat, cînd sînt mici acestea seamănă cu larvele de muscă dar pot deveni destul de lungi. Ceea ce am observat este la fel de bizar ca şi restul poveştii. Creşteri ale unor cristale de forme geometrice, forme de fulg de zăpădă, creşteri ale fibrelor Morgellons şi chestii de tipul mucegaiului care produceau chiar şi spori.

Pentru a reproduce aceste experiment după ce aţi făcut duş suflaţi-vă nasul într-o lavetă colorată sau o pungă de plastic şi uitaţi-vă după secreţiile albe de formă filiformă care nu vor să se separe, dar se vor separa daca trageţi de ele. Apa le face să cîştige mult în volum. Puneţi-le pe peretele interior al unui borcan curat împreună cu puţină umezeală, închideţi etanş borcanul şi lăsaţi-l 48 de ore. Scoateţi proba, cufundaţi-o în apa distilată şi puneţi-o pe o lamelă de microscop. Acoperiţi proba cu cealaltă lamelă de sticlă presînd-o cu grijă şi apoi sigilaţi pe margine cu lipici cald lăsînd în interior doar atît aer cît este necesar pentru creşterea probei şi observaţi. Peste nouă luni s-au observat din nou creşteri în fîşii ale lipiciului. Această descoperire a ceea ce pare a fi mucagai care creşte în nasurile noastre este de o natură foarte îngrijorătoare deoarece multe tipuri de mucegai sînt neurotoxine. În doze mici dar administrate constant, efectele negative pot trece neobservate pînă atunci cînd este prea tîrziu, dar s-ar putea ca oricum să fie deja prea tîrziu. Totuşi aceasta ar explica un mare număr din simptomele neurologice descrise de cei care sufera de Morgellons. Şi numai scoţind din nas secreţie deja uscată şi scufundînd-o în apa distilată pentru 5 minute, veţi obţine aceleaşi rezultate şi întotdeauna veţi găsi şi fibre Morgellons. Totuşi eu nu am acces la apă distilată de puritatea celei care se foloseşte în experimentele ştiinţifice.

Pînzele de păianjen

Oricine are nevoie să îşi dovedească toate acestea lui însuşi nu are nevoie decît de un microscop decent care să mărească de la 40 de ori pînă la 100 de ori şi de pînze de păianjen (sau se pot folosi propriile secreţii nazale sau sînge). Folosiţi o lamelă de microscop şi bandă adezivă de împachetat foarte transparentă pentru a sigila proba de pînză pe păianjen pe acea lamelă de sticlă. Pînza de păianjen trebuie să fie veche şi murdară într-o oarecare măsură dar nu foarte murdară. Am descoperit mai multe chestii nanotehnologice care pot fi dovedite, în pînzele de păianjen, decît în oricare altă parte. Nanotuburi siliconice fragmentate şi pene de dimensiuni nanometrice, de asemenea nelipsitele fibre Morgellons, etc

Chestiile care seamănă cu steaua de mare sau chestiile cu mai multe picioare rămîn fascinante. În centrul majorităţii acestor creaturi se află o substanţă sau structură fibroasă care se pare că are rol în controlul creşterii. Aceste creaturi sau chestii nu conţin biologie de nivelul pe care îl ştim noi şi par a fi alcătuite numai din silicon. (Instinctele mele îmi spun că acestea par a fi cel mai degrabă înlocuitori ai neuronilor/implanturi pentru creierele noastre, doar căutaţi pe Youtube „nanobots” sau „neuron interface”, se doreşte realizarea a aşa ceva dacă nu a fost făcută deja.) Au fost găsite în aproape toate pînzele de păianjen de exterior dar nu şi în cele de interior (am testat 5 de exterior şi 2 de interior), dar presupun că acest lucru se datorează faptului că pînzele de exterior erau cu cîţiva ani mai vechi decît cele din interior.

Este absolut imperativ ca cei interesaţi de acest fenomen să facă propriile lor cercetări şi să nu mă creadă pe mine, doar faceţi rost de cele necesare şi cercetaţi singuri. (Colectorul meu de aer poate fi realizat cu doar 35 USD). În cea mai mare parte a timpului eu nu mai fotografiez fibre morgellons în pînzele de păianjen sînt mult prea frecvente şi nu mai prezintă o surpriză. Pînă acum fiecare pînză de păianjen a produs fotografii.

Modele de organisme sintetice obţinute fără electroliză

În luna mai am mers la pescuit pe lacul Hawley din rezervaţie. Ei au acolo iederă otrăvitoare de care mă feresc întotdeauna. Am intrat în apă aproximativ pînă la genunchi pentru a recupera o momeală. Cîteva zile mai tîrziu am observat o iritaţie pe gambele mele de care eram sigur că era de la iedera otravitoare deşi nu văzusem aşa ceva deloc în locul în care pescuisem. A ţinut o lună cînd de obicei trece într-o săptămînă. Dacă mă scărpinam sîngera foarte uşor şi într-un fel semăna cu descrirea dată de Cliff Mickelson. Se speculează faptul că din moment ce cîmpul meu bioeletric este atît de puternic, cît timp am fost în apă aceste nanochestii au fost atrase de mine ca de un magnet.

Observaţii privind detoxifierea

În timpul tuturor acestor observaţii am decis să încerc să elimin toate aceste metale din organism şi am făcut baia ionică de detoxifiere a picioarelor care a fost o experienţă deosebită. Prima oară am crezut că aceasta nu e nimic altceva decît o farsă pînă cînd am electrolizat baia şi apoi am analizat apa după tratament. Am observat imediat că pot mirosi şi simţi gustul mult mai bine, dar acum aerul îmi lăsa un gust metalic în gură care a dispărut doar după trei săptămîni, probabil pentru că m-am reobişnuit cu aerul. Apoi am înercat acupunctura şi detoxifierea cu alge Chlorella dar a trebuit să mă opresc deoarece am început să simt gustul plombelor care aveau mercur în ele.

Am luat o particulă de „creştere miraculoasă” (particule metalice din aer) am lăsat-o să se usuce şi am pus o picătură de Chlorella pe ea. Spre surprinderea mea Chlorella s-a întins cu repeziciune peste particula metalică şi apoi s-a oprit. Chlorella a cîştigat sau a pierdut bătălia, nu ştiu sigur care din ele. Am încercat o picătură şi pe fibrele Morgellons şi nu s-a întîmplat nimic. Foarte ciudat. Concluzia mea: Detoxifierea funcţionează doar atunci cînd poţi să nu te mai expui la chestiile toxice, altfel poate fi mai mult dăunătoare decît benefică.

Efecte asupra naturii

Cele mai multe din aceste observaţii au fost efectuate în afara unui oraş mic (aproximativ 10.000 locuitori), iniţial la o distanţă de aproximativ 6 mile. Din moment ce am trăit acolo ştiu că avem o salcie înaltă de aproximativ 4 metri şi jumătate şi groasă de aproxmativ 3 metri în diametru. Cînd înflorea mii de albine roiau în jurul ei cu săptămînile. Zumzetul albinelor putea fi auzit din casă. Anul acesta (2007) poate 200 sau 300 de albine au venit să se hrănească. Prima oară cînd m-am mutat aici în 2002, liliecii patrulau noaptea pe veranda mea şi zeci de păsări colibri se hrăneau de pe această verandă. Acum nu mai sînt lilieci, doar cîţiva gîndaci şi cîteva păsări colibri. De asemenea aveam musculiţe care creşteau pe umezeala de pe ferestre. În 2006 aproape nici un gîndac nu a mai crescut pe ferestrele noastre în acea vară şi doar cîteva muşte au reuşit să intre în casă în ciuda faptului că nu avem plase.

Sumar

„A păcătui prin tăcere îî face nişte laşi pe toţi oamenii”

În concluzie vreţi să ştiţi de ce păsările, albinele, broaştele noastre, iar mai nou şi liliecii mor (au mai rămas cîţiva gîndaci)? Nu am găsit nici un măr pe acest munte, în acest an, iar la întoarcerea mea din Idaho aproape că nu crescuseră deloc coacăzele). Este de netăgăduit faptul că noi şi toate formele de viaţă de pe această planetă ne aflăm sub un permanent atac chimic şi biologic realizat în mod deliberat prin nanotehnologie. Departamentul mediului (DOE) şi Departamentul apărării (DOD)  sînt cel mai probabil implicate în acesta (dolarii voştrii din taxe puşi la lucru pentru a vă ucide încet cu arme farmaceutice foarte profitabile). Chimicalele izolate de mine, găsite în aer, sînge, apă, urină crează un mediu îmbogăţit care să asigure creşterea accelerată a acestor organisme sintetice. Aceste chimicale măresc capacităţile eletrice ale corpului şi ale mediului pentru a asigura curentul electric continuu necesar pentru autoasamblarea acestor organisme sintetice. Natura diversificată a organismelor observate ar putea fi o funcţie a „silentsuperbug.com”, dar în opinia mea fibrele Morgellons sînt chestii diferite. Corpul asigură curentul necesar pentru ca aceste chestii să se poată asambla întrucît corpul este în primul rînd electric şi abia în al doilea rînd chimic. Absolut toate fiinţele vii de pe planetă sînt colonizate în momentul de faţă cu aceste forme de viaţă sintetică şi nu se ştie care va fi sfîrşitul. Şi asta îmi aduce aminte de filmul Matrix şi mă întreb dacă sau cum de au ştiut.

O nouă sursă de fibre Morgellons a fost găsită într-un vechi filtru de hîrtie din umidificatorul nostru. Avea o vechime de aproximativ 6-8 luni şi nu mai fusese folosit din vară. Era încărcat de aceste fibre şi alte chestii. Adevărul rămîne, de căte ori mă uit din nou la acestea aflu lucruri din ce în ce mai rele.

Cred că în 2004 cu trei săptămîni înainte de Crăciun s-a întîmplat un lucru foarte straniu. Se simţea un miros de chimicale în aer, miros care a fost simţit şi de alţii, miros care semăna cu cel al unui pesticid. Într-o dimineaţă m-am trezit şi nu îmi puteam aduce aminte ce zi este şi la ce oră trebuie să mă duc la serviciu. Am intrat puţin în panică dar am plecat către serviciu oricum într-o stare de uluire. Îmi era frică că avusesem un infract. La ora 6 dimineaţa, în drum spre lucru am văzut nu unul ci trei acidente grave pe şosea. Lucru extrem de neobişnuit la acea oră atît de matinală. Rareori vedeam trei accidente pe lună. Toată luna care a urmat, toţi de la birou, casierii de la magazine, păreau a avea aceleaşi simptome şi deşi termenul de Alzheimer fusese aruncat în glumă în trecut de anumiţi colegi, de data aceasta nu îmi mai părea amuzant, ştiam că ceva se întîmplase. Încet încet mi-am recăpătat memoria, dar simţeam că trebuie să lupt pentru ea. I-am spus acest lucru unui coleg de la serviciu şi mi-a mărturisit şi el că soţia sa, contabilă de ani buni, dintr-o dată a început să aibe dificultăţi cu calculele matematice simple în timpul aceleiaşi perioade şi că uita mult mai frevent decît de obicei. În timpul Crăciunului casierii de la magazine luau banii şi imediat uitau pentru ce erau acei bani sau se încurcau la numărarea restului în mod frecvent. Am fost şi încă sînt destul de îngrijorat. Am avut nevoie de aproximativ trei luni să îmi revin şi după alte trei luni un medic pe nume Patricia Doyle a sunat la postul de radio Rense şi a relatat exact aceeaşi poveste (căutaţi amnezici). A afirmat că orăşelul ei mic din est trecea prin aceeaşi problemă de disfuncţionalitate a memoriei după un program amplu de şpreiere şi s-a scuzat pentru faptul că trebuie să citească notiţele întrucît şi ea era afectată de pierderi ale memoriei de scurtă durată.

Aproximativ acum trei ani arătam fotografiile cu chemtrails făcute de mine şi altele pe care le-am luat de pe net, proprietarei unui centru de închirieri de filme, de unde obişnuiam eu să închiriez filme. A venit un bărbat la tejghea şi s-a uitat interesat la poze. Imediat a recunoscut unele din aeronavele din poze ca fiind avioane C-130 pentru transportul de mărfuri. Părea îngrijorat şi dornic să investigheze după care a plecat. Patroana mi-a spus că era fratele său şi dacă cineva putea afla acela era el doarece lucrase în serviciile militare de spionaj. Patru luni mai tîrziu am întrebat-o dacă a aflat ceva iar aceasta este povestea pe care mi-a spus-o. El a spus că într-adevăr şpreierea este destul de toxică iar el a fost prezent la o confruntare între poporul Navajo (unul din triburile de nativi americani) şi EPA (Agenţia de protecţie a mediului). EPA a susţinut că totul este bine pînă cînd nativii Navajo au prezentat dovezile lor care susţineau contrariul şi erau destul de cuprinzătoare. Atunci reprezentanţii EPA şi-au strîns cărţile şi au plecat fără nici un cuvînt. Am rugat-o să îi săpună fratelui său să mă sune şi să îmi dea mai multe detalii, dar două săptămîni mai tîrziu a închis magazinul şi a pleat şi ea. Nu am mai avut nici o posibilitate să verific această poveste pînă la momentul prezent.

Am avut o nouă revelaţie cînd citeam într-un articol: „Microundele ne ucid insectele, păsările, broaştele şi pe noi?”. Particulele metalice care au fost izolate în sîngele meu erau identice cu cele găsite în mostrele de aer. Aceasta nu poate însemna decît că fluidele noastre cerebrale conţin aceste particule. Aţi pus vreodată metal în cuptorul cu microunde? Ce credeţi că se întîmplă cînd lipiţi un telefon mobil de 0,5 Waţi care funcţionează pe bază de microunde lîngă creierul dumneavoastră care conţine 70% apă, 30% colesterol şi 2-4 %  vreun tip de metal exotic plimbîndu-se liber prin el? Eu aş zice că nişte miroscîntei. Articolul susţinea că zona de 200 de metri din jurul releelor GSM ar fi cea mai dăunătoare pentru orice formă de viaţă. Cît de aproape de şosea sînt amplasate aceste antene producătoare de microunde şi de ce se află şi în curţile şcolilor noastre? Am citit rapoarte care afirmau că la putere maximă aceste transmiţătoare pot prăji orice formă de viaţă pe o rază 400 de metri. Ar putea să le pornească o dată la putere maximă şi în momentul în care tu, conducînd pe cîmp realizezi că ceva nu este în regulă eşti deja pe moarte, la cîteva minute după ce ţi-au prăjit creierul.

Dispariţia albinelor, a gîndacilor, a păsărilor şi a liliecilor corespunde cu instalarea antenelor GSM pe acest munte.

De aceea apatia nu funcţionează, iar noi cînd am văzut şpreind (sau am fost expuşi la nedreptăţi teribile cum ar fi cazurile Kennedy, războiul din Vietnam, Waco, 911) ar fi trebuit să ne mobilizăm rapid pentru a opri fenomenul. „A păcătui prin tăcere îî face laşi pe toţi oamenii.” Eu acum cred că Morgellons este de fapt ceea ce au bolnavii de Alzheimer şi s-ar putea să poată fi dovedit acest lucru prin felii de creier prelevate post mortem probabil de la cîini, iar chestia miraculoasă care creşte în aerul nostru este încet dar în mod continuu eletrolizată în creierele şi corpurile noastre probabil în locuri ţintă sau specifice. Rămîne o posibilitate aceea că s-ar putea ca toţi să fim incapabili de a răspunde oricărei ameninţări, dar totuşi aceasta nu este o scuză. Glanda noastră pineală (receptorul din creier pentru luptă sau zbor) bănuiesc că a fost acoperită sau distrusă iar fluorul (vedeţi studiile universităţii din Texas) probabil a contribuit la acest proces. Un an de administrare a fluorurii de sodiu distruge această glandă în mod permanent. Este imperativ să încercaţi să reproduceţi oricare din aceste studii sau experimente dacă vă pasă sau îndrăzniţi să aflaţi cît de rău este în realitate aerul, dar se pare că prea puţini mai dau doi bani pe ceva, orice în ultima vreme, un alt simptom neurologic deosebit de îngrijorător.

Observaţiile mele reale asupra oamenilor mă fac să cred că guvernul nu ar putea începe să împuşte oameni pe stradă ziua în amiaza mare iar alţii să îşi vadă liniştiţi de treaba lor fără a interveni sau a condamna acest lucru. Dar stai, asta deja s-a îmtîmplat la Waco (urmăriţi „Adevărata poveste a cazului Waco”) şi în toate războaiele prezente şi trecute.

Pentru a înţelege ceea ce ne rezervă viitorul şi pentru alte idei este foarte recomandat să ascultaţi toate interviurile despre Morgellons de pe rense.com de la coadă la cap (cele mai recente primele).

Acum regret că am descoperit toate acestea întrucît eram mult mai fericit (cu toate că totuşi îngrijorat şi confuz asupra simptomelor mele neurologice descrise mai sus) neştiind toate acestea care mi-au perturbat complet viaţa, dar este speranţa mea că un remediu va fi găsit (poate din greşeală) poate de cineva la care ajunge acest articol.

Reproducerea acestui material este încurajată dacă este făcută în scopuri educaţionale, non-profit. Nu este pentru oricine dar poate fi arătat şi altor persoane cărora le pasă dacă gasiţi vreuna. Fotografiile pot apărea pe site-uri cu menţiunea că sînt ale lui Blue, dar nu pot fi vîndute fără acordul meu scris. Dacă aţi primit acest material îmi pare rău şi Dumnezeu să vă binecuvînteze! Problemele nu pot fi rezolvate decît dacă cineva ştie de ele. Aveţi grijă cui spuneţi, nu vă uploadaţi hardul, nu-l transmiteţi electronic şi nu-l folosiţi pe un calculator conectat la internet, sau în apropierea reţelelor wireless. Vă recomand să revedeţi munca realizată de Cliff Carnicon.com (sau pur şi simplu căutaţi „aerosol crimes”) precum şi a altora.

Se pare că omul s-a întrecut în inteligenţă pe el însuşi, sau poate aceasta este pedeapsa pe care o merităm pentru apatia noastră, sau poate acesta este începutul depopulării de 80% recomandată în documentele naţiunilor unite dar cu o mică şmecherie. Şmecheria va fi aceea că ne vor pune să plătim pentru servicii medicale cu toate că oricum vom muri. Nu faceţi greşeli! Elitele probabil deţin remediul. Aceasta ar explica de ce mulţi microbiologi de valoare (peste 300) au fost ucişi în ultimii 5 ani, mulţi dintre aceştia în mod satanic. Dacă am învăţat ceva din toate aceste studii ale mele acel lucru este că omul ca specie a reuşit să îşi îndepărteze orice instinct de supravieţuire, deoarece ani la rînd (de pe la finele anilor 90) am arătat altora aceste observaţii ale cerului făcute de mine doar pentru ca cei care nu lucrează în aer liber să rîdă de mine. În mod trist aceasta nu mai este o glumă, cu toate că există întotdeauna şansa să greşesc, probabil în acest moment de 2% , cu toate acestea eu mă rog zilnic. Foarte ciudat: “Cu cît cineva caută mai mult adevăr cu atît mai mult adevăr i se trimite”, sau cel puţin aceasta este povestea mea.

Ne aflăm sub atac din toate direcţiile

Cazul în discuţie

Cîţi şobolani de laborator au suferit leziuni severe ale organelor după ce au mîncat cartofi modificaţi genetic? Toţi (Cu toate acestea se obţine aprobarea FDA, probabil vei mînca cîţiva diseară)

După cîte zile s-au observat aceste modificări la şobolanii de laborator? După 10.

De cîte zile au avut nevoie pentru a-şi reveni? De 140.

Cîte zile poate supravieţui un şobolan doar cu apă? 7.

Cîţi dintre ei au mîncat cereale obişnuite pentru micul dejun şi apă? 7

Cîte maimuţe de laborator au murit mîncînd aspartam (înduclitor sintetic dietetic). Toate. Acum se află în peste 8000 de mîncăruri, daţi click pe doorway pentru mai multe informaţii.

Cu cîte puncte IQ va scădea inteligenţa în timp din cauza fluorurii de sodiu (fluorul din pasta de dinţi) ? Între 6 şi 10 cel puţin, citiţi pe spate, este otravă, sunaţi-i.

Care este pierderea medie de inteligenţă a persoanelor vacinate în Statele Unite? Cel puţin  între 10 şi 16 puncte IQ.

Care era rata autismului în 1940? O persoană din 400.000.

Dar acum? O persoană din 164. Se preconizează că în curînd una din 94.

Cîţi copii Amish sau olandezi din Pennsylvania care nu s-au vacinat au avut autism dintr-o clinică cu 2200 de astfel de copii? Doar 4 dar de fapt aceia făceau parte din grupul singurilor 12 copii cărora le-au fost făcute toate vaccinurile. (citiţi şi educaţi-vă înainte de a vaccina!)

EPA (Agenţia de protecţie a mediului) a garantat dreptul de a testa pesticide pe orfani? Da.

Cîte guverne statale au răspuns că fac teste la miile de cereri din partea cetăţenilor îngrijoraţi de „chemtrails” ? Nici unul.

Cîte documente declasificate (desecretizate) cu privire la experiemte cu arme chimice şi biologice făcute pe populaţie există la ora actuală numai în SUA? Peste 20.000 ! Urmăriţi documentarul endgame.

Acum este rîndul nostru!

Cîţi oameni şi-au pierdut slujba deoarece nu au reuşit să apere America pe 9.11? Nici unul!

Cîţi copii sănătoşi au fost iradiaţi, în unele cazuri pînă la moarte, dar părinţilor li s-a spus că este un tratament experimental pentru limbrici? Peste 10.000. Căutaţi ringworm children.

Ce notă a fost acordată sistemului nostru educaţional în 1950? Primul loc din lume! Dar acum? Aproape de coada ţărilor industrializate.

De ce? Vedeţi tot ce am scris mai sus. Citiţi şi „Tîmpirea intenţionată a Americii” acum şi în format e-book gratuit.

Cîţi porci (unul dintre animalele cu cel mai fin simţ al mirosului) vor mînca porumb modificat genetic atunci cînd li se oferă alternativă? Absolut nici unul pînă la limita letală a înfometării.

Cîţi dintre voi, după ce aţi văzut toate aceastea încă mai credeţi că încălzirea  globală (şi totodată otrăvirea globală) este creată de om? Ei bine este, aceşti oameni se numesc piloţi (din nou dolarii voştrii colectaţi din taxe la lucru). Care este soluţia lor? O taxă globală pe noi. Hai să sumarizăm. Ei şpreiază mizeria, neagă că este vreo problemă, o iradiază ceea ce o încălzeşte, dau vina pe noi şi activităţile noastre şi ne spun că este nevoie să le dăm şi mai mulţi bani pentru a combate problema pe care ei ontinuă să o creeze. Este la fel de logic ca şi războiul împotriva terorismului atîta timp cît graniţele rămîn deschise pentru oricine. Aceste exemple sînt ceea ce Orwell numea „gîndire dublă”, abilitatea de a ţine în minte două noţiuni contrare şi de a le crede simultan pe amîndouă.

Ai început să vezi imaginea de ansamblu, sau ai nevoie de mai multe dovezi? Dacă nimic din ce ai citit mai sus nu te pune pe gîndur,i ceva este foarte în neregulă la tine sau poate te controlează.

Doar pentru că aceste aceste fapte ticăloase au fost comise împotriva altora nu este o scuză pentru lipsa ta de îngrijorare sau intervenţie. Acestea sînt crime împotriva tuturor minunatelor fiinţe ale lui Dumnezeu.

Fiecare din noi şi fiecare fiinţă vie trăieşte în acest moment într-o stare de intoxicare şi otrăvire intenţionată cu metale grele, intoxicare care se poate afla în diverse stadii, întrucît aerul din interior este diferit de cel din exterior deoarece, aceste particule metalice încărcate pozitiv sînt atrase la sol mai întîi. Cei care lucrează afară vor fi primii care vor suporta greul, iar cei care lucrează cu sau în preajma transmiţătoarelor GSM vor prezenta simptome avansate. Dar totuşi este şi înauntru. Am fost în case care aveau coşuri de ventilaţie în acoperiş şi în care nu se fuma, dar totuşi razele soarelui se vedeau strecurîndu-se printre obloane şi cu toate aceste sînt considerate „doar particule de praf”. Voi spune!

Dacă aţi ascultat fişierele audio ale postului de radio Rense veţi înţelege degradările psihologice asociate acestei infecţii, iar intoxicaţia/otrăvirea cu metale grele le va agrava mult. Trăsăturile negative sînt amplificate şi mulţi dintre cei  angajaţi în forţele de ordine, cărora le place dominaţia asupra altora se vor înrăi şi vor deveni mai brutali. Acest lucru este deja evidenţiat în clipuri Youtube, în care se vede brutalitatea poliţiei şi în raportările făcute de către simpli cetăţeni privind modul cum au fost trataţi.

Acum probabil deja gîndeşti „voi bea mai multă apă pentru a elimina mizeriile metalice din organism”, lucru care în mod normal chiar ar ajuta, doar că încercaţi acest simplu experiment, electrolizaţi un pahar cu apa de la robinet şi ţineţi minte că electroliza îndepărtează doar metalele (săruri ionice) din apa voastră. Toate metalele sînt toxice fie grele sau nu, în doze mari sau în afara parametrilor evolutivi. Nu arată prea bine dar compania de apă susţine că este bună de băut. Banuiala mea este că şi ei mint.

Cum am putut fi atît de orbi? Vedeţi toate cele de mai sus, au fost gîndite.

Cum ar putea Dumnezeu (sau doar conştiinţa voastră) să ne ierte pentru că am permis o minciună atît de evidentă ca cea de mai sus? Nu poate! Nu o va face! Voi nu aţi face-o!

Răul se răspîndeşte cînd oamenii buni nu fac nimic!

Toate speciile şi formele de viaţă se află sub multiplu atac, absolut intenţionat. Nu este ca în cazul unui cîîne care latră sau a unui şarpe care se strecoară lîngă voi, cazuri în care instinctele voastre ştiu cum să reacţioneze şi înţelegeţi că instinctele voastre nu mai sînt ale voastre, au fost cooptate, este o conştientizare a ceea ce vă încojoară, UITAŢI-VĂ ÎN SUS, ceea ce urcă trebuie să şi coboare. Arată chestia aceea ca o dîră normală de condensare sau ca un nor normal? Dacă nu probabil respiraţi chestia aceea! Poate ar trebui să fiţi îngrijoraţi! Nu aceia nu sînt nori, sînt chimicale! Căutaţi „zile stranii, ceruri stranii” sau vedeţi fotografiile mele. Gîndiţi-vă la supravieţuirea voastră şi cel mai important la a celorlalţi! Petreceţi cîteva ore dovedind ceea ce vi s-a spus să credeţi! Cel mai probabil veţi afla că toate sînt minciuni. Guvernele statale şi guvernul federal v-au spus că acelea sînt dîre normale de condensare şi să nu vă faceţi griji, vedeţi pozele mele, sînt aceia nori, sau chimicale? Dacă arată ca nişte chimicale probabil aia sînt, eşti deja îngrijorat? Îi mai crezi? Dacă da înseamnă că ai dat de necaz, la fel ca noi toţi!

Oricine a studiat „praful inteligent”, un sistem de sateliţi militari pentru modelarea 3D, ştie că de ani de zile aceştia au aruncat chestii nanotehnologice asupra noastră şi a tuturor celorlalţi

Ce se poate face veţi întreba? Să aşteptăm să ne ajute CDC (centrul de control al bolilor) este discutabil, aceştia se află la mîna companiilor de asigurări. Jucaţi-vă cu chestia asta (purtaţi mănuşi dacă vă face să vă simţiţi mai în siguranţă), vedeţi la ce reacţionează, sulf, usturoi, bicarbonat de sodiu, lipici, electricitate statică, kerosen, amoniac, extract de chapparal, etc. Eu fac acest lucru de mai bine de 900 de ore şi am investit 1000 USD în echipamente deoarece iubesc toate creaturile lui Dumnezeu şi înţeleg că este datoria mea să le apăr, pe propria mea cheltuială, nu pentru că este ceea ce Dumnezeu ne ordonă ci pentru că este ceea ce trebuie să facem.

Pentru a înţelege complet această cercetare mai întîi mergeţi pe carnicom.com  şi revedeţi toată munca sa cu privire la Morgellons, în mod special fişierele video, apoi mergeţi pe “silentsuperbug.com”  şi vizionaţi cele două fişiere video postate acolo, ascultaţi fişierele audio de pe “Rense.com”  şi revedeţi fotografiile mele.

Scotty, luminează-mă pentru numele Lui Dumnezeu, repede te rog!

Blue

   Comentariu saccsiv:

   Multe fotografii gasiti in articolul in limba engleza.

Nu stiu ce sa zic despre acest lung material. Consider ca e bine ca cine poate sa repete experimentele.

Referitor la paragraful:

Ei şpreiază mizeria, neagă că este vreo problemă, o iradiază ceea ce o încălzeşte, dau vina pe noi şi activităţile noastre şi ne spun că este nevoie să le dăm şi mai mulţi bani pentru a combate problema pe care ei continuă să o creeze. Este la fel de logic ca şi războiul împotriva terorismului atîta timp cît graniţele rămîn deschise pentru oricine. Aceste exemple sînt ceea ce Orwell numea „gîndire dublă”, abilitatea de a ţine în minte două noţiuni contrare şi de a le crede simultan pe amîndouă.”

Ca dau cu ceva in aer sunt aproape sigur.

Chemtrails. Mult chemtrails. Duminica 6 octombrie 2013

Eu insa nu cred ca se incalzeste clima. Nici din motivul asta, nici din altul.

Iar treaba cu terorismul e de fapt un bau bau invocat de SISTEM pentru a-si rezolva problemele:

FBI: oricine crede “teorii ale conspiratiei” referitoare la 9/11 este un potential terorist. Adica majoritatea cititorilor acestui blog … Politia gandirii va veghea. Va e teama?

Consider ca util de studiat este si articolul:

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button