X

Comentariul zilei (07.10.2013): EXPERIMENT – avioanele chemtrails nu apar pe radarul web „flightradar24”?

Iata comentariul cititorului Ortodox liber postat la articolul Chemtrails.  Mult chemtrails. Duminica 6 octombrie 2013:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Va rog sa faceti un experiment pe care l-am facut eu. Exista un site web http://www.flightradar24.com care este un radar aviatic online si vezi in momentul acela ce zboara peste tara. Radarul este foarte exact si se poate instala si pe iOS si pe Android ca aplicatie. Intr-o dimineata de la serviciu am vazut nu mai putin de 3 avioane mergand paralel. Am incarcat site-ul si cand am dat zoom la harta nu era nici un avion deasupra Bucurestiului. Am facut acest experiment de mai multe ori si doar o singura data mi-a aparut un avion la care dara se stergea repede. Era un avion de linie al British Airways pe ruta Londra – Dubai. Se poate vedea ce fel de avion este dand click pe el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button