X

Pentru ca vine razboiul mondial, putem lua documentele cu cip? Sau mai are rost sa ne intereseze chestiunea cipului?

   Iata comentariul cititorului un roman, postat la articolul ANTI CIP – un DVD pentru preoti:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dl Saccsiv vad ca multi isi fac griji aici pt cip dar ar cam trebui sa -si faca griji pt razboiul apropiat ,sincer nu stiu cati romani vor mai ramane in viata dupa cel de al treilea razboi mondial avand in vedere ca suntem aici sub coasta rusilor ucrainenilor si ce alte natii ne vor ataca si sa nu credeti ca NATO ne va sari imediat in ajutor din contra niste interese oculte i vor tine la distanta si se vor uita cum ne macelaresc altii scuze daca am deranjat

   Iata si raspunsul ce i l-am dat:

Ca o vor pune de-un razboi mondial, e indubitabil.  Dar daca se va declansa dupa ce astia vor impune noile buletine?

Pe de alta parte, informarea tot e buna, chiar daca razboiul se va declansa inainte. Caci ei la semnul fiarei nu vor renunta, ca doar de aia si pornesc conflagratia, foametea si mega revoltele, ca mai apoi sa vina cu solutia: NOUA ORDINE MONDIALA, adica terenul pregatit “facatorului de bine, pace si iubirea pe pamant, adica salvatorului” ANTIHRIST. Si daca nu renunta la semnul fiarei, nu vor renunta nici la etape.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button