X

Masonii își fac templu în Bucureşti, pe un teren oferit cadou de guvern

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În zona de nord a Bucureștiului a fost ridicată o clădire impunătoare cu însemnele Masoneriei. Beneficiara investiției este „Asociația Marea Lojă Națională din România”, potrivit informațiilor obiectivului aflat încă în lucru.

Clădirea, cu o înălțime de 30 de metri se află pe Bulevardul Expoziției din Sectorul 1 și este considerată „imobil de interes public”.

Cadou de la Guvern pentru Masonerie: teren de 1,5 milioane de euro

La finalul lunii decembrie 2013, Asociatia Marea loja națională din România, ONG de interes public, a primit de la RAAPPS un teren de 2.500 de metri pătrați cu drept de folosință gratuită pentru 49 de ani, potrivit unei Hotărâri de guvern publicată în Monitorul Oficial. Terenul este în București, pe Bd. Expoziției nr. 22-30.

Potrivit HG-ului publicat în Monitorul Oficial, Asociatia Marea loja a primit gratuit terenul pentru a construi o cladire „de interes public”.

„Asociaţia Marea Lojă Naţională din România va construi din resurse proprii, pe acest teren, situat în Bucureşti, pe Bulevardul Expoziţiei, un centru socio-cultural de interes public, în cadrul căruia vor funcţiona o bibliotecă, săli de lectură, săli de expoziţie, săli de conferinţă, un muzeu, dar şi o serie de alte facilităţi puse la dispoziţia publicului pentru sprijinirea proiectelor educaţionale”, preciza la acea dată Marea Lojă Naţională din România.

Asociaţia Marea Lojă Naţională din România are statutul de organizaţie non-guvernamentală de interes public, titulatură pe care a primit-o în 2004, printr-o decizie a Guvernului condus la acea vreme de Adrian Năstase.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

  1. Acum este clar cum lucrează această organizație satanica împotriva noastră. Prin intermediul parlamentului, guvernului și autorităților publice. Guvernul Năstase a dat o hotărâre de guvern prin care a fost declarata asociație de utilitate publică, iar acum primește în folosință gratuită un teren tot de la o instituție publică. Am vrea să stim și noi obiectul de activitate al Marii Loje Nationale din România și care sunt activitățile de binefacere și de utilitate publică pe care le realizează în România și să știm exact persoanele fizice sau juridice pe care această organizație le – a ajutat sau le – a sprijinit de la înființarea ei și revenirea în România. Deci este o legătură ilegală între autoritățile publice din România și aceasta organizație anticrestina, care în mod normal nu ar avea ce cauta într-o țară creștină și cu atât mai mult să fie ajutată, finanțată sau să primească bunuri de orice fel din partea statului român. Acea hotărâre de guvern prin care i s – a acordat statutul de asociație de utilitate publică, ar trebui anulată, iar individul Adrian Năstase tras la răspundere pentru promovarea și colaborarea cu organizații străine, oculte care desfășoară activități periculoase și ostile bisericii ortodoxe și poporului român creștin.

  2. Cu alte cuvinte, spurcații astia cu sorțuleț isi ridica templul lor satanic, pe un teren primit gratis de la Guvernul slugoilor antinationali! Oare, cat timp vom mai rabda astfel de insulte, tradari si devalizari din partea acestor bestii autohtone cu pretentii de conducatori?

    1. …până îi vom inalta în pari (4 m) și în furci,în Piața Trădării Naționale, din fața actualului Guvern.Când krasnaiaarmija va elibera încă o data Europa de sub tirania Vestului.Curând, mai curând decât se așteaptă ei…

  3. Arhitecții aștia masoni nu au deloc gusturi. Ditamai şandramaua farã linii frumoase, farã culori calde. Ce şcoli au făcut oare? Au mai şi dat o grāmadă de bani munciți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button