X

IUBITORII DE OAMENI: Andreea Marin Banica ne explica cum putem salva bebelusi folosind … CARDURI CU CIP

   Citez din articolul Cum poţi salva un bebeluş plătind cu cardul:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Ştiai că poţi face cea mai bună faptă din lume, salvarea unui bebeluş, fără nici un cost sau efort suplimentar, ci doar utilizând un card bancar pentru plăţile la comercianţi? Este vorba de un card de afinitate UNICEF, o premieră în România, lansat astăzi de către UniCredit Ţiriac Bank, care se angajează să doneze acestei asociaţii umanitare 1% din valoarea fiecărei tranzacţii efectuate cu cardul de credit sau de debit MasterCard la comercianţi.  În plus, banca va transfera către UNICEF şi 50% din taxa anuală a respectivului instrument de plată.

   Fondurile obţinute astfel de asociaţie vor fi utilizate, precizează Andreea Marin Bănică, ambasador al bunăvoinţei pentru UNICEF România, pentru crearea în spitalele din România a saloanelor mamă-copil şi instruirea personalului medical pentru a încuraja alăptarea. Reprezentanţii asociaţiei umanitare au precizat că una dintre cauzele ratei ridicate de mortalitate infantilă în România este şi dotarea precară a maternităţilor şi lipsa respectivelor saloane mamă-copil. În cele mai multe cazuri, mama şi copilul sunt separaţi imediat după naştere, ceea ce afectează alăptarea, creşterea şi dezvoltarea nou-născutului.

   „Este un sentiment de împlinire sufletească deosebită să ştii că eşti o verigă dintr-un lanţ imens al omeniei. Un gest de rutină, cum este plata cu cardul la un comerciant, poate schimba în bine viaţa unui copil şi îi poate asigura o dezvoltare sănătoasă”, spune Andreea Marin.  

   Cardul de afinitate UNICEF este disponibil în variantele de credit şi de debit. Ambele tipuri de produse oferă posesorilor posibilitatea să efectueze tranzacţii şi pe Internet şi să obţină informaţii despre sold direct de la bancomat. Cardurile sunt embosate, au încorporată tehnologia chip, pot fi utilizate atât naţional, cât şi internaţional. De asemenea, pot fi înrolate gratuit în sistemul 3D Secure, pentru a efectua tranzacţii în siguranţă pe Internet.

   Venitul minim necesar pentru obţinerea cardului de credit UNICEF este de 1.000 de lei. Limita de credit este de până la 30.000 de lei, dar nu mai mult decât echivalentul a trei salarii lunare nete. Perioada de graţie poate ajunge până la 56 de zile, iar suma minimă lunară de rambursat reprezintă doar 5% din suma utilizată.

   „Posesorii cardurilor vor şti exact ce sumă a fost oferită prin donaţii în numele lor către UNICEF, pentru că vor primi informaţii actualizate lunar din partea băncii”, spune Bogdan Spuza, Director Marketing şi Segmente UniCredit Ţiriac Bank.

   UniCredit Ţiriac a obţinut un profit de 52 milioane euro în acest an

   UniCredit Ţiriac Bank a obţinut un profit net de 215 milioane lei (52 milioane euro) în primele nouă luni ale acestui an, potrivit Standardelor Internaţionale de Raportare Financiară (IFRS), în scădere cu 15% faţă de rezultatul obţinut în intervalul similar al anului trecut, a anunţat astăzi banca.

   Banca a înregistrat venituri de 1,023 miliarde lei (245 milioane euro), în creştere cu 15% faţă de primele nouă luni ale lui 2009. Raportul între costuri şi venituri a continuat să se îmbunătăţească, până la 41,8%.

   Volumul activelor a ajuns la 20,2 miliarde lei (4,7 miliarde euro) la finalul lunii septembrie a acestui an, în creştere cu 1,2% faţă de 30 septembrie 2009. Portofoliul de credite din bilanţ a crescut cu 13% de la începutul anului, până la 13,3 miliarde lei (3,1 miliarde euro), peste media sistemului bancar.

   “Măsurile de consolidare fiscală adoptate la jumătatea acestui an, deşi erau necesare, au avut un impact negativ semnificativ asupra consumului, investiţiilor şi evoluţiei economice în general. Recesiunea prelungită şi scăderea veniturilor în rândul populaţiei au efecte severe asupra sistemului bancar, în termeni de calitate a activelor şi venituri”, a spus Răsvan Radu, CEO al UniCredit Ţiriac Bank.

   Comentariu saccsiv:

   Astia nu stiu ce sa mai inventeze si la o adica, umbla si la coarda sensibila.

   Desigur, milostenia este pentru habotnicii de ev mediu. Civilizatii insa, lucreaza elevat. In sinea lor, oare chiar se cred a fi mari facatori de bine, cei ce folosesc un astfel de card? Unii probabil ca da …

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button