X

Noua Zeelanda va importa 300 000 doze de vaccin impotriva GRIPEI PORCINE (AH1N1)

   Conform articolului H1N1 vaccine to be imported into NZ , guvernul neozeelandez cheltuie milioane de dolari pentru a importa vaccinul impotriva gripei porcine (AH1N1), cu toate ca un asemenea vaccin nu este inca autorizat.  S-au comandat in acest sens 300 000 doze, dar se presupune ca nu vor fi disponibile pana in decembrie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

   Primul ministru John Key a precizat ca este suficient pentru vaccinarea a 150 000 de cetateni cu cate doua doze, adaugand ca este important ca oamenii sa se simta in siguranta si prin urmare e mai bine sa existe acest stoc si sa nu fie nevoie, decat invers.

   Cum cererea de vaccin pe plan mondial este foarte mare, Key considera ca a trebuit sa faca comanda din timp. Tony Ryall, ministrul sanatatii, a precizat insa ca vaccinul va trebui in prealabil sa fie autorizat de Medsafe in Noua Zeelanda, inainte de a putea fi folosit.

   Cititi va rog si articolele:

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Se pregateste vaccinarea intregii populatii in SUA. Primul val: copii

Guvernul suedez recomanda cate doua vaccinuri anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru fiecare suedez?

Desi au fost descoperite doar 23 de cazuri de gripa porcina (AH1N1) in Norvegia, autoritatile au decis vaccinarea in masa …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button