X

Judecătoarea Adriana Stoicescu: „Da, am depăşit toate aşteptările. La slugărnicie şi pupincurism”….se aude un glas tremurat, transoceanic. Urale şi ovaţii în provincia îndepărtată şi plină de uliţe nesfaltate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Adriana Stoicescu, judecător

„Aţi depăşit toate aşteptările”….se aude un glas tremurat, trans…oceanic .

Urale şi ovaţii în provincia îndepărtată şi plină de uliţe nesfaltate.

Cu sute de sate fără curent şi apă.

Cu mii de copii neşcolarizaţi.

Cu „aleşi” ce nu ştiu a scrie, „făcători” de legi.

Dar cu arme cumpărate pe bani grei, pentru a fi donate.

Cu trăitori de pe o zi pe alta, rupţi în fund, dar cu inimile pline de mândria de a fi băgaţi în seamă…

Da, am depăşit toate aşteptările.

La slugărnicie şi pupincurism.

La lipsă de demnitate şi curaj.

La prostie şi minciună.

La hoţie.

La ipocrizie.

Hai, că se poate mai mult!

Să nu cedăm!

Să nu dezamăgim!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Doamna judecator sa-si vada de breasla ei plina de corupti si ticalosi slugarnici mana in mana cu mafia politica si interlopii. Din cauza lacomiei si nesimtirii lor se petrec toate relele!
    Daca mafia robelor negre din justitie(cei numiti procurori si judecatori) si-ar face treaba corect si ar aplica Legile Romaniei si Constitutia Romaniei, nu am mai avea cazuri de tradatori in libertate. Hotii si coruptii ar fi la Beciul Domnesc.
    Puterea judecatoreasca, desi cea mai bine platita,…. este doar corupta, tradatoare, slugarnica masoneriei si docila deciziilor mutante ale satanistilor din serviciile secrete si discrete.
    Puterea judecatoreasca in Romania se numeste AMANA CAUZA PANA LA PRESCRIERE sau Domnia Lenei sau anuntarea solutiei primita in plic de la scarbele mutagene din servicii!
    Ce mai conteaza probele din dosare??? MAFIA AMANA CAUZA NICI NU SE MAI UITA PE PROBE! Doar asteapta sa le parvina plicul cu solutia decisa in alte structuri mafiote!
    Puterea judecatoreasca din Romania si mai ales cea din $uceava este Curva Banului nemuncit, a nedreptatii, a lacomiei bolnave si prostituata politica a interesului dracesc.
    Puterea judecatoreasca din Romania si in special cea din $uceava este prima la capitolul nedreptate, incompetenta, lasitate si minciuna!
    Ipocrizia, lipsa de demnitate, prostia, NESIMTIREA PROFESIONALA, pupincurismul, si minciuna sunt calitati care va apartin, draci judecatori si procurori $u$$$eveni si de asemenea draci judecatori si procurori ai Romaniei. Uitati-va prima data in propria curte plina de lepre santajabile, madam Stoicescu!

  2. Da, cred că se minunează și bietul Biden, de cât de idioți putem să fim ! De fapt, mesajul lui a fost, nu am văzut în viața mea niște prosti mai mari ca voi ! După ce v-am dat țeapă cu NATO, v – am furat banii, v-am vândut doar fiare vechi, de care noi nu mai aveam nevoie, v – am făcut colonie, care plătește tribut, v-am băgat în războaie împotriva unor țări, ca să le furam resursele, vă dăm acum și premiul pentru cel mai tâmpit președinte al coloniei ! Aaa, al României ! Și ca bonus, vă dăm și viza Never ever, săracilor !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button