X

UE are în vedere interzicerea reparațiilor vehiculelor mai vechi de 15 ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UE are în vedere interzicerea reparațiilor vehiculelor mai vechi de 15 ani, măsura propusă de Comisia Europeană și aflată în așteptarea ratificării urmărind eliminarea treptată a vehiculelor mai vechi, cu emisii ridicate, pentru a promova adoptarea unor alternative mai ecologice. 

Acest proiect legislativ, care necesită undă verde atât din partea Parlamentului European, cât și din partea Consiliului, introduce conceptul de „vehicul residual”. Acest lucru înseamnă că vehiculele care au fost fabricate în 2009 sau înainte de 2009 nu vor fi luate în considerare pentru reparații majore.

Inițiativa UE „Pregătiți pentru 55” vizează o reducere cu 55% a emisiilor generate de transporturi până în 2030 față de nivelurile din 1990 și zero emisii directe până în 2050, inclusiv o interdicție în 2035 privind vehiculele noi cu motor cu combustie, cu excepții pentru viitorii combustibili sintetici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Cretinismul, dementza si satanismul birocratilor bolsevici din UESS au ajuns la maxim! In mod normal, locul lor ar fi in spitalele de psihiatrie si neaparat, tinuti in camasa de fortza!

  2. Da Da Da
    Interziceți Avioanele private
    Interziceți Iahturile
    Interziceți Bombele, Rachetele,
    Interziceți Războiul
    etc samd

  3. O să punem mașinile pe platforme și o să le reparăm în Serbia sau Turcia.
    O să apară noi afaceri…
    Lași mașina o săptămână la garaj/ service și o repară sucursala soră în Serbia sau Turcia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button