X

Aceeași țara unde s-au lansat serurile C0vid. Primele fripturi din „carne de vită cultivată în laborator” vor fi vândute în Israel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ceea ce în urmă cu câțiva ani ar fi părut imposibil devine de acum realitate, iar o așa-zisă carne, de fapt produsul unui experiment de laborator, va ajunge pe masa consumatorilor. 

Acest lucru se întâmplă în Israel, unde compania Aleph Farms a primit autorizație de la autoritățile sanitară pentru a comerciaza primele fripturi din lume realizate din celule de vită cultivate în laborator.

Vestea a fost anunțată de premierul israelian Benjamin Netanyahu, care a numit dezvoltarea „o inovaţie globală”, notează News.ro.

Firma a declarat că intenţionează să introducă o „friptură mică” cultivată pentru clienţii din Israel.

Aleph Farms se alătură Upside Foods şi Good Meat, două companii cu sediul în California care au primit undă verde pentru a vinde pui de cultură în Statele Unite, în luna iunie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Pai, dupa ce le-au dat la foc automat evreilor de rand “moartea din seringa”, acum elitele israeliene le livreaza acestora “moartea din farfurie”! Pe langa Genocidul acesta, Holocaustul nazistilor pare o joaca de copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button