X

Ursula von der Leyen continuă politica de otravire a europenilor: Bruxellesul dă undă verde folosirii în agricultură a unui erbicid extrem de toxic

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

”În baza evaluărilor complete efectuate de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA) și de Agenția Europeană pentru Produse Chimice (ECHA)” și realizate ”împreună cu statele membre”, Comisia va permite utilizarea glifosatului în Uniunea Europeană pentru încă 10 ani. 

În comunicatul difuzat de Bruxelles aflăm că utilizarea erbicidului, considerat și el potențial cancerigen de către Agenția Internațională de Cercetare a Cancerului a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), va fi supusă ”unor noi condiții și restricții noi”.

”Aceste restricții includ interzicerea utilizării înainte de recoltare ca desicant și necesitatea de a lua anumite măsuri pentru a proteja organismele nețintă”, a adăugat Bruxellesul.

Executivul european şi-a anunțat decizia după al doilea fum negru din partea comitetului de apel al Comisiei Europene pentru Plante, Animale, Alimente și Furaje (SCoPAFF). Dat fiind că reprezentanții celor 27 de state membre nu au atins o majoritate calificată pro, sau împotriva planului prezentat pentru prima dată în septembrie, se declanșează reautorizarea din oficiu a acestuia.

Acest lucru s-a petrecut după ce EFSA, într-o evaluare din iulie, a declarat că nu a găsit ”motive de îngrijorare” pentru reînnoire. Decizia trebuia luată până la 15 decembrie 2023.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. E “bun” glisofatul fiindcă vor exista mai puțini consumatori de oxigen și așa nu se va mai încălzi ……plan(ș)eta!!!!
    Doar nu o vedeți pe von der Leyen în măsură să conducă frâiele întregii UE. Așa cum este Papa de la Roma, un pion împins în față de masonii ce-și fac planul sub semnătura Papei declarat infailibil, deci planul lor parafat de Papa devine tot infailibil, așa și cu d-na von der Leyen, sub semnătura ei își fac planul cei din umbră sau care nu se văd. Cât de naiv poți să fii ca să crezi că femeia aceasta concepe tot ceea ce ne prezintă presa aici? Ea doar le prezintă, iar lumea crede că sunt concepția ei. Fiind pusă șefă lumea ia drept obligatorii deciziile ei la fel ca-n cazul Papei. Și uite-așa suntem “lucrați”(mânați) de masoni, catolicii prin mâna Papei și europenii prin srmnătura lui von der Leyen. Deșteptarea, oameni buni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button