X

UE vrea să-i oblige pe cetățenii săi, deci și pe români, să reducă în mod dramatic consumul de carne

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Motivul este nevoia de a diminua emisiile cu efect de seră.  Un alt pretext este diminuarea riscului bolilor asociate cu o dietă preponderent carnivoră.

Astfel, până în 2050, consumul mediu anual pe cap de român ar să scadă de la 65 la 12 kilograme.

Această scădere de peste 80% pare greu de pus în practică pentru că românii sunt, prin tradiție, atașați de carne.

„Carnea îți dă putere” și „Niciodată, nouă ne plac grătarele” sunt câteva dintre răspunsurile cu care oamenii au întâmpinat acest plan european, relatează Antena3.

Producătorii, la rândul lor, spun că românii renunță la carne doar din cauza prețurilor mari.

Ei avertizează că vor trebui să își scumpească marfa, dacă UE va obliga la etichetarea produselor din carne, așa cum a procedat cu avertismentele privind riscul consumului de tutun.

Obiceiurile alimentare, mai ales cele ale românilor, sunt extrem de greu de schimbat, explică psihologii

„E greu să îi spui creierului să înlocuiască cu o legumă carnea (…) Acest lucru ține de cum ești educat, de primii ani de viață. Așteptarea ca o astfel de atenționare să ducă la o schimbare de comportament o putem vedea (materializată) peste 20 – 30 de ani”, anticipează psihologul Mirela Zivari.

Studiile arată că europenii mănâncă de două ori mai multă carne decât media globală și de trei ori mai multe lactate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Daca oamenii s-au dezvoltat ca societate, putere fizica si inteligenta, asta a fost datorita dietei carnivore si a focului. Sa-i reduci acum la insecte si vegetale e perfect pentru a avea o societate cuminte, blegita si redusa mintal – ba daca le mai bagi si tiktokul pe gat si-un cip in creier, ii modelezi cum vrei si faci din ei ce vrei, sclavii perfecti.

  2. Deci carnea de vită, de pui, de oaie și de porc transmit boli iar viermii de bălegar, greierii și ploșnițele sunt sănătoase rău. Unde or fi văzut asta? Legea sanitară din Biblie spune cu totul altceva. Nu există îndreptar de nutriție, igienă și sănătate mai valoros, mai adevărat și mai solid decât Sfânta Scriptură. De asemenea știința e mai prezentă în Biblie decât oriunde. După Biblie universul are un început în timp (Geneza 1), Pământul este rotund (Isaia 40;22), are magmă sub suprafață (Iov 28;5), apa trece printr-un ciclu natural (Eclesiatul 1;7, Amos 5;8, Iov 36;27-28), ziua ideală pentru efectuarea circumciziei este ziua a 8-a de la naștere (Geneza 17;12) când factorul de coagulare și imunitatea se află la niveluri maxime, Anul Sabatic (Leviticul 25) permite refacerea stratului de humus din sol, izolarea bolnavilor (Leviticul 13;46), igiena corporală (Deuteronomul 23, 12-13), etc. Satanizații nu vor ajunge la nivelul științei lui Dumnezeu oricât s-ar screme.

  3. Asadar, din capitolul GENEZA, din BIBLIA CREȘTIN ORTODOXA aflām multe informatii.

    Din ISAIA, aflam ca Pământul este plat si este ca un cerc aflat sub un dom / baldachin / cort, deci nu este o sfera ce se misca in jurul Soarelui.

    Soarele si Luna si Luminatorii (stelele/ galaxiile) se misca in jurul Pamantului plat, aflat sub un dom (cele 7 Ceruri) deasupra cārora șade DUMNEZEU.
    Nici o nava spatiala, satelit sau obiect NU a putut iesi de sub dom. Amintiti-va cum Nasa minte de peste 60 de ani. Omul nu poate iesi in cosmos. Domul si cele 7 ceruri opresc acest lucru.
    HRISTOS ajutat de Îngeri si DUHUL SFÂNT, la Înaltarea la Ceruri, dupā ÎNVIERE, a putut numai EL, strabate cele 7 ceruri, prin PUTERE DUMNEZEIASCA di va veni la fel, LA A DOUA VENIRE SI JUDECATA LUMII.

    “””Isaia 40:22

    22 : EL este Cel Ce şade deasupra cercului pământului,
    ai cărui locuitori par nişte lăcuste.
    El este Cel Ce întinde Cerurile ca pe un baldachin
    şi le desfăşoară ca pe un cort de locuit.”””.

    DOAMNE AJUTĀ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button