X

Părintele Alexandru Lungu: Nu este dezlănțuit „iadul alb”, așa cum se spune la știri. Lucrurile se află sub firescul momentului calendaristic. Bucurați-vă de zăpadă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zăpada și temperaturile scăzute sunt normale iarna, nu s-a dezlănțuit „iadul alb”, așa cum se spune la știri pentru aduce panică în rândul oamenilor, a transmis, pe Facebook, părintele Alexandru Lungu. 

Comentariul a fost făcut în contextul știrilor alarmiste privind ninsorile care s-au înregistrat în ultimele zile în România.

„Nu este dezlănțuit iadul alb, așa cum suna o știre dimineața la radio. Ne aflam în luna când se înregistrează cele mai mici valori termice din an.

Astăzi suntem departe de iernile de altădată, atunci când zăpadă se instala la final de noiembrie și ne părăsea spre finalul lunii februarie, uneori și prin martie încă se puteau strânge precipitații sub forma de ninsoare. De dragul senzaționalului, știrile nu mai sunt aduse în casele oamenilor pentru a informa, ele caută cu tot dinadinsul să fie vândute, aducând panică, pe care și-o doresc să o instaleze în sufletele oamenilor.

La început de ianuarie 10 grade cu minus ziua și undeva la 20 de grade cu minus noaptea, lucrurile se afla sub firescul momentului calendaristic. Iarna trebuie să fie sub semnul zăpezilor și al temperaturilor scăzute. Vara este firesc să se instaleze perioade de instabilitate termică și zile de caniculă. Când oamenii încep să caute nod în papură pentru tot ceea ce Dumnezeu trimite peste pământ, ploi, zăpadă, soare, zile înnourate, este semn că omul a pierdut pe traseul vieții simțul firescului. Ieșiți afară, jucați-vă cu zăpadă, dați la lopată daca este necesar, ajutați intre două treburi vreo bătrânică rămasă izolată pe vreo uliță unde nu ajunge deszăpezirea.

Bucurați-vă de tot ce ne oferă Cerul, trăind toate zilele cu mulțumire față de Creator!”, a transmis, pe Facebook, părintele Alexandru Lungu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. se stie deja. Vorbiti-ne mai bine despre programul satanic de intunecare a soarelui.
    DAti dovada de curajul cu care care ar trebui sa va caracterizeze menirea .
    Stim ca mass me(r)dia nu merita urmarita. Oricum de bucuriile estivale se pot bucura doar cei cu posibilitati. Fiecare grad in minus mareste factura la incalzire.

    Oricum multumim Domnului de zapada ca altfel se marea si factura la alimente la anu’ .

  2. “Programul satanic de întunercare al soarelui…” Hahahahaha
    Tu eşti din gaşca ălora care cred că elitele lumii respiră alt aer şi se bronzează la alt soare decât turma, nu?

    Băbăieţ’, a fi creştin nu înseamnă a fi nerod şi credul. Mai lăsaţi teoriile conspirationiste ale neoprotestanţilor şi ale unor mari rătăciţi ca D. Icke, Zacharia S. and co., şi concentraţi-vă pe milostenie, compasiune în viaţa de zi cu zi şi rugăciune. Astea sunt armele ortodoxului, nu facebook, tik tok, infowars, Putin si Olivia Steer.

    1. Pe loc repaus ! Dac’ nu știi nik despre despre bil Gheață și cei care lucrează zilnic la *Programul satanic de întunecare a Soarelui*, ridică-ți ochii către Cer și vei vedea zeci de dâre chemtrails pe cerul României, din aveoane care zboară necontrolat-neînregistrat-netrasabil pe direcția Giurgiu-Vâlcea-Sibiu- Cluj-Satu Mare(aproximativ), întotdeauna în sensul ăsta. Mai ales în zile senine, cum a fost Joi 11Ian24. După care, la maximum 24 de ore distanță în timp, se adună norii și se răcește atmosfera( e pură chimie, cu sărurile de condensare care le aruncă-printre alte bacterii de muci provocatoare.
      Și da, o maică din Rusia a spus de mai bine de 40 de ani că vrăjitorii vor să întunece cerul, ca să nu se vadă răutățile pe care le fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button