X

OMS cere explicit guvernelor să interzică zootehnia în toată lumea pentru a salva planeta VIDEO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a cerut guvernelor lumii să interzică zootehnia pentru a salva planeta de așa-numita “fierbere globală”. 

O nouă declarație a directorului general al OMS, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a dezvăluit că globaliștii complotează în secret pentru a înfometa oamenii ca parte a unui plan de reducere a populației mondiale. OMS va face acest lucru sub pretextul combaterii “schimbărilor climatice”. Potrivit OMS, interzicerea cărnii și a produselor lactate este primul pas necesar pentru a-și atinge obiectivul lor radical.

Într-o alocuțiune video, directorul general, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat: “Sistemele noastre alimentare dăunează sănătății oamenilor și planetei. Sistemele alimentare contribuie la peste 30 % din emisiile de gaze cu efect de seră și sunt responsabile pentru aproape o treime din povara globală a bolilor. Transformarea sistemelor alimentare este, prin urmare, esențială prin trecerea la această dietă mai sănătoasă, diversificată și bazată mai mult pe plante.”

“Dacă sistemele alimentare ar oferi diete sănătoase pentru toți, am putea salva 8 milioane de vieți pe an”, a susținut Tedros, “OMS s-a angajat să sprijine țările în elaborarea și punerea în aplicare a politicilor de îmbunătățire a dietelor și de combatere a schimbărilor climatice. Prin urmare, sunt foarte încântat că peste 130 de țări au semnat codul 28 Declarația EAU privind clima și sănătatea. Împreună, putem proteja și promova sănătatea oamenilor și a planetei. Vă mulțumesc.”

Unele dintre cuvintele lui Tedros sunt citate pe o pagină de nutriție a Națiunilor Unite intitulată “Pentru oameni, planetă și prosperitate: Nutriția la COP28”. Pagina face în special presiuni pentru unirea “liderilor globali în spatele angajamentelor și planurilor de realizare a Acordului de la Paris”, la care se referă în mod fals ca fiind un “tratat obligatoriu din punct de vedere juridic al ONU pentru a aborda schimbările climatice și a limita creșterea temperaturii medii globale la 1,5°C”.

Pagina de nutriție discută, în plus, despre adoptarea “The Global Stocktake”, care, potrivit paginii, “prezintă acordul revoluționar de renunțare la combustibilii fosili și invită țările să pună în aplicare soluții integrate și multisectoriale pentru a oferi sisteme alimentare durabile și rezistente la schimbările climatice ca măsură de adaptare la schimbările climatice”. De asemenea, se mai spune că, deși un astfel de demers “reprezintă un pas uriaș înainte”, au existat totuși dezamăgiri din partea multora care consideră că “eliminarea treptată a combustibililor fosili nu a mers suficient de departe, iar parametrii sistemelor alimentare nu au mers mai departe în ceea ce privește atenuarea și eforturile de a produce schimbări în alimentație”.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Toți nebunii și sataniștii urmează să se întâlnească din nou la davos (luna asta) pt a-și continua agenda lor de exterminare a popoarelor.
    Când o să înțeleagă individul , grupul , mulțimea și într-un final majoritatea oamenilor că tot ceea ce întreprind ,,ăștia ” nu este pt beneficiul lor și a pământului ❗
    Totul este o farsă , o manipulare grotească , la care au lucrat zeci de ani❗
    Treziți-vă Oameni Buni și ridicați capul , mintea și inima către DUMNEZEU , cereți înțelepciune de Sus și veți ști ce să faceți (facem)❗
    Omul nu-și cunoaște puterile proprii , fiindcă iubește mai mult întunericul decât Lumina❗
    Uniți vom învinge răul , cu ajutorul LUI DUMNEZEU ȘI A MAICII DOMNULUI ❗
    DOAMNE AJUTĂ ❗
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

  2. „Sistemele alimentare contribuie la peste 30 % din emisiile de gaze cu efect de seră și sunt responsabile pentru aproape o treime din povara globală a bolilor. ” Nu mai spuneți!? Sunt dovezi că poluarea și schimbarea climatică este realizată chiar de cei care vor să ne interzică lactatele și carnea. Accesați linkul și urmăriți videoul dacă nu credeți: https://rumble.com/v45fbgl-intunecarea.html Ăștia vor să pustiască planeta și să rămână doar ei pe pământ.

  3. Spitalul din Bd-ul Al. Obregia are destule locuri libere pt a caza astfel de specimene, cu tot cu tratamentul de specialitate!

  4. Câtă ipocrizie
    Două lecții de claimătcheingi pentru enoriașii cultului știincioșilor
    Ieri, în SUA, au fost înregistrați 3 milioane de pasageri ai curselor aeriene.
    Știrea NU e asta. E alta.
    La o medie de 150 de pasageri pe zbor, înseamnă că au fost 20 de mii de zboruri. Într-o singură zi.
    Un Boieing 737 consumă cca 4.000 de litri de combustibil pentru o cursă de 1000 km. Să luăm asta ca medie. Rezultă că cele 20 de mii de curse au putut consuma 80 de milioane de litri. Într-o singură zi.
    Este de 10 ori producția totală de carburant pe an a României!
    Mi-e clar că minim 70% dintre cei 3 milioane de pasageri care generează acest consum sunt foarte ecofriendly și foarte progresiști. Ei sunt, în mod ipocrit, pentru net zero. Mă îndoiesc, însă, că ar renunța vreunul vreodată la confortul zborului și la dreptul de a se îndopa cu carne și a deveni obez și a consuma, ulterior, pastile de slăbire și anti-depresive.
    Țineți cont că gazele de la motoarele termice ale avioanelor se expulzează direct în văzduh.
    A, și să nu uităm de vasele de croazieră. Un singur astfel de oraș plutitor consumă la o singură cursă în Mediterana, în Caraibe, pe lângă coastele Alaskăi sau prin fiordurile scandinave minim 100 de mii de litri de motorină.
    Do the maths.
    Nu uitați nici de navele comerciale, care consumă și mai mult.
    Iar navele militare și avioanele de luptă le întrece în consum pe toate.
    Dar, în lupta cu claimătceingi, aceste realități sunt ascunse de o frumoasă conspirație a tăcerii.
    Ce contează e doar mașina ta, care consumă de 10 de mii de ori mai puțin carburant într-o săptămână. Și centrala ta termică. Și porcul, oaia, capra sau vaca ta de la țară.

    Lecția doi: Bill Gates are un yacht de 500 de milioane de dolari și unul de 140 de milioane. Are și o casă de 170 de milioane, întinsă de 10 ha, cu consumul energetic corespunzător. Mai are alte 6 case de minim 15 milioane fiecare (s-ar putea ca Iohannis să fie invidios). Plus 6 private jet – uri, cu care străbate lumea în lung și lat pentru a-i convinge pe toți aplaudacii săi de necesitatea vakseenării tuturor celor 8 miliarde de pământeni și de urgența clismatică.
    Mai faceți o dată calculele și, după aceea, raportați aceste amprente de carbon la petele insignifiante de culoare care vă reprezintă pe țesătura acestei lumi cu koorul în sus și la vedere.
    Nu uitati ca la COP28 in Dubai, peste doua zile, sunt asteptati in jur de 50.000 de invitati din toata lumea. Banuiesc ca nu ajung acolo cu bicicleta. Iar cat sunt acolo vor consuma ca lacustele, ca doar de-aia sunt oameni cu vaza. Ca Zoom e doar pentru prostime, nu pentru ei.
    cf. Gheorghe Piperea

  5. Strămoșii noștri ortodocși o să te iau peste 200 de zile pe an pe când noi postim doar Vinerea Mare și Ajunul Crăciunului.
    Deci suntem cel puțin de două ori mai puțin postitori adică puțin ortodocși decât străbunii noștri…
    Nu putem avea șoricul așa de gros încât să pretindem că suntem în armonie cu creația.

    1. Bravo domnule.
      Ati pus punctul pe i
      Traim o epoca de total desfrau inclusiv alimentar, insa asta nu le dreptul celor mai corupti ai planetei sa “ia masuri”
      Iar “ortodocsii” nostri ar trebui sa fie ceva mai smeriti. Nu prin false acte de credinta se ajunge undeva . Dar tonul este dat in cele mai multe cazuri din fata altarului.

  6. Noroc ca avem exemplul sfinților care nu mâncau carne. Pentru creștini nu va fi o problemă, doar pentru adepții evangheliei prosperității. Ioan Botezatorul manca lăcuste (insecte) și miere, de fapt ce găsea pe acolo. E ok, post! În unele mănăstiri din România nu se mănâncă deloc carne și se mănâncă o data pe zi.

  7. Peștele se strică de la cap dar se curăță de la coadă

    Să începem cu avioanele private.
    ce are Bill Gates dacă zboară cu cursă de linie ? îi cad ovarele?

    desigur clasa business trebuie desființată, ce , se cred cumva superiori ?

    Mașină la 200000 mii euro ?
    ce au , nu-și pot târâ curu în mașină de 20000 euro

    Iahturi ??? Doamne Ferește
    nici pomeneală

    Continuăm
    scormonim pe la bogați

    Interzis
    Diamante, Icre Negre, Haine Scumpe, Elicoptere, Turism de lux,

    Gata cu Chiaburii
    Părinții și Bunicii noștri au trecut prin asta
    Pleacă ai noștri
    Vin ai lor

    Cum vor să reducă populația lumii?
    exact cum a făcut Hitler,
    Stalin, Mao, și alți debili ???

    Moartea vine din Vest
    Cruciadele, Comunismul, Nazismul, Lgbt- smul .

    Europenii au masacrat Americile, Africa și Asia
    iar acum ne dau lecții de Democrație

    Un popor de pirați ( Olanda) are Tribunalul International la Haga
    Va vine a crede așa ceva?

    Da , vrem în Europa
    dar nu stăm capră
    nu suntem groapa de gunoi a Europei

    Împreună dar separați
    Fiecare cu religia lui
    Fiecare mănâncă ce vrea
    Fiecare face sex în casa lui nu pe stradă
    Fiecare respectă pe celălalt
    ca să fie respectat

    Și-ar mai fi
    multe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button