X

Război în USR, între Lasconi și Clotilde! Mărul discordiei, căsătoria între un bărbat și o femeie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, s-a lansat sâmbătă într-un atac la colega de partid, primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi.  ”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a spus Clotilde Armand, după ce Lasconi a mărturisit că a votat DA la referendumul pentru familie din 2018.

”Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

”Dacă nu înţelegi asta înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, mai spune primarul Sectorului 1.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a spus Lasconi la Prima TV.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Lasconi are dreptate, căci se supune legii Ortodoxiei pe care o și mărturisește. Clotilde fiind pe “cai mari” atacă fără menajamente, dar doar atâta timp cât “caii mari” dețin puterea.

  2. Clotilde Armand este șantajabilă și spune acum orice i se pare corect politic, ca să poată rămâne primăriță.

    Nu avem nevoie de astfel de sfaturi, doamna primar. Nu sunteți un primar-model. Uitați că vă aflați într-o țară ortodoxă. Nu aveți voie să smintiți tinerii din această funcție. Nu aveți voie să încurajați păcatul și lipsa de recunoștință a copilului față de părinți. Vai de cei prin care vine sminteala! Păcatul e păcat și nimeni nu poate schimba legile lui Dumnezeu. Nimeni nu poate să declare că păcatul este virtute. Familia creștină este nucleul societății românești și așa trebuie să rămână. Un primar trebuie să susțină familia creștină într-o țară creștină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button