X

Vine tăvălugul lgbt-ist. Uraniștii au primit fonduri de 1 MILION de euro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asociația Accept a primit un grant de aproape 1 milion de euro pentru „promovarea” reglementării situației cuplurilor de același sex în România. 

Țările care finanțează propaganda LGBT în România sunt Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Urmează săne așteptăm la o propagandă mai agresivă împotriva normalității și Bisericii, prin tot felul de influenceri cumpărați cu banii primiți din exterior – adică ingerințe în treburile interne ale țării.

Recent, guvernul României a contestat decizia păgână pronunțată în luna mai de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) prin care obligă statul român să adopte o legislație pentru recunoașterea cuplurilor de același sex.

Pederaștii de la Asociația Accept cataloghează ca „rușinos” gestul guvernului de a contesta hotărârea CEDO privind recunoașterea legală a familiilor LGBT din România: „Zeci de mii de familii continuă să fie condamnate la invizibilitate și nesiguranță”.

Asta pentru că în 2018, când arr fi trebuit ca populația imbecilă a României să susțină referendumul pentru familie, CCR a decis: Un cuplu format din persoane de același sex intră în sfera noțiunii de „viață privată”, precum și a noțiunii de „viață de familie”, asemenea unui cuplu heterosexual. Și de atunci, persoanele cu deviații sexuale se consideră, ce să vezi, familie, adică normali, precum familia lăsată de Dumnezeu: bărbat și femeie! Nu este aceasta o formă de satanism?

Și mai vine și ungurul de CNCD, pentru că dușmanii României știu că trebuie să ne atace la esență (ceea ce în țară lor unde s-au stabilit ca nomazi, nu se întâmplă), și spune că trebuie adoptată legea parteneriatului civil:

Csaba Asztalos, a declarat la acel moment pentru HotNews.ro că decizia CEDO nu este „o surpriză”, iar România ar trebui să adopte legislația privind parteneriatul civil. El s-a declarat însă sceptic că partidele își vor asuma gestionarea acestei probleme în an electoral.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Desigur că este satanism, fără nici o îndoială. Românii nu cred că știu prea multe despre cel mai mare satanist al secolului trecut, Aleister Crowley, însă ar fi bine să se pună puțin măcar la curent cu ” doctrina” sa. Este vorba între altele exact despre educația sexuală pe care o promovează Min. Educației și OMS- ul cu degeneratul Tedros care acuma este Inspector general ( grad și în francmasonerie, între altele! ), în care Crowley ” recomanda” ca relațiile sexuale să înceapă de la cea mai fragedă vîrstă relațiile sexuale cu animale ( zoofilie ), sodomia și alte asemenea abominatii ; mai era un alt satanist ( decedat de cîțiva ani, Jimmy Savile , prieten la cataramă cu actualul ” rege” al Angliei, Charles ) care în plus mai era și necrofil ( relații sexuale cu cadavre pe care le colecta pe la morgile spitalelor londoneze ) pe lîngă că era pedofil și restul , suntem în plin luciferianism, iar ONU căreia toți i se închină , este și ea o organizație satanista, fiind intim interconectata cu Lucis Trust, organizație ezoterico-satanista ( Lucis de la Lucifer, cum se chema inainte ).

  2. Fericitul Ieronim spune: Cand homosexualitatea – care exista in Sodoma – se va inmulti in exces si se va revarsa pe strazi fara rusine, asa cum s-a intamplat in Sodoma, pe care scriitrul Facerii o noteaza “de la tanar la batran”, atunci va fi cea de-a Doua Venire a lui Hristos. – par Athanasie Mithilenos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button