X

ALERTĂ: România a semnat pe ascuns o declarație de sprijin pentru comunitatea LGBTQ+ din Ungaria

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

AUR cere demisia ministrului de Externe și a ambasadorului de la Budapesta după ce România a semnat pe ascuns o declarație de sprijin pentru comunitatea LGBTQ+ din Ungaria. 

Este pentru prima oară când România semnează o astfel de declarație, și nu oricum, ci pe ascuns. Opinia publică nu a aflat decât la câteva zile distanță despre această decizie. Ministerul Afacerilor Externe a depășit astfel o linie roșie, pentru că a acționat conspirativ și nu a ținut cont de identitatea, tradițiile și valorile moral-creștine ale românilor.

„Cer public demisia ministrului de Externe Luminița Odobescu și schimbarea ambasadorului român de la Budapesta, care putea să aibă demnitatea să spună “nu, nu sunt de acord cu așa ceva” și să ceară retragerea sa de la post. Nu a făcut-o!”, a declarat Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nu înțeleg absolut de loc cum a putut avea loc semnarea unei asemenea înțelegeri , doar dacă țara noastră face deja parte din Ungaria. Atunci ar avea interese ca să zic așa ” naționale ” !
    În orice caz, transgenderii sau lgbt cum sunt cunoscuți, de oriunde ar fi ei, nu sunt decît niște personaje nefericite ce fac parte fără voia sau consimțămîntul lor dat în cunoștință de cauză , dintr- o conspirație mult mai profundă decît pare la prima vedere, intens ocultă , în care spiritele își schimbă sexul în mod regulat, putind la un moment dat să nu- l mai aibă de loc, fiind ceea ce numim asexuate, adică fără sex . Oare nu spre asta se tinde la Davos ? Apariția humanoizilor către 2025?
    Dar în ce privește ambasadoarea de la Budapesta, eu nu cred că ar fi avut vreo cale de scăpare, deoarece din ce știu eu, ambasadorii nu sunt civili, ci militari, deci supuși ordinelor armatei, în cazul nostru serviciile secrete ale armatei foarte probabil.

  2. Carui popor apartine cel ce-n numele Romaniei a semnat ? Fiindca noi romanii, popor drept ortodox, n-am semna in veci legi contrare Lui Dumnezeu. Doar cei ce vor distrugerea poporului roman ar fece asta, si pentru asta, blestemat sa-i fie numele acestei entitati acum si-n veci.

  3. Ok si daca pleaca ambasadoarea inseamna ca semnatura se anuleaza??? Ce miscare politica: unul semneaza si unul iese in fata sa spuna ca nu e de acord. Asa, si ce facem acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button