X

Guvernul Ciolacu se pregătește se legalizeze ‘căsătoriile’ dintre persoanele de același sex

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După ce a făcut praf legile justiției, după ce a nimicit Codurile penale, Cătălin Predoiu își continuă misiunea împotriva statului român, dar, de data aceasta, la Ministerul de Interne.  La nici o lună de când a ajuns la MAI, Predoiu vrea ca pe șest să transpună în lege o hotărâre a Curții de Justiție a Uniunii Europene din 2018 prin care s-ar recunoaște căsătoriile între persoanele de același sex.

Asta este prioritatea lui Predoiu ca ministru de interne al României?

Îi solicităm premierului Marcel Ciolacu să spună public dacă este la curent cu intențiile ministrului Predoiu și dacă a fost de acord cu acestea.

Guvernul României nu poate acționa împotriva valorilor și a credinței poporului român, la fel cum nu poate să ia decizii pe șest prin care să fie adoptate măsuri care pot schimba din rădăcini societatea românească.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a solicitat încă din luna iunie Guvernului României să conteste decizia pe care Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a pronunțat-o cu privire la căsătoriile între persoanele de același sex.

În schimb, ce face Cătălin Predoiu? Nu doar că nu contestă decizia CEDO, ci vrea să transpună în lege o hotărâre a CJUE privind căsătoriile între persoane de același sex.

AUR solicită Executivului român, precum și celor două partide din coaliția de guvernare, să își exprime foarte clar poziția cu privire la acest subiect.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Acești oameni nu mai au rușine, probabil că
    sunt legați prin juramintele pe care le-au făcut că vor acționa împotriva chiar a propriului popor dacă cei cărora le-au jurat credința -și probabil cărora le datorează funcția si leafa aferentă- le-o vor cere. Dacă am dreptate, înseamnă că guvernul de la București reprezintă nu interesele noastre, din această țară, ci altele, private și complet străine de noi.
    Asta în afară de insulta pe care ne-o aruncă în obraz, de parcă această țară ar fi Noul Babilon cu prostituatele lui, iar miniștrii ce își zic români – dar nu sunt deoarece o dovedesc ei înșiși- ne pot azvirli în fața cu oricît noroi le cer stăpînii lor, tratindu-ne ca pe niște ființe inferioare speciei omenești și demne de disprețul lor .
    Umilirea noastră ma face să mă gîndesc la scrierile Talmudului .

  2. În noaptea în care vor aproba uniunile sodomiste, vom fi atacați de unguri, de bulgari și de ruși/ucrainieni. Remember this !

  3. Și nu doar atacați de aia ci va fi și cutremurul de 9,2 grade in Buzău….în chinurioribile terifiante vor murii politicienii satanisti masoni din parlament gurven și președinție! Se joaca cu Dumnezeu și vor primi curând pedeapsa cuvenita veșnică în talpa iadului pentru aprobarea acestuei legi sataniste spurcate sioniste !

  4. Nici-un cuvant in acest articol despre PNRR, “Programul” ala prin care vin banii de la UE. Acolo sunt impuse niste conditii, printre care si recunoasterea casatoriilor de acelasi sex.. V-ati intrebat vreodata de ce tot pompeaza occidentul bani in Romania de 33 de ani incoace sub forma de “imprumuturi”? Defapt acei bani nu sunt gratis. Pentru acei bani ne sunt vandute drepturi, libertati, credinta, identitatea.. Nu-i mai criticati pe acesti oameni.. Ei sunt doar simple MARIONETE, nu au putere de decizie in nume propriu. Fiti optimisti!

  5. Avem de a face cu Iude si bestii ale neamului, pt care singura sentinta legitima va fi pedeapsa cu moartea in conditii de tortura cumplita, iar familiile lor mafiote, deposedate de orice bunuri si imobile si apoi aruncate in strada! Si tot n-ar fi echitabil pt cate tradari si daune au produs neamului romanesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button