X

“Spania legalizează zoofilia și pedepsește cu închisoarea uciderea șobolanilor” spune ministrul polonez al Justiție

Ne mai mirăm de ce avem război și cutremure?

"Spania legalizează zoofilia și pedepsește cu închisoarea uciderea șobolanilor" spune ministrul polonez al Justiției

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Stânga este ciuma secolului 21.  Spaniolii le permit copiilor să-și schimbe sexul după bunul plac. Acum vor legaliza zoofilia”, a publicat pe Twitter ministrul polonez al Justiției, Zbigniew Ziobro. Știrea se refera la noua lege a bunăstării animalelor aprobată de Congresul spaniol, scrie HuffingtonPost.

Ministrul polonez al Justiției, Zbigniew Ziobro, a avertizat luni că guvernul „de stânga” al Spaniei „va legaliza zoofilia”.

“Folosirea unei capcane pentru șobolani se pedepsește cu închisoarea. Virusul stângii circulă și printre noi. Suntem infectați. Rafal Trzaskowski -primarul Varșoviei- vrea să interzică carnea”, a adăugat el în mesajul său.

Trimitere la Legea privind bunăstarea animalelor

Știrea pe care o citează Ziobro se referă la aprobarea noii legi privind bunăstarea animalelor aprobată de Congresul spaniol care pedepsește doar „actele de natură sexuală care provoacă rănire” în locul formulării legale anterioare care pedepsește „exploatarea sexuală” a animalelor.

Articolul 337 în vigoare în prezent consideră că zoofilia este o formă de abuz, însă această încadrare dispare odată cu noua lege, care consideră că există infracțiune doar atunci când actul de zoofilie provoacă vătămare animalului.

O altă modificare controversată pe care o introduce acest proiect de lege este legată de pedeapsa cu închisoarea de la 6 la 18 luni pentru cei care ucid un animal domestic, îmblânzit, domesticit sau care trăiește temporar sau permanent sub control uman. In conformitate cu noua lege s-ar putea ajunge la doi ani de închisoare pentru uciderea unui șobolan sau a oricărui alt animal sălbatic

În ceea ce privește primarul Varșoviei și presupusa sa intenție de a interzice consumul de carne, ideea vine din acordul C40 Cities care reunește 96 de orașe și își propune să promoveze lupta împotriva schimbărilor climatice prin, printre alte măsuri, reducerea consumului de carne și lactate.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. O lume nebună fără DUMNEZEU , fără valori creștine , fără morală , fără ……f multe , care se îndreaptă spre pieire ❗
    Tocmai asta nu înțelege Omul , că fără HARUL LUI DUMNEZEU ȘI DRAGOSTEA LUI , care îl face pe Om desăvârșit , va fi condamnat pentru eternitate la întunericul iadului❗
    Înșelarea omului modern că este liber și că poate să facă tot ce vrea , chiar asta îl face rob al satanei (al morții sufletești).
    Înțelepciunea în Adevăr , trebuie s-o cerem smeriți numai de la PĂRINTELE CERESC , fiindcă numai Acolo este ❗
    Restul e filozofie ❗
    🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

  2. Dementza si satanismul au fost astazi ridicate la rang de ideologie conducatoare si de religie mai peste tot in Lume, dar mai ales in Occidentul marxist si anticrestin! Ramane de vazut, daca si cum va raspunde Omenirea la asemenea demonizare in masa sau, daca va persista in somnul ei cel de moarte!

  3. Dezincriminarea crimelor și incriminarea nevinovăției….Inversul e noul normal.
    Legat de ce zice premariul Varsaviei, daca nu tinem post de voie, vom tine de nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button