X

Scrisoare consternată către ucraineni: „Interesul NATO nu este libertatea dumneavoastră, ci acela al mândriei LGBT”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dragi ucraineni: Visul libertății, viitorul promițător pe care vi l-au oferit democrațiile liberale, a dispărut brusc din cauza trupelor ruse ale tiranului Putin.  Ei bine, regret, la fel ca și președintele dumneavoastră Zelensky, care le-a promis foarte fericit implementând în Ucraina delicioasele rețete ideologice care au făcut din Occident un paradis al diversității în formele sale cele mai variate și dezinvolte. Le vom detalia mai târziu.

De la bun început voi ignora plăcuta plimbare militară a trupelor tiranice rusești până la capitala țării, care face sa para mic miticul „blitzkrieg” – razboi fulger – al germanilor din cel de-al Doilea Război Mondial. Puțini analiști spanioli par să fi fost surprinși de ușurința surprinzătoare cu care armata rusă ți-a traversat țara, fără nicio rezistență, cu ușurința unui cuțit care taie o bucată de unt, care ar putea fi atribuită cu răutate lașității soldaților tăi. Nu voi fi eu cel care va susține așa ceva. Cred că militarilor ucraineni le-a lipsit acea idilă cu libertatea pe care ți-o propune Zerensky, ci pur și simplu nu au vrut să lupte cu frații lor ruși. Sau măcar să opună rezistență.

Și îmi pare rău. De acum te vei priva de a te bucura, ca și restul așa-zisei Europe libere, de acea multiplicitate culturală și etnică de care liderii noștri sunt mândri și care marchează distanțe cu Rusia, încă atașată de tradiția ei creștină veche și grețoasă, dușmana avangardei și vocației neclintite pentru progres. Îmi devorează spiritul că Putin cel rău închide ușile Kievului la „gay friendly”, „diversităţii” aventuroase, legiunii armatei LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali) și altor persoane de sexualitate nedeterminată sau necategorisită. Interesul NATO, mai presus de orice, este libertatea mândriei LGBT, baza și sămânța la dumneavoastră.

Și nu numai că Putin te va lipsi de festivitățile petrecerilor gay, dar se încăpățânează să pună capăt mașinațiilor feministelor, care acolo sunt întemnițate când depășesc anumite limite pe care în această parte a Europei, totuși, le recunoaștem ca fiind drepturile lor. De exemplu, să-și trimită partenerii în închisoare după o plângere falsă.

Mulțumită de asemenea lui Putin, nu vă veți bucura nici de toată splendoarea multiculturalismului în formele sale cele mai prolifice. Cât de modern ar fi să impregnezi aerul dens al orașelor tale cu mirosurile tarabelor de mirosuri andino-caraibiene, restaurante chinezești și kebab pakistanez și turcesc.

Consternarea mea crește când mă gândesc la voi, cum puteți trăi fără acei binefăcători globaliști care inoculează societățile occidentale cu cele mai bune învățături ale lor, care indică direct demolarea valorilor învechite pe care se bazează, în special familia, cu circumstanța agravantă pe lângă dezordinea morală pe care o presupun contravalorile creștine.

Trebuie să condamn, și condamn, pretenția lui Putin că, în calitate de fii ai Mamei Rusia însăși, trăiți după principiile legilor naturale și că detestă ceea ce el numește în mod insidios „decadența grețoasă și desfrânarea națiunilor europene pervertite guvernate de marionete masonice”.

Regret că Putin vă privează de modelul nostru distractiv de viață și vă împiedică să legiferați în favoarea dreptului sacrosanct al unui copil de 4 ani de a schimba sexul fără acordul părinților. De asemenea, ca femeile ucrainene să fie lipsite de prerogativele legale pe care le au semenele lor europene, a căror mărturie, chiar dacă este falsă, este suficientă pentru ca un bărbat nevinovat să fie arestat și încarcerat. Ce drept are Putin să împiedice milioane de copii ucraineni să fie avortați sau disecați vii, depozitați și vânduți în bucăți pentru a hrăni industria farmaceutică? Cu ce autoritate poate fi prevenit polisexismul în sistemul educațional ucrainean și că, la fel ca în țările libere din Europa, profesorul poate fi incriminat dacă susține existența doar a două sexe ? Ce grad de clemență morală este necesar pentru a împiedica Uniunea Europeană să urmărească obiectivul democratic de a distruge nucleul unității familiale din Ucraina și de a promova eugenia; sau ce este același lucru cu pseudoștiința făcută lege?

La această oră dificilă mă alătur și eu valului de condamnări împotriva lui Putin pentru pretenția sa inadmisibilă a unui spațiu de securitate în teritoriul ucrainean. N-are nimic de-a face cu invaziile altruiste ale SUA, care au căutat întotdeauna interesul suprem al popoarelor invadate, a căror prosperitate este vizibilă la Bagdad, Damasc, Tripoli, Islamabad… Resping și condamn atitudinea Rusiei împotriva „culturii nimicului”, a libertății fără limite și fără conținut, al scepticismului lăudat ca o cucerire intelectuală. Îmi pare foarte rău că această cultură a nimicului nu este în măsură să reziste asaltului a 100.000 de soldați plini de credință și temători de Dumnezeu. Resping și condamn apărarea de către Putin a evenimentului creștin ca singura mântuire pentru Occident, sau credința antidemocratică că doar o înviere decisivă a sufletului străvechi al Europei va putea oferi o soluție diferită acestei confruntări inevitabile dintre umanitate și cei care vor s-o reducă la dărâmături.

Traducerea Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button