X

Bebelușii MOR pe capete în spitale, iar statistica îngrozitoare este ÎNGROPATĂ de Ministerul Sănătății

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit unor statistici pe care Ministerul Sănătății le-ar vrea îngropate, copiii românilor mor pe capete în spitale și arată că îngrijirea neonatologică este la cotele cele mai joase, fiind „rușinea Europei”, cu cea mai mare rată de mortalitate infantilă. 

TOP 5

Județele morții sunt:

Botoșani – 12,5 bebeluși morți la mia de nașteri,

Călărași – 12 la mie,

Caraș Severin – 10,8 la mie,

Brăila – 9,1 la mie,

Bistrița – 9 la mie.

Rata națională ajunge la 7,6 la mie, mult peste media europeană.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. Adica 7.6 la mie inseamna cam 0.76%, deci cam 1%. Deci cu alte cuvinte la 100 si ceva de nasteri unul moare… Iar daca se nasc de ex in jurul a 300000 de copii pe an, 3000 mor in clinici

  1. Este de la vaccinuri. Primul vaccin la nou născut se face in primele 6 ore, o crima. In UE , vaccinarea se face la un an după naștere. Vaccinarea trebuie interzisa. Este o crima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button