X

Riscurile grave ale implanturilor dentare de calitate inferioară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o lume în care sănătatea și încrederea sunt esențiale, o investigație recentă a scos la lumină practici îngrijorătoare în rândul unor medici stomatologi.  acestia sunt interesati doar de comisionul de la producatorul de implanturi. Cercetătorii in domeniul medical au demonstrat că utilizarea implanturilor dentare de proasta calitate poate duce la complicații grave, iar surprinzător, această practică pare a fi mai răspândită decât am crede.

Descoperirile indică existența unei așa-numite „mafii a implantologilor”, un grup de medici stomatologi care, în mod deliberat, folosesc materiale de proastă calitate. Scopul? Maximizarea profiturilor prin crearea unui ciclu continuu de tratamente și intervenții.

Modul de operare este simplu, dar diabolic. Pacienții sunt convinși să opteze pentru implanturi mai ieftine, fără să li se dezvăluie riscurile asociate. În 2-3 ani, aceste implanturi de calitate inferioară încep să cedeze, forțând pacienții să se întoarcă pentru noi consultanțe și tratamente. Astfel, medicii neetici încasează sume mult mai mari decât ar fi făcut dacă ar fi utilizat implanturi originale de calitate.

Dincolo de costurile financiare, pacienții plătesc un preț mult mai mare: sănătatea lor. Complicațiile pot varia de la infecții și reacții alergice, până la pierderea osoasă și alte probleme grave. În cele mai tragice cazuri, viața pacienților poate fi pusă în pericol.

Documentati va si alegeti implanturile dentare sigure si certificate la nivel european, cu o durata de viata cat mai mare si riscuri aproape de zero.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Asa este, in piata exista multe produse aduse cu sacosa, pentru care nimeni nu isi asuma nicio raspundere si pentru care nu se platesc taxe. In Romania exista un producator care a investit milioane de euro in cercetare si productie la cel mai inalt nivel tehnologic si de siguranta, iar produsele au certificari valabile in Uniunea Europeana pentru Marcaj CE si ISO13485. Nu sunt de acord cu ideea din titlu ca daca un produs este ma ieftin, el este automat si de calitate mai scazuta. Produsele Dentix (producatorul roman) sunt de cel mai inalt nivel calitativ, unele au inovatii unice in lume, dar au si un pret mai scazut, fiind realizate pe plan local.

  2. Și eu am un implantat dentar -doar unul! De peste 11 ani! Nu am cuvinte de mulțumire echipei medicale care m-a ajutat, còordonata de dna Doctor Berevoianu, din București. Nu am avut nici o problemă, Oameni de nota 10. Recomand cu cel mai mare drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button