X

Israel atacă Iran: Mai multe explozii au fost auzite în diferite locații din Orientul Mijlociu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Câteva explozii au fost auzite în Isfahan și Natzanz, ambele orașe din Iran care au instalații nucleare.  Trei explozii au fost raportate în Isfahan – unde Iranul are principala sa instalație de cercetare nucleară.

Un raport sugerează că Israelul a lovit 7 orașe iraniene în total: Teheran, Fordow, Arak, Natanz, Kharg, Bushehr și Bandar Abbas. Acest lucru nu a fost încă confirmat pe scară largă. Presa iraniană relatează că baza aeriană Hastam Shikari a fost lovită de o rachetă. Baza aeriană a fost printre bazele de unde Iranul și-a lansat atacul direct împotriva Israelului weekendul trecut.

ABC News spune că un oficial al armatei israeliene a confirmat că loviturile din seara trecută sunt un răspuns la barajul de drone și rachete al Iranului. Consiliul Suprem de Securitate Națională al Iranului a convocat o reuniune de urgență în urma loviturilor din seara trecută. Jerusalem Post raportează, de asemenea, că loviturile aeriene au vizat locații aparținând armatei siriene din As-Suwayda și Daraa, în sudul Siriei. Alte explozii au fost, de asemenea, raportate în mai multe locații din Irak.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Câinele turbat al planetei, satanyahu nu se potolește deloc !!!! După genocidul din Gaza, atacul terorist asupra consulatului iranian soldat cu 8 morți, statul agresor Israel ataca acum Iranul, ca răspuns la loviturile de răzbunare lansate de Iran asupra sa, după atentatul terorist din Siria. Aloo, SUA UK țineți-vă javra teroristă legată cu lanțul, că ăsta dacă scapă liber face prăpăd : mușcă, scuipă, latră, ucide copii, atacă ambasade, consulate,, dă în cap, face spume la gură !!!! Trebuie ținută în cușcă potaia teroristă !!!!

  2. Se pare ca turbatu’ nu se potolește !!!! Deci, să mai enumerăm încă o dată acțiunile psihopatului : atacarea populației civile, bombardarea școlilor, a spitalelor, a orașelor civile din Gaza, raderea Gazei, genocid în Gaza, atacarea unui consulat iranian pe teritoriul altui stat, uciderea mai multor persoane în urma acestui atac, mlitari și civili, amenințarea Iranului cu atac asupra instalațiilor nucleare, după loviturile primite pentru atacul terorist din Siria. Deci ce urmează după ??? Atacarea instalațiilor nucleare ale Iranului, război regional, război mondial, război nuclear !!! Băaaaaa sunteți proști ???. Opriti-l dracu pe nebunu ăsta !!! Puneți – l în lanț, dați-i medicamente, faceți dracu ceva cu el !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button