X

Remus Cernea s-a reactivat doar că a intrat în conflict cu tabăra #boicotreferendum

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Remus Cernea rupe tăcerea și iese din nou să militeze pentru instaurarea anormalului în România.  El crede că membrii LGBT și susținătorii lor trebuie să participe la REFERENDUM, știind că sondajele deja estimează o prezență peste 50%, iar la vot vor pierde categoric. Această chemare la mobilizare i-a adus critici chiar din tabăra pe care o susține!

“In aceasta seara, intre orele 21.00 – 22.30, voi participa la o dezbatere la Antena 3 privind referendumul din 6-7 octombrie

Asa cum am explicat in articolul de aici https://bit.ly/2y59pxc, campania #boicotse bazeaza pe iluzii si pe erori de abordare care confirma din plin citatul lui Edmund Burke (pentru ca raul sa invinga e suficient ca oamenii buni sa nu faca nimic) 

A sta acasa in timp ce sustinatorii Coalitiei pentru Familie vor fi doar ei cel putin 6 milioane la vot inseamna a transforma victoria CpF intr-un triumf cu consecinte dramatice si durabile asupra societatii romanesti (am explicat in articol de ce).

Din nefericire nu a fost consultat nici inainte nici dupa de s-a luat decizia de a se miza pe #boicot , iar atunci cand mi-am exprimat obiectiile, in loc sa fie cantarite cu atentie argumentele mele, mi s-a cerut sa tac pur si simplu si am fost apostrofat pentru simplul fapt ca mi-am exprimat o opinie.

Insa de aproximativ 20 de ani de cand activez in spatiul public mi s-a tot spus, din foarte multe directii, ca ‘ar fi mai bine sa tac’… Dar niciodata nu am dat curs unor astfel de indemnuri, si mi-a exprimat si argumentat ideile, in mod civilizat, acolo unde mi s-a oferit ocazia sa mi le afirm. De la grecii antici ne-a ramas celebra idee ca “drag imi este Platon, dar mai drag imi este adevarul”.

Asadar, indiferent care au fost, sunt si vor mai fi prejudiciile de ordin personal pe care le am de suferit, nu voi inceta sa imi exprim ideile, iar cei care ma tot indeamna sa tac sa fie convinsi ca atata timp cat pot vorbi, o voi face ca un om liber care mizeaza pe o gandire independenta si pe argumente rationale si principiale. De asemenea, sunt primul care isi doreste sa nu aiba dreptate in articolul recomandat mai sus, dar ma tem ca lucrurile pe care le-am spus vor fi mai bine intelese de catre adeptii campaniei #boicot abia incepand cu data de 8 octombrie, cand va fi prea tarziu…” a scris acesta pe facebook.

Mai jos e un episod în care Remus Cernea a încasat-o bine, încât o perioadă a trebuit să stea în vizuină.

https://www.youtube.com/watch?v=DmlCma4wENE

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. https://revistapresei.hotnews.ro/stiri-radio_tv-22729857-livetext-pre-edintele-psd-liviu-dragnea-invitat-rom-nia-ora-20-00.htm
    Nu e importanta faza cu legea amnistitiei ci ceea ce zice despre parteneriat:

    Președintele PSD, Liviu Dragnea: După referendum se va discuta despre parteneriatul civil / Mulți se tem că se poate întâmpla ca în alte țări, să se permită căsătoria între om și animal / Trebuie dată o lege a amnistiei
    – (Legea ) este deja gata, după mai multe discuții, am hotărât ca după acest referendum să se discute acest tip de parteneriat civil, dar fără posibilitatea de adopții

    1. Asta nu inseamna ca daca Dragnea a ales si legea parteneriatului ca noi nu trebuie sa iesim la referendum. Cu atat mai mult trebuie un DA apasat de la cat mai multi. Ne-a oferit portita sa votam noi trebuie sa ne folosim de ea fie ca il placem fie ca nu pe Drangea. Aici nu e de a vota pentru Drangea presedinte sau pentru a-l scapa de problemele lui ci e pentru a vota normalitatea. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne lumineze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button