X

Un cuplu de homosexuali a adoptat un băiețel rus pentru orgiile unor grupuri de pedofili. A fost abuzat începând cu vârsta de 22 de luni

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In 2013, Vladimir Putin promulga o lege care interzicea adoptarea de copii ruşi de către cuplurile homosexuale din afara ţării:

Putin nu lasǎ cuplurile gay sǎ adopte copii ruși

Si bine facea, caci evita astfel repetarea unor cazuri precum cel de mai jos:

Conform articolului Adopted Boy Sexually Abused By Gay Fathers, un copilas din Rusia in varsta de 6 ani fusese adoptat cu ani in urma de un cuplu de homosexuali pentru a fi supus unor orgii sexuale ale unor grupuri de pedofili la care participau si acesti „parinti”. 

Barbatii, ce obtinusera in 2005 in Rusia dreptul de a folosi o mama surogat, se descriau a fi tati iubitori, pana sa fie arestati in California in 2011, unul din ei fiind condamnat la 40 de ani.

Iar conform articolului Gay couple accused of sexually abusing adopted Russian boy for years, gasirea mamei i-a costat 8 000 de dolari, copilasul fiind luat la 5 zile de la nastere si abuzat prima data la varsta de 22 de luni. Unul dintre pedofilii caruia ii fusese oferit copilul era … avocat.

Baiatul, pe nume Adam, fusese educat sa creada ca tot ceea ce i se intampla este normal, pe de alta parte il si invatasera ca afara sa minta si sa ofere raspunsuri „corecte”.

Cititi va rugam si:

Elsie a fost ucisă cu BESTIALITATE de un HOMOSEXUAL după ce a ADOPTAT-O. De ce Protecţia Copilului din Anglia A LĂSAT-O SĂ MOARĂ?

HOMOSEXUALITATEA este un PĂCAT strigător la Cer. HOMOSEXUALII nu se vor opri până nu VOR SODOMIZA chiar și ÎNGERII. Participarea la REFERENDUM este o MĂRTURISIRE

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. HOLOCAUSTUL ION COJA, BANDITISMUL ANTISEMITISMUL, IRAN-ul si ROMANIA OCUPATA

    Avigdor Itzak Katz, Haifa 29.09.2018

    Antisemitii prosti si naivi, nici macar nu-si dau seama ca noi evreii ii consideram antisemiti pe toti. Anti-semit inseamna ne-evreu, nu inseamna anti-evreu. Pentru noi si semitii arabi sunt anti-semiti pentru ca ii renegam.

    Arienii au fost un popor primitiv, barbar care erau de origine persi care au emigrat in India pe valea raului Indus in Pakistanul de astazi. Ei s-ar presupune ca sunt rudele lui Adolf Hitler, mincinosul care era ruda cu Abraham, Moise, David si in zilele noastre cu Itsak Rabin dar nu cu persii, arienii, Alexandru Machedon sau Ayatolahul Khomeini.

    Ion Coja neaga Holocaustul justificand crimele anti-evreesti ca pe o razbunare pentru crimele si genocidul bolsevic comis de evrei in 1940 in Basarabia. Evreii nu acceptam comparatii, pentru ca sunt o insulta la suferinta noastra.Adolf Hitler a exterminat slavii pentru ca sunt o rassa inferioara.
    Astazi, America extermina slavii din Moldova si Ucraina din aceeasi cauza, bagandu-le pe gat Vaccinuri de sterilizare in massa, otravire si imbolnavire cu ADHD, Autism, mercur toxic, leucemie in sange, paralizie cerebrala. Moldova si Ucraina sunt considerate popoare inferioare, la fel ca si poporul roman, poporul german, polonez si maghiar. Aceste popoare trebuie sa dispara de pe harta lumii prin sterilizare in massa. De aceea americanii au introdus vaccinurile ,,Gardasil,, in aceste state. Sa crape romanii!
    Si vad ca nimeni nu se opune. Arienii de ieri, arienii de azi, care s-au mutat in America. Arienii s-au batut inaintea erei noastre cu tiganii din Pakistan si i-au infrant. Exact acelasi lucru s-a intamplat si la Auschwitz, cand arienii i-au sterilizat si exterminat pe tigani, doar din vina de a se fi nascut tigani. Dar nu acelasi lucru s-ar putea spune despre tiganii palestinieni, care sunt teroristi prin nastere. Un popor tarat mental, criminal, care prin sangele lor au in gene furtul, hotia, crima, violul si inselatoria.
    Cand istoricul Gheorghe Buzatu pretindea ca are dreptate o facea ca sa acceada in parlament pe listele PRM-ului. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre profesorul academician Ion Coja. Acesta nu a dorit sa candideze la Parlament ci la Cotroceni direct atribuindu-si marele merit de negare a Holocaustului. Norocul nostru, nu a reusit sa stranga semnaturile necesare candidaturii. Coja isi reneaga originea semitica dandu-se ca cel mai arian urmas al romanilor din Ardeal si al tiganilor aromani care se cred geto-daci balcanici, cand in realitate acestia provin din tiganul Alexandru Macedon, care si-a construit un imperiu construind drumuri pietruite cu cranii umane. A violat copii de trei ani dupa care i-a mancat de vii. Pe mamele lor le-a aruncat de pe stanci. Acestia sunt urmasii aromanilor care se poreclesc si ,,megleno-romani,, si armani, si albanezi si machedoni si care pretind ca si ei ar fi Arieni de origine.

    Iran-ul este cea mai mare organizatie terorista planetara, si este urmasa arienilor fascisti, antici care au mazgalit zvastica prin pesterile din India, si locul din care Hitler s-a inspirat sa isi creeze dementa colectiva numita nazism. Iran-ul a jurat credinta lui Hitler, la fel ca si Muftiul de la Ierusalim, palestinian tigan sifilitic si terorist, pentru a detrona comunismul, URSS-ul, Imperiul Britanic, America si toti aliatii si pentru a regiza o noua oranduire mondiala, fascista, condusa de la Berlin si Tokyo. Italia lui Mussolini nici nu mai conteaza, fiind infranta pe toate fronturile inainte ca macar razboiul mondial sa inceapa!

    Iran-ul care pregateste Holocaustul planetar si anti-israelian, doreste sa arunce bombe atomice impotriva Israelului sa il ucida prin ardere, si sa-l stearga de pe fata pamantului, pentru ca este cel mai mare terorist planetar. Doreste sa omoare copii si femei, batrani si persoane cu dizabilitati, muncitori romani de pe santierele din Israel, precum si turisti care merg la Mormantul Sfant. Faptul ca Iran-ul vrea sa construiasca bomba atomica nu mai este un secret pentru nimeni. Programul nuclear iranian a fost desconspirat de premierul Netanyahu. Arabia Saudita a declarat ca si ea doreste sa se inarmeze nuclear ca sa se apere. Unde vom ajunge atunci?

    Faptul ca Ion Coja neaga Holocaustul, nu o face decat din rea-vointa. Si naivitate, el fiind copil pe atunci ca sa nu inteleaga. El apoi se scuza si spune ca nu neaga ci ca Afirma ca nu a fost Holocaust. Rabinul Eliahu Kaufman vine in Romania.

    Pentru Romania intregita

    Avigdor Itzak Katz, Haifa 29.09.2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button