X

VIDEO REVOLTĂTOR: Doi gemeni născuți prematur sunt LĂSAȚI SĂ MOARĂ ÎN SPITAL, în ciuda rugăminților mamei către medici de a-i salva

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-un videoclip sfâșietor prezentat de Created Equal, se poate auzi cum Amanda, mama a doi băieței gemeni născuți prematur, Emery și Elliot, imploră medicii pentru viața copiilor ei. În iunie 2017, Amanda avea sângerări atunci când s-a prezentat la Riverside Methodist Hospital din Columbus, Ohio, la împlinirea a 22 de săptămâni și două zile de sarcină. Personalul medical a informat-o că, în cazul în care copiii ei se vor naște înainte de a se împlini 22 de săptămâni și cinci zile de sarcină, ei nu vor resuscita bebelușii. Trei zile mai târziu, la exact 22 de săptămâni și cinci zile de sarcină, Amanda i-a născut pe Emery și Elliot și, cu toate că bebelușii se mișcau, respirau și chiar plângeau, doctorii au refuzat să-i ajute.

„M-am rugat de asistente dar și de alți membrii ai personalului să-mi salveze copii,” spune Amanda într-o declarație. „Mi s-a spus că nu vor supraviețui. Am întrebat dacă măcar vor să-i evalueze după naștere pentru a determina șansele de supraviețuire. Mi s-a răspuns că nu se va efectua nicio evaluare la Secția de Terapie Intensivă pentru Nou-născuți și că cel mai probabil se vor naște morți sau vor respira numai pentru câteva clipe.”

Emery a fost primul născut. Niciun doctor nu a fost prezent la naștere și, cu toate că un doctor neonatolog a ajuns la scurt timp după naștere, el nu a făcut decât să-l învelească pe Emery într-o pătură și să-l pună sub un radiator de căldură.

”O să-l salvați, nu-i așa?” spune Amanda în tuburătorul videoclip. „Promite-mi că o să-l salveze.”

Timp de 45 de minute Emery s-a mișcat, a respirat și a trăit în afara uterului, înainte de a muri.

Două ore mai târziu, s-a născut și Elliot. Era ceva mai mare decât Emery și a trăit timp de DOUĂ ORE în afara pântecelui mamei – a respirat, s-a mișcat și a plâns. Personalul medical nu a mișcat un deget nici pentru el.

Amanda poate fi auzită în videoclip cum plânge, strângându-l în brațe: „Mami a încercat. Mami a încercat.”

Un studiu publicat în New England Journal of Medicine spune că bebelușii născuți prematur la 22 de săptămâni au șanse de supraviețuire mult mai mari decât se credea. De fapt, bebeluși precum Emery și Elliot supraviețuiesc în mod frecvent în afara uterului. Copii născuți chiar mai devreme decât cei doi gemeni au supraviețuit atunci când medicilor le-a păsat și i-au ajutat. Baby Benson s-a născut la 22 de săptămâni și cinci zile. Amillia Taylor s-a născut la 21 de săptămâni și șase zile. Freida Mangold a supraviețuit după ce s-a născutla 21 de săptămâni și cinci zile – cu o săptămână mai devreme decât Emery și Elliot. Iar fetița lui Cortney Stensrud a supraviețuit deși a fost născută la 21 de săptămâni și 4 zile de sarcină. Ea este acum o foarte sănătoasă fetiță în vârstă de trei ani și este în viață pentru că medicul lui Stensrud a auzit rugămințile mamei și a decis să o ajute pe fetiță.

După ce gemenii au decedat, Amanda a fost externată din spital, pe foaia de externare fiind menționat că bebelușii s-au născut morți. Chiar dacă cei doi băieți s-au născut vii și au respirat, spitalul nu s-a arătat interesat de asta.

Amanda a făcut o plângere internă către conducerea spitalului Riverside Methodist. Aceasta i-a răspuns că „problema este considerată închisă”. În prezent, Amanda a depus o plângere la Departamentul Sănătății din statul Ohio și speră că și alții vor sprijini eforturile ei, prin a-l contacta pe directorul spitalului Riverside, David Blom.

Elliot s-a născut prematur iar medicii au refuzat să-l ajute

Emery și Elliot nu sunt singurii bebeluși care au murit din cauză că doctorii au refuzat să-i ajute. Anul trecut, o fetiță pe nume Autumn a murit în Marea Britanie după ce s-a născut la 22 de săptămâni și șase zile. Ea a trăit aproape două ore în afara uterului și, în ciuda faptului că „înghițea” aerul  și că „își mișca mâinile și picioarele”, doctorii nu au făcut nimic pentru a o salva.

Nu există niciun motiv care să justifice refuzul doctorilor de la Riverside Methodist Hospital de a-i ajuta pe Emery și Elliot. Ei au declarat înainte că îi vor ajuta pe băieței numai dacă se vor naște la 22 de săptămâni și cinci zile dar, când s-a ajuns la asta, au refuzat să le salveze viețile. Amanda a trebuit să-i vadă cum mor iar acum trebuie să trăiască tot restul vieții întrebându-se „cum ar fi fost dacă…?”

NOTĂ OrtodoxINFO

Riverside Methodist Hospital este membru OhioHealth cu conexiuni cu United Methodist Church, o “biserica” pro avort si din ce in ce mai deschisa homosexualitatii:

Episcopi metodiști cer hirotonirea homosexualilor

Metodiștii sunt al treilea cel mai mare grup religios din Statele Unite ale Americii.

Cititi va rugam si:

Doctrină satanică: CEZARIANA și PRACTICILE INUMANE din secțiile de nou născuți

Daca va aflati intr-o astfel de cumplita situatie, botezati pe loc copilul, chiar daca sunteti mireni, chiar si fara apa

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button