X

Doctrină satanică: CEZARIANA și PRACTICILE INUMANE din secțiile de nou născuți

de null

Asa nu:

Imagini pentru nou nascuti maternitate

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Asa da:

contact_piele_pe_piele_mama_si_bebelus_dupa_nastere
Foto: http://www.copilul.ro/nastere/prima-intalnire-cu-bebelusul/Contactul-piele-pe-piele-dintre-mama-si-bebelus-dupa-nastere-a9771.html

“Sarcina nu este o boală” – este mesajul Asociației Moașelor Independente din România, postat in martie 2017 pe AMF.MS, Asociatie care a inițiat un proiect la Constanța și care urmărește îmbunătățirea serviciilor acordate femeilor însărcinate din România, țara cu cea mai mare rată a mortalității materne și infantile din UE, unde mor la naștere de 10 ori mai multe mame decât în Polonia sau Austria și de 3 ori mai multe decât în Bulgaria sau Slovenia. Sarcina și nașterea sunt excesiv medicalizate, chiar și atunci când nu există nicio problemă de sănătate. Rata alăpătării este extrem de redusă si a cezarienelor de rutină foarte ridicată.

De ce toate acestea?

CEZARIANA

Cesarean Section Carries Increased Risk For Postpartum VTE
Foto: http://pzimedia.com/health/Cesarean-Section-Carries-Increased-Risk-For-Postpartum-VTE-76386.html/

In 2010 postam pe blogul saccsiv marturia preotului Mihai:

 

În primul rând, iartă-mi stângăcia. Nu mă prea pricep să utilizez internetul. Nu ştiu ce înseamnă ,, site web”.

Aş fi vrut să fac acest comentariu la ,,categoria”: ,,Reducerea populaţiei”, dar n-am ştiut cum să-l postez acolo.

Slujesc ca preot, de mai bine de 10 ani, într-un sat dobrogean.
De vreo doi ani încoace, întrebând mamele în lăuzie dacă au avut o naştere uşoară, am observat că din ce în ce mai multe sunt cazurile de naştere prin cezariană. Ba chiar n-am mai auzit de o naştere normală în ultimele 5-6 luni.

Am crezut iniţial că e vorba despre mentalitatea femeii moderne care nu mai vrea să se chinuie trecând prin travaliul naşterii. La o cezariană, mamei i se face anestezie, o taie pe burtă, i se scoate copilul, apoi este cusută şi e … ca nouă… fără să fi simţit vreo durere.
Dar cunosc cazuri de femei care au dorit în mod expres naştere normală şi tot la cezariană au ajuns, invocându-se de către medici ,,n” pricini care ar necesita intervenţia chirurgicală ( cordonul ombilical prea lung, sau prea scurt, sau înfăşurat în jurul gâtului pruncului; lipsa dilataţiei; poziţionarea nepotrivită a fătului…).
Deci adevărata cauză a înmulţirii naşterilor prin cezariană nu este moftul femeilor moderne.

Am căutat, o altă explicaţie.
Până nu demult, medicii nici nu prea dădeau pe la sala de naşteri; doar când era o complicaţie se deranjau, vădit iritaţi, să vadă despre ce e vorba. În general se năştea cu moaşa, care avea mult mai multă experienţă practică, care ştia cum să facă masajul local, cum să stimuleze dilatarea, cum să ajute la corecta poziţionare a fătului… şi totul ieşea bine.
La externare, drept mulţumire, nu neapărat ca şpagă, cât i se dădea moaşei? Un prosop, un săpun şi vreo cinci sute de mii vechi. Iar medicul cu ce se alegea? Cu nimic.
Aşa că, iată-i pe medici deşteptându-se: de ce să nu luăm noi ,,laurii”, dar şi ,,darurile”. Iar când vorbeşti de ,,dar” la medic, nu mai e vorba doar de un prosop şi un săpun şi de cincisute de mii vechi, ci de milioane bune, chiar zeci de milioane uneori.
Şi mi-am zis că asta-i explicaţia: dorinţa medicilor de a-şi rotunji bugetul.

Şi prima explicaţie, şi a doua rămân valabile, dar nu acoperă toată gama de situaţii. Ba mai mult, în urma a două cazuri recente ce le-am cunoscut, mi-am dat seama că ceea ce se întâmplă intră în categoria ,, războiului împotriva populaţiei” de care medicii înşişi sunt mai mult sau mai puţin conştienţi, mai mult sau mai puţin implicaţi şi, deci, copărtaşi cu elitele mondialiste la planul de reducere a populaţiei.

Primul caz este al unei fete de 28 de ani, mamă a şapte copii şi care, mergând să-l nască pe al optulea, a dat de un medic ,,idiot” ( iertaţi-mi expresia ). Pur şi simplu n-a vrut să o ajute şi nici pe moaşă n-a lăsat-o. Deşi avea dilataţie maximă ( lucru firesc pentru un organism ce a mai trecut prin şapte naşteri ), n-au dus-o în sala de naşteri, medicul bombănind pe culoare: ,,eu ăsteia îi fac cezariană şi îi leg trompele, ce, e vacă de prăsilă, câţi copii o să mai facă?” Mama a auzit toate acestea, ba chiar s-a luat puţin în gură cu el: ,, dom’ doctor, nu vi-i aduc să mi-i creşteţi”, lucru care l-a iritat şi mai mult. Au lăsat-o mai bine de doisprezece ore să se chinuie, după care i-au făcut Eco şi au constatat ( după cum era şi firesc) că fătul se întorse-se ( dacă a văzut că nimeni nu-l ajută, a obosit şi a renunţat…) şi acum chiar că nu mai putea fi vorba de o naştere normală…I-au făcut cezariană, au vrut să-i lege trompele… încă ameţită după anestezie a făcut scandal săraca fată pe masa de operaţie… şi abia au lăsat-o fără s-o mutileze.
În spitalul din Constanţa, cazul a fost celebru şi bineînţeles, corpul medical a făcut coaliţie împotriva ,,pacientului vinovat şi irascibil”.

Să zicem că acesta este un caz izolat, că s-a nimerit să cadă pe tura unui astfel de medic, că doar nu toţi or fi la fel, dar…

…al doilea caz, recent, mi-a făcut lumină, înţelegând întregul fenomen.

E o fată la noi în sat, însărcinată în luna a 7-a. A fost la control şi, printre altele, i-a spus medicului că vrea să aibă o naştere normală. Medicul n-a avut nimic împotrivă, dar i-a spus că nu se mai găseşte la noi în ţară în spitale injecţie de dilatare ( oxitocină ) şi prin urmare, dacă până la naştere nu face rost dintr-o altă ţară de acest produs, nu pot risca printr-o naştere normală şi tot la cezariană vor ajunge.

Aceasta, mie personal, chiar mi se pare a fi ,,lucrătură” a elitelor, sau directivă a OMS, sau cine ştie cărui organism internaţional ce urmăreşte ,, binele” românilor. Scoţând oxitocina de pe piaţă condamnă toate mamele la a fi ,,bune de tăiat” şi astfel se limitează naşterile; ştiut fiind că după o cezariană e necesară o pauză de 2-3 ani până la o altă sarcină, care nu se poate finaliza decât tot printr-o cezariană la care inevitabil se vor lega şi trompele. … Sterilizare ,,forte”. Ajungem astfel aproape de ,,legea” chinezească de limitare a naşterilor. Dacă n-au reuşit-o cu Gardasilul, prin cezariana urmată de legarea trompelor ne sterilizează ca pe vaci.

Poate că greşesc prin evaluarea ce am făcut-o. Poate că e doar o situaţie locală, aici, la Spitalul municipal din Constanţa, dar am intrat la bănuială că ar fi totul dirijat şi în urma afirmaţiei pe care un medic renumit al spitalului de la secţia ginecologie a făcut-o tatălui celor opt copii : ,,Nu poţi tu înţelege ce se întâmplă aici în spital”.

Aş dori dacă se poate o confirmare, sau o infirmare a celor spuse de mine. Mulţumesc.

 

Tot in 2010 am primit urmatoarele grafice ce demonstreza cresterea numarului de nasteri prin cezariana in ultimii ani. Am fost rugat sa nu dau numele localitatii pentru care s-a facut statistica:

NUMARUL DE NASTERI 1965-2009

Observati va rog de exemplu ca

in 1979: 9593 nasteri, din care 556 prin cezariana

in 2009: 4737 nasteri, din care 1592 prin cezariana …

Cu alte cuvinte, in 30 de ani, s-a injumatatit numarul de nasteri, dar s-a triplat cel al cezarienelor.

 

SECTIA DE NEONATOLOGIE

Dar lucrurile sunt cu mult mai rele.

Iata de exemplu ce putem citi la Dezvaluirile SOCANTE ale unei asistente de neonatologie din Romania de pe Ditta Depner:

 

„Sedam toti nou-nascutii care plang, in loc sa-i ducem la mama lor…”

Dragi viitoare mamici,

Sunt asistenta la o sectie de neonatologie intr-o maternitate din Romania si am decis dupa indelungi framantari, sa fac ceva pentru noi mamele si pentru copilasii nostri. Nu mai pot sa tac….constiinta nu-mi da voie. Voi scrie aici ceea ce-mi sta pe Suflet, pentru ca este vorba de sanatatea fizica, psihica si emotionala a copiilor vostri. Si sper ca aceste informatii sa ajunga la cat mai multe mame….ca sa nu-si dea nou-nascutii de langa ele, atunci cand ii vor aduce pe lume.

Va rog, cu toata inima mea, sa ne mobilizam impreuna, pentru ca daca eu una indraznesc sa spun ceva colegilor mei, asistente sau doctori, imi pierd serviciul…dar voi, voi puteti sa va cereti dreptul de a sta nedespartite de copilasii vostri din momentul nasterii, tocmai ca sa nu se mai intample cu ei ceea ce se intampla…..chiar daca nu va vine a crede, ca acestea sunt procedurile standard in mai toate maternitatile din Romania.

In primul rand, va rog din tot Sufletul meu de femeie si mama, sa va informați din timp cum este organizata sectia de neonatologie, in care urmeaza sa nasteti.
Si in al doilea rand aflati care sunt practicile, rutina sau procedurile standard de acolo, iar daca nou-nascutul este separat de voi, solicitati sa ramana cu voi imediat după naștere. Așa ar trebui sa fie firesc si normal.

PRACTICI STANDARD INACCEPTABILE SI INUMANE

Când am ales meseria de asistent medical, am ales-o pentru ca imi făcea plăcere să ajut. Am urmat specializarea de asistent medical generalist și am “prins” un post în compartimentul neonatologie. Ce frumos, nu? Să lucrezi cu mamici și nou-născuti.

Respect indicațiile medicilor, ca orice asistentă bună, dar am ajuns la concluzia ca sunt multe indicatii greșite, depășite si traumatizante atat pentru proaspata mamica, cat si pentru nou-nascut. Toate pleacă de la organizarea secției de neonatologie și anume de la existența saloanelor separate pentru nou-născuți în care aceștia isi petrec minim 3-4 zile, in solitudine separati de mamele lor, sedati si indopati cu lapte praf ca sa taca. Toti, fara exceptie. Nu conteaza ca sunt sanatosi, ca se nasc din mame sanatoase si perfect capabile sa ii ingrijeasca si sa-i alapteze.
De ce cred ca aceasta practica este gresita?
Pentru ca in primele zile de viata nou-nascutul se adapteaza mult mai usor prin contactul cat mai apropiat cu mama sa, chiar piele pe piele tot timpul si nu doar o data la 3 ore cateva minute…cand de obicei doarme…pentru ca a fost “linistit” cu forta…

In primele minute dupa nastere, temperatura corpului, bătăile inimii si ritmul respiratiei se regleaza cel mai usor in bratele mamei, mai firesc, mai bine si mult mai rapid decat in orice incubator din lumea aceasta. Asta n-o spun eu, ci studii intregi care vorbesc de dezvoltarea mai armonioasa a nou-nascutului in bratele mamei. Cititi despre „kangaroo care”.

In maternitatea in care lucrez eu, ti se ia copilul pentru ingrijiri si monitorizari in mai putin de 1 minut de la nastere. Il mai vezi peste 6 ore, asta daca esti in stare sa ajungi pe picioare pana la salonul de alaptare….aflat la un alt etaj… Daca ai avut cezariana poate ti-l aduce asistenta, dupa lungi insistente, sau doar cand te poti mobiliza sa mergi la celalalt etaj ca sa ajungi sa il alaptezi cateva minute.. Iar practicile astea nu sunt normale si nu au niciun beneficiu real.

INDOPAREA CU LAPTE PRAF…LA INDICATIA MEDICULUI

Alaptarea se face la program, din 3 in 3 ore, de 7 ori pe zi,cu aberantul „repaos” digestiv de 6 ore de la miezul noptii pana dimineata la 6….o practica depasita si inumana…ca doar laptele praf cu care sunt indopati pentru completare, se digera in 6-7ore…. si de fapt de acolo nevoia de repaos….offf de ati stii, de ce nu se ataseaza ei la san…

La indicatia medicului!! se da neaparat completare cu lapte praf pentru ca se practica proba suptului si la “x” zile de viata nou-nascutul trebuie sa suga “x” ml de lapte. Nou-nascutul este efectiv indopat cu lapte praf, ca sa “iasa bine” la greutate…nu se tine cont de faptul ca mama ar vrea sa-l alapteze sau ca i se administreaza si pana la de 3-4 ori mai mult lapte praf decat volumul stomacelului sau de 5 ml in primele zile…

Turele de zi sunt grele pentru ca cele mai multe nasteri sunt operatiile de cezariana ale mamicilor pacalite ca nu pot, nu au voie sau cica nu e sanatos sa nasca natural. Celelalte mamici mai curajoase care au reusit sa-si mentina cu eforturi uriase “pozitia” pe natural, au parte de nasteri medicalizate, induse, augmentate, si grabite ca sa mearga ca pe banda, cu orice pret…fara niciun fel de respect, sau omenie. Sunteti tratate ca niste vite la abator….stiu….

SEDAM COPIII CU FENOBARBITAL CA SA TACA

Dar ziua trece cumva cu agitatia asta multa, nu-i bai. Noaptea in schimb e cumplita. Nou-nascutii urla si urla si urla…si asta pe buna dreptate, pentru ca sunt separati de mame, flamanzi de imbratisari si lapte matern, singuri pe lume…

Si trist este cand vine medicul de garda si iti indica FENOBARBITAL pentru acel copil agitat si care nu se mai opreste din urlat.
DA, ati citit bine: FENOBARBITAL la un nou născut. Pentru ca e „agitat”. Și pentru ca e o singura asistenta care are responsabilitatea sa vegheze simultan doua saloane cu câte 5-6 nou-născuți…si pentru ca trebuie sa fie liniste.

Natural, uman si foarte corect ar fi sa chemam mama sa il alapteze, nu sa il drogam noi ca sa taca. Pentru ca mama oricum nu poate dormi noaptea si se gandeste tot timpul oare ce face micutul ei fara ea..?

SOC ANAFILACTIC DUPA FENOBARBITAL

Si mai trist este cand cate un nou-nascut asa agitat, face soc anafilactic de la doza de fenobarbital si trebuie resuscitat. Nu pot uita un caz al unui nou-nascut provenit dintr-o nastere naturala cu o mama care, draga de ea, plangea în salonul ei, ca o dor sânii ca are prea mult lapte…. O mama care avea acces la copilul ei doar cateva minute, la discretia protocoalelor de doi bani ale unui sistem sanitar infect. Un program prestabilit care ii permitea sa stea doar 20 de minute la alăptat, cand copilasul dormea fiind satul de atata lapte praf….

Sau un alt caz, in care unui nou născut i s-a administrat o doza prea mare de Fenobarbital, dupa care nu s-a mai trezit…. si…..in momentul administrării de adrenalina, acesta a facut stop cardiorespirator. Resuscitat minute bune, știm doar ca a supraviețuit, fără sa știm in ce măsura a fost afectat pe termen lung. Bine-nțeles, mama a primit o explicație puerila: copilul Dvs are o “afecțiune congenitală”. Oarecum, tot mama e de vina, ca a născut un copil cu afecțiuni…offf, Dumnezeule mare…

LEGISLATIE IN FAVOAREA PASTRARII NOU-NASCUTULUI LANGA MAMA

Inca o data subliniez cat e de gresit faptul ca nou-nascutul nu este lasat langa mama. Ea ar putea sa il supravegheze si daca e nevoie sa ma cheme sa intervin. Daca plange, sa il ia in brate si sa il puna la san. De asta are nevoie un nou-nascut!
Nu sa urle pana ce eu ma ocup de o alta nastere sau pana ii vine randul la schimbat si biberon sau fenobarbital.
Din pacate toate maternitatile din Romania au genul acesta de organizare, cu saloane de nenonatologie separate de saloanele proaspetelor mamici, desi varianta de rooming-in ar fi mai benefica atat pentru mama si nou-nascut cat si pentru bugetul spitalului.

Culmea este ca legea pacientului din Romania prevede ca, daca parintele solicita, poate insoti la spitalizare copii pana la 14 ani deci, nou –nascutii fac parte dinaceasta categorie. Deci cu mare incredere va indemn sa va tineti copiii langa voi, cu voi pana ce plecati spre casa. Nu mai dormiti linistite ca are altcineva grija de ei…ca nu asta este realitatea. Sunt mama, ca si voi, si nu mai pot privi ceea ce se intampla zi de zi cu copilasii vostri.
Treziti-va, oameni buni, ca traim intr-o lume fara compasiune, fara iubire, fara respect fata de nimeni si nimic. Nu va mai incredeti intr-un sistem bolnav si putred. Luati atitudine!!”

 

Site-ul Ditta Depner e si cu ceva hipnoza, care-i o aiureala, dar asta ne intereseaza mai putin acum. Importante sunt cele scrise in acea scrisoare.

Puiul animalutelor stau pe langa mamicile lor de cum au fost fatati. Insa pentru oameni, tot soiul de specialisti, cu mintea iluminata de draci, au creat tot soiul de doctrine care mai de care mai anti umane. Invelite, evident, in lozinci-staniol in numele binelui omenirii.

Este evident iar istoria umanitatii a confirmat-o de mii de ani, ca primul contact al nou nascutului pe lumea asta trebuie sa fie cu pielea mamei, cu sanul mamei, cu laptele mamei, cu glasul mamei. Nu cu puscaria salonului de bebelusi, nu cu doctori nebuni care-i sedeaza, nu cu vaccinuri care-i imbecilizeaza.

E o inventie absolut satanica aceasta rupere a copilului de cea care l-a nascut si preluarea sa de catre un sistem in care sunt din ce in ce mai rari medicii cu reala iubire de oameni. Si tine de doctrina mai larga a rapirii definitive a copiilor:

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

Iar aia cu cezariana tine evident de o doctrina sora cu prima, anume, reducerea populatiei:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ar putea fi luata in considerare si lacomia medicilor, dar si ceea ce ii invata in cei sase ani de netezire a circumvolutiunilor in facultate, plus cei in care fac rezidentiatul. Ma refer la scoala din Romania.
    Limitarea nasterilor prin cezariana este explicata de medicii romani prin :
    1. pe un uter taiat la fiecare noua sarcina creste riscul de ruptura uterina si
    2. in urma unui numar de 3-4 operatii de cezariana exista riscul ca taietura sa nu se mai sudeze bine si burta (muschii taiati) sa nu mai tina – risc de eventratie si de hernie.
    Dar … risc de ruptura uterina exista la orice sarcina (cand mama e foarte tanara si uterul este imatur), iar eliminarea posibilitatii de a face hernie se face prin montarea unei “plase” care sa tina peretele abdominal (problema aceasta se pune de la 4-a operatie incolo).
    In afara de aceasta, este si o fita printre unele mamici “moderne” care nu vor sa isi asume o nastere naturala, din cauza durerilor. Din cauza de urgenta, am beneficiat din prima de aceasta experienta, si pot spune ca o cezariana doare al naibii de rau, mai ales daca dupa ce trece anestezia nu primesti nici un medicament contra durerii (da, in acelasi spital din minunatul oras C-ta). Au trecut multi ani de atunci …
    Chiar daca OMS are bubele ei cu planificarea familiala si altele, in privinta nasterii, directivele OMS nu sunt acestea, iar cezariana chiar trebuie sa fie facuta numai in caz de urgenta. Oxitocina are rolul de a grabi contractiile , adica nasterea nici asa nu mai are loc natural, fiind grabita cu medicamente. Adica travaliul in loc sa dureze 8-12 ore (de ex) , este scurtat la 3-4 ore. Efectul este ca muschii nu se relaxeaza suficient, iar mama nu scapa fara epiziotomie. Si nici epiziotomia nu este recomandata de OMS decat in caz de urgenta (epuizare fetala).
    La noi, un ginecolog care intervine chirurgical cu usurinta, va alege cea mai usoara (si profitabila) metoda pentru el, nu pentru pacienta. Asa ca, daca aici pe site sunt si viitoare mamici, intrebati-va doctorul in ce conditii ar efectua o cezariana sau o epiziotomie, ca sa stiti cum abordati situatia in continuare.

  2. Sa ne intarim fratilor,intru rugaciune si sa cerem neincetat mila Domnului peste noi toti.Incredibil dar Dumnezeu ,Maica Domnului si toti Sfintii Ocrititori ne poarta de grija,dar sa nu uitam nici o secunda cuvintele’Cereti si vi se va da”,caci adevarat este!Mai apoi,sa luam atitudine invingand frica ce este de la diavol…HRISTOS BIRUIESTE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button