X

Dacă vă aflați într-o astfel de cumplită situație, botezați pe loc copilul, chiar dacă sunteți mireni, chiar și fără apă

de null
Foto: https://www.liesofthedevil.com/methodist-hospital-murders-2-new-born-babies-in-columbus-ohio/

Se poate intampla sa va aflati intr-o situatie cumplita, inconjurata de medici criminali, precum cea prezentata in acest material cutremurator:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

VIDEO REVOLTĂTOR: Doi gemeni născuți prematur sunt LĂSAȚI SĂ MOARĂ ÎN SPITAL, în ciuda rugăminților mamei către medici de a-i salva

Daca nu exista un preot in preajma, orice mirean botezat ortodox, chiar si mama, va zice:

„Se botează robul lui Dumnezeu, (numele copilului), în numele Tatălui. Amin; şi al Fiului; Amin; şi al Sfântului Duh. Amin; acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin“, stropindu-l sau nu cu apă, în funcţie de situaţia în care se află.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Iti iei copilul din spital,daca esti intr-o asemenea situatie disperata.Daca simti ca moare,il poti boteza,discret si pe strada.Daca vezi si simti ca moare,il întorci cu spatele la tine si torni apa pe el din crestet pana la picioruse(de trei ori),zicând la fiecare turnare,”boteaza-se robul lui Dumnezeu(numele de crestin),in numele Tatalui.Amin.(torni apa ,faci prima turnare,din sticla-nu uita sa pastrezi apa din sticla daca iti ramane-nu o arunci) si al Fiului .Amin.Si al Sfantului Duh.Amin.Si gata,e botezat si,daca moare,ii spui preotului ortodox ce ai facut si va fi inmormantat cu slujba(chiar daca ti s-a nascut copilul prematur,nu conteaza).Prematur,adica,daca l-ai botezat si pe acesta.Daca ai copilul prematur si a murit nebotezat,te spovedesti,ca nu ai nicio vina,atata i-a fost lui sa traiasca si te intelegi cu preotul ca sa fie ingropat intr-un colt al cimitirului,separat pentru aceste cazuri.Cand il ingropi,ii faci groapa de 1,7 metri,ca sa nu vina cainii sa-l scormone si sa-l dezgroape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button