X

Marioneta Iohannis SFIDEAZĂ 3 milioane de români: “Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum”

de null

Image result for iohannis marioneta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Klaus Iohannis nu se arată dornic privind organizarea referendumului pentru redefinerea articolului din Constituţiei în care să se specifice că familia să fie formată doar din “bărbat şi femeie”. 

Şeful statului a afirmat într-o declaraţie dată presei că nu vede niciun motiv de grabă privind organizarea referendumului.

“Luna mai e o lună frumoasă, nu știu dacă și pentru referendum. Aștept să văd cum evoluează discuția. Nu cred că e niciun motiv de grabă.”, a precizat Iohannis.

Aceste declaraţii vin în contextul în care vicepremierul Paul Stănescu a anunţat luni că referendumul pentre redefinirea familie va avea loc în luna mai.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Cred ca nenea asta s-a plictisit sa fie presedinte. La sedinta solemna din 27 martie a lipsit, de referendum n-are chef… Nu-l tine nimeni cu forta. Drum bun, cale batuta, Klaus Iohannis. Nu uita s-o iei si pe LCK.

  2. Il doare pe Iohannis fix in posterior de crestini; el oricum va fi reales majoritar, pentru ca romanii de astazi urasc Biserica, Crestinismul, si-s iubitori de perversiuni sexuale, ceea ce-i va face pe multi sa se alieze cu homosexualii in acest demers.
    Ce reprezinta pentru Iohannis 3 milioane, cand el are cel putin 6 milioane de aplaudaci?
    Iohannis si Kovesi nu vor disparea curand din peisajul politic – mai degraba crestinii vor disparea, ca romanii s-au saturat de ei, nu mai vor biserici ci spitale, dupa cum tin mereu sa precizeze – de la babaci la tineri indoctrinati in ateism si secularism.
    Pe de alta parte nu-i pot condamna prea mult, avand in vedere gunoiul din Biserica, maturat sub pres de Patriarhie (ierarhi poponari si lacomi, furaciosi, preoti avari si bogati, cardasia dintre BOR si politicieni etc). Dar oricum, Iohannis are el baza lui de votanti, care nu l-ar mai vota daca ar pupa in cur Biserica, deci face si el figuratie, macar sa nu-si piarda alegatorii.
    Astazi, un iubitor de Biserica nu mai are sansa sa ajunga la carma statului, pentru ca romanii urasc Biserica – si inainte sa-mi dati statistici mincinoase cu “increderea in Biserica”, va invit sa va uitati peste statisticile privind procentul de romani care tin posturile si merg regulat la biserica, pentru ca acestea sunt mai relevante. La “increderea romanilor in Biserica” se folosesc multe siretlicuri ce umfla artificial procentajul, probabil pentru a-i adormi pe ierarhi (caci Danila ar crapa de rusine daca statisticile i-ar arata realitatea – anume ca “performantele” sale bisericesti au dus la desbisericirea poporului roman, si numai undeva la 30% din romani mai merg la biserica – si procentul asta l-am pus cu ingaduinta, ca daca s-ar umple toate bisericile actuale de credinciosi, nu ar incapea in ele decat 10% din populatia tarii, ceilalti 20% i-am scos mai mult din burta, socotindu-i pe eventualii oameni care nu pot merge la biserica sau care vor sa mearga si nu au unde in apropiere).

    Luati in considerare, ca referendumul pentru redefinirea familiei nu-i irita doar pe homosexuali, ci si pe alti dusmani ai Bisericii – de exemplu pe multi tineri ce traiesc in curvie, sau care fac sex cu femei ca si cum ar face cu barbati (caci nu e obligatoriu sa fi homosexual ca sa fii sodomit – multe cupluri heterosexuale practica sodomia si alte perversiuni in dormitor).
    Deci, lui Iohannis i se rupe ce cred crestinii, si pe buna dreptate, caci ar muri politic daca ar avea ganduri sa devina sfant asa peste noapte.

    In Europa occidentala, situatia e si mai rea, acolo crestinii sunt detestati din principiu, si daca te identifici crestin sau sustinator al valorilor traditionale, iti ucizi orice sansa politica. Pana si “conservatorii” (ce mai conserva ei, de fapt?) sunt obligati in UE sa-si mute discursul pe partea economica si sa se multumeasca cu promovarea unei fiscalitati mai rigide, care sa nu permita statului cheltuieli sociale prea mari, caci daca o schimba cu propaganda pe latura social-morala, nu mai au sansa sa intre in Parlament, caci lumea de astazi e liberal-socialista in mare masura. Adica, desi pe plan economic mai poti gasi destui oameni care nu-s deloc liberali, pe plan social nu vei intalni asa ceva, gloatele fiind adepte ale mottoului “Fa ce vrei”.

    Iohannis este avantajat si de faptul ca n-are concurenta reala, in politica romaneasca, deci merge pe ideea ca orice ar face, oamenii oricum il vor vota, din lipsa de alternativa. Un derbedeu ca Dragnea nici macar n-are sanse sa-l rastoarne in alegeri (oricat de masluite) pe Iohannis, iar Firea, nici daca e sustinuta de toti care i-au trecut prin pat, nu poate spera la o victorie impotriva actualului presedinte.
    Iar promulgarea legii antilegionare i-a asigurat lui Iohannis si eliminarea potentialilor rivali pe masura sa, daca mai exista asa ceva astazi.
    Cu alte cuvinte, nu se teme neamtul de crestini, intr-o Romanie postcrestina.

    1. Argumentele Dvs. sunt foarte logice si corecte. Cu toate acestea, nu mor caii cand vor cainii.

      Luati-l in calcul si pe Dumnezeu!
      Biserica este a lui Hristos iar portile iadului nu o vor sfarama este scris in Sfanta Evanghelie.

  3. Nu trebuie sa uitam,ca ierarhia,este anatema,deci acum Biserica, sunt nepomenitorii,antiecumenistii,o mana de oameni.Din cauza caderii,a ingaduit Domnul,sa avem astfel de conducatorii.Iar poporul………Cand am spus la servici ceva de Dumnezeu,nu mai zic ce reactii.Oare Domnul IISUS este nedrept ca ingaduie situatia ? .Gandul imi spune ca situatia este mult mai grava decat o percepem noi .Am ramas singuri Doamne,lumineaza_ne pe noi

  4. Toti ecumenistii ,pro Creta,cei care fac rugaciuni cu ereticii,au fost dati anatema de Mitropolitul Serafim de Pireu in Duminica Ortodoxiei anul trecut.Iar Sfantul Vasile cel mare a spus: Cine nu este ortodox este eretic.

  5. Domnule Ionut,
    Este ingaduit preotului si mireanului sa rosteasca anatema asupra ereticilor nepocaiti. Asa spune cartea bisericeasca in care se gaseste Randuiala Slujbei la Duminica Ortodoxiei. Cum preotul savarseste aceasta Slujba impreuna cu mirenii din Biserica, rezulta ca si unii si altii, in unire, pot rosti anatema.
    Pe de alta parte, atunci cand un preot candidat la treapta episcopiei, se pregateste pentru hirotonire, rosteste aceste cuvinte ,,Anatema tuturor ereticilor! Anatema tuturor ereticilor!” Daca dupa ce devine episcop, respectivul cade in erezie, cade si sub incidenta propriei anateme. Cu alte cuvinte, si-o face cu mana lui. Sanatae va doresc.

    1. Va rog sa ma iertati, va spun ce am inteles, poate ca gresesc. Din ce am mai citit, sinoadele ecumenice si, uneori episcopul, pot pronunta anatema ca ultima masura impotriva celor ce nu se intorc la Adevar, pentru a opri raspandirea unei invataturi gresite in interiorul Bisericii. Preotul si mirenii doar reconfirma o anatema deja pronuntata.
      In alta ordine de idei, in comentariul lui Dan Pescarul s-a strecurat ceva fundamental gresit (nu zic ca l-ar fi spus cu rea-credinta) si anume ca ierarhia ar fi anatema. In primul rand, care ierarhie, ierarhia BOR sau din toata Biserica Ortodoxa? In al doilea rand, cine a pronuntat aceasta anatema si cand?
      Binecuvantati si ma iertati.

  6. Daca Mitropolitul Serafim de Pireu a rostit anatemele,impotriva,ecumenistilor ,celor pro Creta, celor ce fac rugaciuni impreuna cu ereticii,si a multor erezii,etc.(este un filmulet,in care este redata slujba)aceasta priveste toata Ortodoxia,din cele patru zari.Eu asa stiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button