X

VIDEO: Cine primește buletinul cu cip, pierde Harul? Atunci, cum se săvârșesc Tainele la preoții ce au documente biometrice?

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata transcriptul primei parti a inregistrarii de mai sus:

 

Parinte, dar iata de exemplu cand omul primeste toate aceste numere, pasapoarte, pierde harul?

Asa cum la botez odata cu primirea numelui de crestin, primim har, asa si odata cu renuntarea la nume si acceptarea numerelor se pierde harul.

Dar daca este preot, se ia harul de la preot?

Dar prin ce se deosebeste harul preotesc? Daca a luat cnp-ul, numarul, pasaportul e acelasi lucru. Harul pleaca.

Atunci cum vine asta? Toata Rusia, toata duhovnicimea a luat numerele, inseamna ca nu se mai savarsesc tainele?

Tainele poate ca se savarsesc, le savarseste Domnul. Duhul Sfant le savarseste prin preoti. De aceea chiar daca preotul a primit numarul, atunci Dumnezeu, prin ingerii care stau langa altar savarseste taina euharistiei. Si credinciosii care vin la biserica se impartasesc cu trupul si sangele lui Hristos.

 

Mie mi-e teama sa-mi dau cu presupusul despre Har in chestiunea buletinelor biometrice. Mi-e suficient sa nu-l am. Aidoma in chestiunea Sinodului din Creta:

Eu merg pe linia Sfantului Maxim Marturisitorul, adica mi-e suficienta intreruperea pomenirii Ierarhului cretan

Dar acest video era al patrulea din seria pe care deja am inceput s-o postez:

Video (Partea 1): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

Video (Partea 2): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

Video (Partea 3): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

Asa ca nu aveam cum sa fac pe desteptul si sa sar peste aceasta inregistrare, cu atat mai mult cu cat nu este singurul preot sau mirean ce are o astfel de parere.

Un lucru este sigur. La un moment dat se va pierde Harul. Poate dupa aparitia documentului unic (toate in unul: si buletin si card de sanatate si card bancar, etc.) si disparitia banilor cash. Poate dupa generalizarea cipului implantat sau a altui dracism de genul tatuajului electronic. Dar nu exclud nici ca acest moment sa fi venit deja, doar spun ca nu stiu. Asta daca vorbim doar despre cip. Insa stapanirea antihristica se va sustine si pe un al doilea stalp, ce se edifica si el de zor acum: ecumenismul total. Deci multa vreme nu mai este pana cand nu vor mai fi nici macar cele ce le explica preotul de mai sus referitor la savarsirea Tainelor. Caci iata de exemplu ce ne avertiza Sfantul Lavrentie de Cernigov:

Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”.

Adica, indiferent de orice discutie despre Har, e deja rau si va fi cumplit. Asadar, sa nu mai acceptam absolut nimic din documentele cu cip ce ni le vor oferi de acum incolo si sa ne straduim sa renuntam la cele ce, din diverse motive, deja le-am luat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

      1. Nu-i deloc pe lângă, ci e chiar pe aproape. De ce? Pentru că deja ai acceptat să fii urmărit prin GPS odată cu achiziționarea unui telefon mobil. A accepta să fii urmărit, adică a-ți lua un telefon mobil este “aproape”echivalent cu a te lipsi de LIBERTATEA dată în dar omului la naștere de către Dumnezeu. De ce am zis “aproape”? Pentru că poți renunța la telefon sau îl iei doar câteodată la tine. Pe când buletinul cu cip, care reprezintă identitatea ta, trebuie să-l porți în permanență cu tine pentru identificare. Deci a-l purta în permanență înseamnă, în cazul buletinului cu cip, a fi urmărit în permanența, deci chiar ai renunțat la darul lui Dumnezeu, adică I-ai întors spatele când ți-a oferit cel mai de preț dar, LIBERTATEA. De aceea se supără Dumnezeu pe cei care primesc buletinul de identitate cu cip. Deci Nicolae este foarte aproape de adevăr chiar dacă nici lui nu-i vine a crede că se pierde Harul.

  1. sfintii parinti spun ca harul se pierde treptat,cu fiecare card sau act biometric,dar mai spun ca va trebui ca un crestin ortodox va merge sute de km ca sa gaseasca un preot cu har.oare ce inseamna asta?in momentul in care exista preot care si-a pierdut harul, acela face slujba masinal,fara sa simta POGORSREA DUHULUI SFANT peste el si in sufletul lui.este la fel ca atunci cand slujeste un preot mason,care bineinteles se inchina in ascuns lui lucifer..ce HAR mai are un astfel de preot?HARUL ramane in preot numai pt pacate din neputinta sufletului,a inimii(betie,curvie,avaritie,simonie,…)dar atunci cand preotul lupta impotriva ORTODOXIEI,ADICA IMPOTRIVA LUI HRISTOS,nu mai sunt pacate din neputinta,pt ca el a invatat sa raspandeasca si sa invete fiii duhovnicesti si enoriasii CUVANTUL LUI DUMNEZEU,nu blasfemiile satanei…inca se scuza preotii intre ei,si nu vor sa recunoasca adevarul,mereu spun ca inca nu au venit acele vremuri…acel videoclip este facut cu multi ani in urma…si sarea pamantului a fost facuta in 2007…de atunci s-au petrecut multe..si numai rele…iar pasapoartele clasice,care au fost emise pana acum au pe fiecare pagina stantat numarul numelui fiarei…deabia cand l-am ars am vazut adevarul…

  2. Harul mantuirii il pierzi cand te sinucizi, cand ai devenit in public eretic si cand ti-ai stantat mana sau capul, vointa sau mintea cu atasamentul pentru diavol. Cnp-urile, codurile de bare de pe produse si microcipurile din acte, sunt doar lațuri cu care omul se lasa prins in duhul lumii antihristice. Daca nu ar mai avea preotii har, nu ar mai avea nu de la cnp, ci de la aderarea la cmb.

  3. Un act de identitate, să-i zicem ‘analog’, cum sunt C.I. în România, autentifică un nume, care aparține unei persoane de gen masculin sau feminin, căruia ii este atribuit un număr (CNP) — să zicem — din motive administrative — actul de identitate electronic, cu sau fără cip, să-i zicem ‘digital’, autentifică un număr (CNP-ul din actul de identitate electronic, despre care vorbește și părintele rus), obținut prin tehnologii biometrice electronice specializate — căruia ii este atribuit un ‘nume’ (adică viceversa față de actul de identitate ‘analog’, găselniță drăcească) — care nefiind autentificat — cum ar fi o poreclă, face inutilă precizarea dacă numărul respectiv aparține unei persoane de gen masculin sau feminin sau necesitatea — actului de naștere — și în care din punct de vedere creștin ortodox — NU POȚI FI BOTEZAT!

    Acum poate se înțelege mai bine care este rolul mișcării LGBT și legalizarea căsătoriilor gay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button