X

Video (Partea 1): CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare …

de null

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

23 comentarii

  1. Off-topic

    Pana unde poate merge ticalosia propagandei “holocaustienilor”

    Clipul video prin care sionistii au incercat sa obtina ruperea relatiilor SUA-Polonia, dupa incriminarea in Polonia a acuzatiilor nefondate de “holocaust polonez”. Vazand puternica reactie negativa la videoclip, inclusiv a comunitatii evreiesti din Polonia, au fost nevoiti sa il retraga de pe Youtube. Clipul a fost reincarcat de altcineva in scopul expunerii acestei propagande.

    https://m.youtube.com/watch?v=nrKjx7dv7xo&feature=youtu.be

    Desi videoclipul a fost retras de autori, situl pe care a fost promovat functioneaza in continuare pentru strangere de semnaturi la petitia de suspendare a relatiilor SUA cu Polonia:

    https://neverdeny.org/index-eng.html

  2. Am mai intrebat si pe alte situri dar nimeni nu a vrut sa ma publice sau sa-mi raspunda. Explicati-mi si mie va rog care este treaba cu buletinele astea biometrice cu cip si cu cnp-ul. Dar asa ca la profani. Daca nu are cnp si cip buletinul este bun? Ce pacat fac daca am buletin cu cnp?

    1. Cipul este pentru biometrie, amprentele tale.
      Pana de curand zelotii statului spuneau ca trebuie dat Lui Dumnezeu ce e Al Lui Dumnezeu, si Cezarului ce e al Cezarului. Acum ei vor si ce e de la Dumnezeu.
      Asa ca la profani, taxele sunt ale Cezarului, amprenta este a Lui Dumnezeu. Nu i se da Cezarului ce este de la Dumnezeu.

      Pentru CNP citeste comentariul semnat de Grigore de aici:
      http://ortodoxinfo.ro/2017/12/25/ziarul-libertatea-e-sigura-ca-sutele-de-tineri-care-au-cerut-stergerea-cnp-ului-de-pe-certificatele-de-nastere-nu-pot-fi-decat-niste-sectanti-nerecunoscuti-de-nici-o-religie/

      1. Multumesc pentru raspuns frate Grigore.
        Multumesc si domnului admin ptr ca mi-a publicat postarea.
        Din nefericire pentru mine raspunsul tau frate ma lasa cu mai multe intrebari ca inainte.
        Spui ca taxele sunt ale Cezarului. Dar noi nu mai avem de mult timp cezar, rege, etc. La care cezar te referi? Se va schimba sistemul de guvernare in Romania si vom trece la monarhie? Stii tu ceva?
        Apoi spui ca amprenta este a lui Dumnezeu. Cum adica? Imi ia cineva pielea de pe maini si nu ma mai primeste Dumnezeu in rai fara amprente pe maini? Ca eu stiu ca dupa ce vom muri suntem ca ingerii din cer si nu mai avem trup dintr-asta cu amprente, etc. Sau cum? Ca nu inteleg. Si de ce este rau sa te identifice cineva dupa amprente si nu este rau sa te identifice si dupa, de exemplu, foto, culoarea ochilor, sunetul vocii, ADN, etc. Nu ti se pare ca suna a animism asta? Numai la aborigeni am auzit ca aia se temeau ca le ia cineva sufletul daca se lasa fotografiati! La crestini nu am auzit asa ceva!
        Si asta cu CNP, asa cum scrii si la postul respectiv, ce legatura are cu mine? Ce este voodoo CNP asta? Imi face cineva vraji cu numere? Ca eu stiu ca pana si vrajile la crestinii care sunt crestini nu au niciun efect fiindca sunt botezati in primul rand si in al doilea rand acestia nu fac pacate ca sa primeasca plata pacatului si demonizarea de aici. Ce pacat fac eu daca cineva tine o baza de date cu ce simboluri si numere vrea el ca sa ma distinga mai bine din multime? Ce pacat fac eu? Adica sa inteleg ca daca vrea cineva sa ma bage la iad este suficient sa-mi puna pe piele cu forta un numar, un simbol, o stampila, un tatuaj, un surub, ceva si gata fundul iadului este al meu? Ce-i asta? Islam? Numai la aia te imbraca cu o slanina de porc si gata iadul este al tau pe vecie! Nu trebuie sa mai fac si eu ceva rau ca sa ma duc la iad? Deci intrebarea era ce rau fac eu daca statul ma identifica prin instrumentul prin care el considera ca este mai eficient pentru guvernarea lui?

      2. Nu se pot mantui decat ortodocsii.
        Ortodox te face botezul care este o sfanta taina.
        La botez primesti un nume.
        Diavolul asociata oamenilor un numar.
        CNP-ul este un numar. Poti sa mergi la orice institutie a statului si sa le spui numele tau dar o sa vezi ca fara cnp pentru ei nu existi.
        CNP avem cam toti si este deja o problema.
        In biblie scrie de numarul sau numele fiarei.
        La fel cum la botez devenim a lui Dumnezeu, prin acceptarea pe mana sau pe frunte a numarului sau numelui diavolului devenim ai diavolului.
        Cartea de identitate, pasaportul, permisul de conducere, cardul de sanatate, sunt documente care te reprezinta si prin care te identifici.
        Problema este ca in documentele biometrice diavolul isi pune numarul lui pe identitatea ta.
        Stim ca unui compromis mic ii urmeaza un compromis mai mare de aceea este bine ca actele sa fie refuzate din timp pentru ca prin fiecare document biometric primit Duhul Sfant se departeaza de la tine si nu vei mai putea lupta.

        Foarte periculos va fi documentul unic cu cip care va fi: carte de identitate, permis de conducere, pasaport, card bancar, etc.

        Cand toate actele de pe acest document vor fi pe mana sau pe frunte sub forma unui cod(numar) sau a unui cip nu mai ai cale de intoarcere si esti a diavolului.

        De exemplu codurile de bare EAN13 si UPC sub care poate fi scris si cnp-ul contin 666, in cartea de mai jos gasesti explicatiile tehnice.

        Mai multe detalii gasesti aici:

        https://www.youtube.com/watch?v=gAsX10WpJGE

        https://extraterestriidemascati.files.wordpress.com/2015/03/refuza-actele-biometrice-01-03-2015.jpg

        https://extraterestriidemascati.files.wordpress.com/2014/03/apocalipsa13.pdf

        1. Pentru Matiu Csomin,
          Multumesc pentru raspuns draga prietene dar iarta-ma, nu stiu de ce cred ca tu nu ai citit ce am scris eu in postarile anterioare. Te rog frumos mai citeste inca odata postarile mele.
          In plus tu faci niste afirmatii care, crede-ma, contrazic toata, dar toata credinta ortodoxa.
          In primul rand la botez nu devenim ai lui Dumnezeu. Ci primim doar nasterea din nou si numai in POTENTA infierea si toate celelalte daruri mantuitoare pe care ni le da Dumnezeu. Dar a deveni fii ai lui Dumnezeu si a fi cei botezati ai Lui depinde numai, si numai, si numai de vointa celui care se boteaza. Dumnezeu nu ne poate face cu forta ai Lui oricat ar dori El acest lucru ci numai, numai, absolut numai daca vrem noi. Sa mai spun ca nici diavolul nu poate sa ne faca cu forta ai lui? Sau diavolul este mai tare decat Dumnezeu si ne poate face cu forta ai lui?
          Cred ca de aici porneste toata confuzia ta. Sper ca-ti dai seama ca daca ne-am face ai lui Dumnezeu prin botez, toti care s-ar boteza s-ar mantui fara sa faca nimic altceva sau Doamne fereste! facand si pacate cat ii tin puterile.
          De asemenea spui ca avand un instrument tehnic prin care iti dovedesti identitatea ca sa poti sa ai o proprietate, o casuta unde sa te adapostesti de vicisitudinile vremii, sa fii reprezentat legal in caz de necesitate, sa platesti impozite, etc. este un lucru pacatos in sine? Sau sunt unele acte pacatoase in sine insele si sunt alte acte de identitate bune prin ele insele fara sa faci altceva? E gluma asta sau ce? Exista vreun lucru pe lumea asta, de la un capat la altul al universului, care sa fie rau prin el insusi si daca ma folosesc de el atat timp cat sunt pe lumea aceasta ma duc la iad? Si apoi ce facem ca si Domnul nostru Iisus Hristos a fost recenzat si numarat pe cand a petrecut cu oamenii pe pamant? Cam blasfemiatoare consecinta la teoria ta, ce zici?
          Mai departe spui asa: „Cand toate actele de pe acest document vor fi pe mana sau pe frunte sub forma unui cod(numar) sau a unui cip nu mai ai cale de intoarcere si esti a diavolului.“ Vorbesti serios draga frate? Deci daca eu nu fac niciun pacat oricat de mic, nici chiar cu gandul, si imi dovedesc identitatea fata de stat si de ceilalti oameni cu acel circuit integrat cu memorie sau cu orice alt lucru material ma duc la iad si sunt al diavolului? Ca sa nu mai repet ce-am scris mai inainte in alte postari ca nu exista pacat care sa nu poata fi pocait si iertat de Dumnezeu daca omul o vrea sincer. Sau este vreun pacat care nu-L poate ierta Dumnezeu?
          Te rog nu te supara pe mine, nu vreau sa te ofensez in niciun fel dar intreb si eu asa ca sa stim cum ne raportam unul la altul fiindca nu vreau sa-ti spun ceva bazandu-ma ca esti crestin si tu fiindca nu esti si nu intelegi credinta crestinilor sa te ispitesc cu ceva, Doamne fereste! Deci esti crestin ortodox draga frate? Te rog demonstreaz-mi si mie acest lucru si raspunde-mi la urmatoarele intrebari simple de credinta ortodoxa pe care le-am ales special pentru ca sunt in relatie cu subiectul dezbaterii:
          a) Cate lucrari ipostatice sunt in Domnul Iisus Hristos? (Te ajut spunandu-ti ca sunt necesare doar patru cuvinte ptr raspuns)
          b) In ce scop a creat Dumnezeu toata lumea vazuta si nevazuta? (aici doar sapte cuvinte sunt de ajuns)
          c) Care este definita raului? (poti sa citezi o definitie de undeva ca o gasesc eu nu trebuie sa pierzi timpul ca sa o scrii fiindca aici este un pic mai lung)
          d) Din punct de vedere al credintei ortodoxe un cutit este bun sau este rau? (un singur cuvant)
          Astept raspunsul tau pana maine seara cand mai am timp sa ma uit la calculator din nou.
          Te rog sa ma ierti si nu te supara pe mine! Tot ce vrem aici este sa ne ajutam unii pe altii. Nu-i asa?

    2. @ profan

      Nu sunt eu cel mai in masura sa te lamuresc, pentru ca si eu tot un profan sunt, dar vazand ca nu iti raspnde nimeni, incerc in linii mari sa iti conturez un tablou de ansamblu.

      In Apocalipsa 13, versetele 16-18 spune asa:

      “16. Şi ea(fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
      17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
      18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

      In ultimii 2000 de ani umanitatea a crezut in repetate randuri ca evenimentele pe care le traieste sunt sfarsitul lumii. Dar niciodata in cei 2000 de ani, versetele amintite, nu s-au putut integra cu evenimentele traite de oameni asa ca in timpurile prezente.

      Ce trebuie tu sa retii e urmatorul aspect: “17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul…”

      Semnul fiarei sau pecetea antihristica, este si va fi legat in mod direct de actul de comert si de componenta sa de baza, identificarea persoanei.

      Aceste doua componente care vor reprezenta fundamentul pecetii antihristice, nu vor putea fi implementate brusc si dintr-o data. Ele vor constituii faza finala a unui plan, a unei agende arhitecturate cu minutiozitate in urma cu peste 200 de ani si care are ca structura un diabolic angrenaj: eGuvernarea – Inregimentarea electronica – Scoaterea banilor cash din circulatie.

      Acest angrenaj diabolic este pilonul 1 care in tandem cu pilonul 2 numit “ecumenism”, vor reprezenta cei doi piloni de baza care vor sustine fundamentul imparatiei globale a lui antihrist, care din nefericire pentru el si pentru cei ce-i vor aduce inchinare, va dainui maxim 7 ani, iar repercursiunile sunt mentionate in Apocalipsa 14 versetele 9-11, care suna asa:

      “9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
      10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
      11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.”

      Profan, sper ca nu te-am pierdut si ai ajuns aici cu cititul.

      Mai departe incerc sa iti raspund intrebarilor tale:

      CNP-ul in sine sau combinat cu un algoritm care sa-l cuprinda si pe 666, este unul din candidatii despre care se spune ca e numarul alocat fiecarui om in vederea identificarii personale. Unii sustin ca CNP-ul este obtinut deja printr-un algoritm ce ar avea legatura cu 666. Inca studiez acest aspect. Altii sustin ca acel numar urmeaza a fi obtinut. Parerile inca sunt impartite.

      Cert este ca in acest moment, din punct de vedere tehnologic, ca niciodata in istorie, este posibila aplicarea pecetii, dar inca nu e momentul. Acestea se fac prin regula pasilor marunti pentru ca omenirea sa nu bage de seama ce se petrece.

      Acum suntem in faza incipienta a penultimului pas, numita inregimentarea electronica. Pasul final fiind cipuirea fiecarui om de pe acest pamant, ma rog, incercarea de cipuire sau implantare cu un cip a fiecarei persoane de pe acest pamant. Asta e raspunsul pentru intrebarea ta referitoare la documentele biometrice sau electronice.

      De documente fara numarul de identificare si fara cip, nu prea cred ca se va putea vorbi in plina penultima faza si cu atat mai putin in faza finala. Dar, ca raspuns la intrebarea ta finala, primirea documentelor electronice, constituie dupa unii mari duhovnici, lepadare de Hristos, dar o lepadare de care te poti pocaii, spre deosebire de lepadarea finala, adica primirea pecetii, care reprezinta lepadrea de Sfantul Botez si de Hristos si va constitui un gest ireversibil si imposibil de reparat, asa cum reiese din consecintele amintite in cap.14 ver.9-11 din textul Apocalipsei.

      Ca idee, daca acum refuzi si te adaptezi sa traiesti fara vreun document electronic(buletin electronic, pasaport electronic, card de sanatate electronic, carduri bancare cu cip, permis de conducere electronic), iti va fii foarte usor sa refuzi implantul final. Cam asta e esenta. Unii se amagesc si considera ca se vor opune doar in faza finala, dar dupa cum spuneam, va fi cam greu, daca pana atunci iei totul.

      Eu ca si profan si mare pacatos, ti-am aratat doar usa pe care trebuie sa intrii. Nefiind eu in masura sa te lamuresc, efortul de informare minutioasa trebuie sa fie de partea ta. Tu esti cel care trebuie sa intre pe usa.

      In speranta ca ai ajuns cu cititul pana aici si nu te-am pierdut pe parcurs, am sa te rog sa imi confirmi ca ai parcurs textul integral.

      Doamne Ajuta si Mantuire.

      1. Multumesc frate Cosmin pentru raspuns dar si acest raspuns al tau nu ma lamureste deloc ca si al fratelui Grigorie si ma umple de alte multe intrebari.
        Imi dai citate din Evanghelie si-mi spui ca a cumpara si a vinde este pacat? Sau ce? Ce pacat fac daca vand si cumpar si platesc cu, de exemplu, boabe de cacao, scoici, bani de aur si de argint, bani de hartie si de plastic, sau cifre pe un computer? Uite eu stau la tara singur, nu am inca pensie fiindca mai am doi ani pana la limita de varsta si ma hranesc din pamantul pe care-l lucrez de dimineata pana seara. Din ce produc imi platesc impozitul la mica mea bojdeuca 100 de lei pe an cu serviciul de gunoi menajer cu tot, platesc lumina cam 30 lei pe luna, 30 lei internetul si-mi mai iau ceva ulei pentru posturi cand este dezlegare. Altceva nu mai am pe ce sa cheltuiesc ca nu cumpar din magazine nimic altceva ca nu-mi trebuie. Nu mint pe nimeni, nu insel la cantar sau altfel pe nimeni, pretul care mi se cere pentru lucrari agricole il platesc fara sa ma tocmesc pentru ca e un tractorist care ma scuteste de mersul la iarmaroc si-i platesc in produsele pe care el le doreste si nu cu bani, nu ma cert cu nimeni, nu urasc pe nimeni, ajut si eu pe cine pot si cum pot ca sunt batran, tin posturile toate, ma spovedesc cat de des pot, tin canonul pe care mi l-a dat duhovnicul si nu vad cu ce pot gresi doar asa pentru ca vand sau cumpar ca vand ce-am muncit si nu ce-am furat. In plus tu spui ca atunci cand o sa puna cip-ul imi va fi greu sa-l refuz. Nu-mi spui de ce trebuie sa-l refuz ci imi spui ca-mi va fi greu sa-l refuz. Adica ce o sa nu mai trebuiasca sa fac din ceea ce fac, sau ce va trebui sa fac diferit de ce fac acum si-mi va fi greu? Fiindca daca acum nu fac pacate si nu mi-e greu si traiesc indestulat cu ajutorul lui Dumnezeu cum voi face atunci pacate si-mi va fi greu doar pentru ca imi voi lua buletinul cu cip?
        Din cate spui tu si inteleg eu cu mintea asta a mea proasta se pare ca vrei sa sustii ideea ca cipul in sine si/sau CNP sunt prin ele insele pacatoase-rele fara sa mai faca omul ceva? Si daca le iei te duci la iad? E adevarat? Eu sunt crestin de vreo 40 de ani dar asa ceva aud prima data. Exista ceva pe lumea asta care nu-l poti lua cu tine pe lumea cealalta si care sa poata sa te bage la iad? In acelasi context spui ca exista mari duhovnici care spun ca luarea acestui cip si/sau cnp este lepadare de Hristos. Dar eu nu ma lepad de Hristos si nici nu am de gand asa ceva si la canon cand il fac spun mereu Crezul care afirma credinta mea in Domnul Iisus Hristos chiar si in zilele cand vand sau cumpar. Sau poate vrei sa spui ca atunci cand se da buletin cu CNP sau cand se va da si cu cip te va obliga cineva sa te lepezi de Hristos ca altfel nu ti-l da? Eu am luat de vreo trei ani CI cu CNP si nu mi-a cerut nimeni sa ma lepad de Hristos! Ba chiar l-am luat dupa Paste si am salutat pe toti acolo pe la politie cu Hristos a inviat!, si oameni si functionari, si toti au raspuns ca Adevarat a inviat! Deci de care lepadare vorbesti? Ai tu vreo informatie ca asa se va proceda in viitor si nu o sa-ti dea acte de identitate decat dupa ce spui, Doamne fereste! ca te lepezi? Pai daca asta se va intampla in viitor pana atunci nu are cum sa fie nici o lepadare frate si nu este niciun pacat sa te folosesti de ele!
        In plus mai spui ca marii duhovnici au spus ca cine ia CIP-ul implantat se leapda nu numai de Hristos dar si de botez. Ei aici chiar ca ma dai de rapa! Exista ceva pe lumea aceasta, sau mai bine spus in toata creatia, de o putere mai mare decat Dumnezeu incat sa ia de la mine nasterea din nou care mi-a fost daruita de Dumnezeu la botez pentru vecie si sa ma faca ca si cum nu am fost botezat? Vorbesti serios frate? Acum exista doi dumnezei unul bun care te poate duce la rai si unul rau mai puternic decat cel bun care te poate baga la iad cu sila? Ce fel de duhovnici mari sunt aceia ca intre timp au ajuns politeisti si plini de superstitii si nu crestini ortodocsi! Si mai spui in plus prin afirmatia respectiva ca este posibil sa existe un pacat in lumea aceasta pe care omul nu-l poate pocai si indrepta daca vrea? Ce fel de Dumnezeu este acela la care ne inchinam noi care nu poate ierta toate pacatele? Toate! Asta e ateism curat frate!
        Si mai am o ultima intrebare pentru tine. Cum o sa faci daca te prinde cineva, te tine bine si-ti implanteaza cip-ul? Ca asa scrie la Apocalipsa ca-i sileste pe toti. Ori a sili inseamna si a fi cipuit cu forta nu numai santajat sentimental! Nu stiu ce scuze poti sustine ca sa indrepti acum acuzatia pe care ti-o aduc de islamism, animism, voodoo, cabalism, paganism, superstitie, etc. Ca efectul afirmatiilor tale este inevitabil.
        Deci te rog frumos frate mai gandeste-te si nu te grabi si raspunde-mi ca un crestin adevarat. Mie tare imi vine sa cred, desi ma lupt cu gandul asta cat pot de tare, ca ai vrut sa ma iei la ironii ca m-ai vazut mai prost si fara carte. Daca te-a suparat intrebarea mea iarta-ma dar am crezut normal ca fratii crestini sa se sfatuiasca intre ei ca sa se ajute sa nu greseasca ca de-aia sunt al lui Hristos ca au dragoste intre ei.
        Iarta-ma astept raspunsul tau corect.

        1. @ Profan

          Priveste, fratele iscru emanuel iti ofera un link util, o carte care te va lumina:

          https://www.scribd.com/document/372029847/Dictatura-Numerica-Editia-a-2-A-inainte-de-Tiparire

          Cartea incepe asa:

          ” Un mare stareț al vremurilor noastre, Sf.Paisie Aghioritul ne preîntâmpina: ,,Cine va primi buletinul nou cu cod de bare sau cartela cu trei de șase, cu numărul de identificare, acela va pierde Harul lui Dumnezeu și în el va sălășlui energia drăcească”.”

          Inainte de a-ti raspunde corect intrebarilor tale, caci asa imi pretinzi frate drag, corect insemnand conform versiunii tale despre acest subiect, pe care inca nu am aflat-o, as vrea sa te intreb care e parerea ta despre spusele Sfantului Paisie Aghioritul redate in fragmentul de mai sus si care e parerea ta despre pozitia Sfantului nostru Parinte drag Iustin Parvu fata de biometrie si inregimentarea electronica in general?.

          In alta ordine de idei, in preambulul expunerii mele, am precizat faptul ca, citez, “Nu sunt eu cel mai in masura sa te lamuresc, pentru ca si eu tot un profan sunt…”

          Vad ca duhovniceste esti un om virtuos si de buna credinta, iti faci pravila, te spovedesti la duhovnic, prin urmare, iti promit sa iti raspund punctual avalansei tale de intrebari si nelamuriri, dupa ce imi raspunzi solicitarii mele mai sus expuse.

          Nu in ultimul rand, poate imi spui care e si parerea duhovnicului tau despre inregimentarea electronica, caci ma gandesc ca el a fost primul caruia i-ai cerut lamuriri in acest sens?

          Astept cu deosebit interes raspunsul tau dupa care promit sa raspund nelamuririlor tale.

          Imi cer iertare daca interventia mea a fost interpretata ca fiind una peste picior sau facuta pentru a-mi bate joc. Departe de mine acest gand. Chiar nu imi mananc noptile in spatele tastaturii, ca sa batjocoresc pe cineva, cu atat mai putin in Marele Post.

          Doamne ajuta.

          1. Pentru Cosmin
            Multumesc de atentie dar consider nu ai raspuns la nicio intrebare pe care am pus-o ci doar ai evitat raspunsul. Nu este o scuza pentru niciun crestin oricat de umil ar fi si fara carte ca sa nu-si cunoasca credinta lui si sa nu stie de ce face ceea ce face. Aceasta este falsa smerenie si nu foloseste nimanui. Ba chiar as spune ca este foarte periculoasa daca-mi permiti. Uite de exmplu eu nu am decat o scoala profesionala de lacatusi mecanici facuta pe vremea comunistilor, ca nu mi-a placut scoala ci fotbalul, si totusi duhovnicul meu nu m-a lasat pana nu am invatat toate dogmele crestine ortodoxe si nu am citit pe toti sfintii parinti reprezentativi ai bisericii. Si nu ca ma laud dar numai eu stiu la cate zile de post numai cu paine si apa odata in zi m-a canaonisit parintele meu din cauza ca m-am lenevit uneori sau ca nu am inteles ce am citit. Si tot timpul imi spunea: eu nu traiesc vesnic si va veni o zi cand vei fi fara mine si trebuie sa stii de ce faci ceea ce faci si pentru ce scop ca sa nu te pacaleasca nimeni fiindca altfel eu voi avea pedeapsa de la Dumnezeu ca nu te-am invatat. Deci in continuare am sa te intreb din nou.
            Tu cand ai ales sa iei de buna afirmatia: ,,Cine va primi buletinul nou cu cod de bare sau cartela cu trei de șase, cu numărul de identificare, acela va pierde Harul lui Dumnezeu și în el va sălășlui energia drăcească” cum ai constatat ca este adevarat ce ti se spune? La ce te-ai raportat, cum ai deliberat, cum ai rationat, de ai ajuns sa spui ca asa este si omul are dreptate? Cum poate fi gestul de a te identifica – nu conteaza cum anume dpdv tehnic – in relatia cu statul si cu ceilalti oameni, rau in sine? Si nu orice rau ci unul extrem care te umple de energie draceasca si prin care te lepezi si de Hristos? Si cum poate fi un numar, un dispozitiv tehnic sau orice lucru material existent in toata creatia rau in sine? Ce pacat fac daca ma identific cu un dispozitiv tehnic material si cumpar-vand cu o forma de moneda de schimb oricare ar fi ea? Ce conditie mi se pune ca sa primesc actul de identitate si care sa reprezinte vointa mea, alegerea mea si care sa fie contrara poruncilor dumnezeiesti? Ca eu stiu ca in afara de taxa respectiva care reprezinta costul operatiei nu mi s-a cerut nicio alta conditie. Nu este normal sa platesc un serviciu pe care mi-l asigura statul ca doar statul este in serviciul nostru al cetatenilor si banii provin tot de la noi? Deci conditia respectiva nu are cum sa fie pacatoasa si sa ma puna in pozitia de lepadat de Hristos. Si ramane intrebarea cea mare pentru toata lumea: daca ma prind organele legii sau oricine altcineva de pe planeta asta si-mi implanteaza fortat un cip de identificare pe care nu mai am cum sa-l scot pentru ca este, de exemplu, sub forma nanometrica ma duc la iad? In plus se poate ca o alta entitate, in afara de mine, incepand de la Dumnezeu, toata ierarhia ingereasca, toata ierarhia diavoleasca si terminand cu ultimul om de pe planeta sa faca ceva fara acordul meu si sa ma bage la iad cu forta? Care este acel lucru? Se poate ca niste oameni fara frica de Dumnezeu sa ma faca sclav al lor cu forta si din cauza aceasta sa nu ma mai mantui? Se poate ca sa fiu inchis intr-o inchisoare de maxima securitate incat nici cerul sa nu-l vad si nici macar spatiu sa ma intind culcat sa nu am si din cauza aceasta sa nu ma mai mantui?
            Deci nu te poti ascunde draga frate in spatele altora si sa eviti raspunsul. Deciziile in viata ta iti apartin numai tie si tu vei suporta efectele lor. Iar daca iei decizii gresite chiar daca vine toata ierahia ingereasca sa-ti spuna sa faci nu stiu ce lucru gresit tot tu vei fi cel responsabil si tot tu vei suporta efectele faptelor tale si nu poti sa dai vina pe nimeni. De aceea trebuie sa te gandesti bine cand iei o hotarare! Te rog sa ma ierti dar mi-am permis sa-ti dau acest sfat deoarece cred ca sunt mai in varsta decat tine.
            Deci in incheiere te rog raspunde-mi la intrebari tu personal si nu prin interpusi fiindca eu nu pun aceste intrebari doar asa ca sa pierd timpul aici. In incheiere te rog si pe tine ca si pe fratele Matiu sa-mi spui si mie definitia raului conform credintei crestine ortodoxe asa cum o stii tu, te superi?

        2. Doamne ajuta.

          @ admin sau celui care modereaza postarile

          Daca, considerati interventia mea ca fiind inadecvata, va rog sa nu imi publicati cele ce urmeaza. Multumesc.

          @ profan

          Frate,

          ti-am explicat frumos cu subiect si predicat, argumentat, concentrata in cateva fraze, o cantitate uriasa de documentatie, ca sa te scutesc sa mai pierzi timpul, ca e tarziu tare de tot, si la propriu si la figurat.

          Recunosc ca informatiile furnizate de mine nu sunt miezul, dar am incercat sa explic asa cum mi-ar place sa imi explice si mie cineva.

          Nu ma mira faptul ca duhovnicul tau te-a canonisit asa greu, ca citeai si nu pricepeai.

          Se pare ca te-a canonisit degeaba.

          Pai daca eu si inca cativa frati iti tot explicam si aducem argumente, tu de ce te tot incapatanezi sa pricepi?

          Vii cu palavrageala multa, neargumentata, lansezi teste grila, seturi de intrebari, rebus, integrame, ghcitori, schimbi subiectul initial, totul fara vreun argument cat de cat.

          Vii aici sa faci polemici? Te spargi si singur, asa ca sa folosesc un jargon care probabil iti este familiar. Si iti aduc si argumentul, dupa care va trebui sa fii foarte foarte atent ce comentezi in continuare, ca sa iti mai fie publicate ideile:

          Ma intrebi urmatorul lucru, citez: “Tu cand ai ales sa iei de buna afirmatia: ,,Cine va primi buletinul nou cu cod de bare sau cartela cu trei de șase, cu numărul de identificare, acela va pierde Harul lui Dumnezeu și în el va sălășlui energia drăcească” cum ai constatat ca este adevarat ce ti se spune? La ce te-ai raportat, cum ai deliberat, cum ai rationat, de ai ajuns sa spui ca asa este si omul are dreptate?”

          Pai hai sa-ti si raspund la intrebare si sa te deconspir in acelasi timp:

          Sfantul Paisie Aghioritul e Sfant, e unul din multitudinea de Sfinti, dar e Sfant. E Sfant canonizat. Cinstit pe ziua de 12 iulie.

          Eu, sunt un gunoi, o dejectie pe acest pamant. Prin urmare eu nu pot alege sa iau de bun sau de rau, sa rationez, sa ma raportez, sa deliberez ce zice OMUL ala, pentru ca, OMUL ala e SFANT, iar eu un gunoi, o dejectie, iti amintesti(?) si pur si simplu nu sunt in masura sa o fac. Nu sunt in masura deoarece eu, in calitate de gunoi, nu imi permit sa pun la indoiala ceea ce spune un Sfant, pentru ca sunt sanse foarte foarte mari ca acea afirmatie sa-i fie insuflata acelui Sfant exact de catre Sfantul Duh personal.

          Dumneata, fiind ateu, eretic sau sectar, probabil cu misiune serpeasca pe aici si fara vreo treaba cu Ortodoxia, stiu ca poti rationa, delibera si pune in discutie ceea ce insufla Sfantul Duh unui Sfant Parinte. Mi se pare logic.

          Dar te-ai spart urat de tot aici(nu stiu daca tu realizezi acest lucru) si ai aratat cine esti si ce intentii ai.
          Totusi, mai ai o sansa sa salvezi ziua: afirma clar si raspicat, care este parerea ta despre pozitia Sfantului nostru Parinte Iustin Parvu fata de inregimentarea electronica? Raspunzand corect imi vei arata ca am gresit cand am facut afirmatiile respective la adresa ta. Imi cer iertare in avans: iarta-ma frate drag, dar la ce te poti astepta de la un gunoi?

          Totusi nu ai facut cunoscuta pozitia ta de profan fata de inregimentarea electronica, caci se pare ca ai una care nicicum nu se impaca cu cea a Sfintilor Parinti, probabil nu te lasa disonanta cognitiva, iti jeneaza confortul si te rupe din rutina.

          Iertare (mai ales ca ti-am spus frate, caci poate nu suntem, dumnezeul tau poate e statul mamona pe care l-am lezat urat in asertiunea mea initiala),

          Luminare si nu in ultimul rand, Doamne ajuta!

          1. Draga prietene Cosmin,
            Multumesc pentru raspuns si Doamne ajuta!
            Asa cum mi-ai vorbit tu direct am sa-ti vorbesc si eu dar fara partea jignitoare. In toate polemicile mele cu crestinii ortodocsi declarati din timpurile noastre am intalnit aceleasi tipare. Nimeni nu vrea sa demonsteze nimic prin argumente si demonstratii ci doar prin apelarea la o autoritate ca sa rupa gura celui care sustine altceva. Spui ca nu am adus argumente cand afirm ca nu exista nimic pe lumea aceasta care sa fie intrinsec rau prin natura. Te rog frumos mai citeste odata ce am spus fiindca si intrebarile retorice sunt argumente dupa toate regulile polemicii. DECI RAMANE CUM AM SPUS NU AI ADUS NICIUN CONTRA-ARGUMENT!
            Din aceasta cauza am tot incercat sa te aduc cu binisorul la concluzie prin a te forta sa dai definitiile la diverse concepte conform credintei crestine ortodoxe ca sa vezi tu singur ca cineva va invata gresit despre toate acestea. Nu cred ca dl administrator este dispus sa faca din site-ul dansului un sit de cateheza crestina ortodoxa si nici eu nu ma atat timp incat sa pot face aceasta. De-abia supravietuiesc din munca mainilor mele. Dar uite ca sa nu zici iar ca nu dau niciun argument citeste „Definitia raului“ asa cum a fost ea descrisa de sfantul Maxim Marturisitorul si pe care o poti gasi in Filocalia romaneasca vol III asa numita „Raspunsuri catre egumenul Talasie“. Nu uita sa ma anunti si pe mine daca am gresit cand am inteles ca nu exista nimic rau in sine, prin natura, pe lumea asta. La fel si despre botez, daca nu crezi ce spun eu citeste macar la sfantul Marcu Ascetul in Filocalia romaneasca vol I raspunsul „Catre cei ce se indoiesc de dumnezeiescul botez“ daca mai mult nu ai timp. Iar daca citesti mai mult si ai timp poti citi si pe la sfantul Maxim Marturisitorul cele despre botez si tratatele despre vointe, la sf. Nicolae Cabasila citeste despre taine in cartea sa „Despre viata in Hristos“ si „Talcuirea dumnezeiestii liturghii“ si daca mai este timp dupa aceasta citeste si la sfantul sfintit mare mucenic Dionisie Areopagitul cartile sale „Despre numirile dumnezeiesti. Ierarhia cereasca. Ierarhia bisericeasca“. Eu am vrut sa evit sa te umplu de teme pentru acasa asa cum ai facut tu, desi eu am citit toate cele indicate de tine mult mai inainte, ci doar am apelat la ratiunea ta si la cunostintele tale de credinta ortodoxa pe care din nefericire constat ca nu le ai. Doar te bazezi pe niste clisee si atat. Greseala mea si-mi cer iertare. Trebuia sa presupun ca si tu esti doar crestin ortodox declarat si care nu stie de ce este ortodox. Eu totdeauna pornesc de la premisa ca cei care isi manifesta o credinta, chiar si gresita, stiu si de ce o fac si o pot argumenta. Si am vorbit si cu budisti, si cu papistasi, si cu protestanti, si cu atei, etc. si am avut polemici foarte civilizate si sustinute doar prin argumente si contra argumente rationale si silogisme. Numai cu crestinii ortodocsi discutiile se desfasoara in general cam asa cum ai facut tu cu mine. Rar cand mai gasesti unul care stie ce zice si de ce. Ba chiar trebuie sa te laud ca vad ca te-ai abtinut cat de cat si nu prea ma injuri dar ceilalti cu care am mai vorbit – si crede-ma am vorbit cu mii – m-au gratulat cu mai multe epitete decat o faci tu. Si nu stii ce durere in suflet mi-a provocat reactia lor cand i-au categorisit drept eretici pe sfantul Maxim Martiristorul, pe sf. Simeon Noul Teolog, pe sfantul Dionisie Areopagitul, etc. din care eu le citam. In plus am sa mai spun ca toata argumentatia pe care tu mi-ai dat-o plus biblografia respectiva se rezuma pe scurt doar la aceste cateva lucruri: ca diavolul are si el o enegie de aceeasi putere sau superioara lui Dumnezeu, ca un act de identitate este rau in sine si ca prin el se va realiza o dictatura. Adica dictatura ar fi ceva rau in sine si nu este la fel de neutra ca si cutitul. De parca lumea nu ar fi trait de la Hristos incoace numai si numai intr-o dictatura pentru ca-ti place sau nu imparatul, regele, cezarul sunt inevitabil niste dictatori si inca unii rai de tot nu ca democratii de acum. Nici macar nu observi ca numai in zilele noastre nu este dictatura ci oamenii au posibilitatea sa aleaga liber cum vor sa traiasca pentru prima data in istorie. Cine, de exemplu, iti mai taie astazi mana si limba fiindca rupi comuniunea euharistica cu ereticii? Sau sa te bata si sa te bage la inchisoare ca pe sfantul Teodor Studitul pentru niste icoane? Faptul ca oamenii nu apeleaza la aceasta libertate fiindca nu le pasa de ceilalti oameni, adica nu au dragoste decat de ei insisi, este alta poveste.
            Cat priveste apelul tau la autoritea unui sfant ma pui intr-o dilema ingrozitoare. Daca spun ca acela pe care-l citezi tu ca spune ce spune este insuflat de Duhul Sfant si deci diavolul salasluieste in materie si care are o energie de egala putere sau mai mare decat Dumnezeu si deci, dupa cum spui tu, el spune adevarul ma obligi in cazul ca recunosc acest lucru ca adevarat sa neg pe toti sfintii bisericii de la, sa zicem, sfantul apostol Pavel, sfantul Ioan Evanghelistul, Dionisie Areopagitul si ca sa nu o lungesc mai mult pana la sfantul Grigorie Palama. Ca sa nu mai spun de toata Evanghelia si propovaduirea dumnezeiasca. Exista acum frate doua Duhuri Sfinte sau numai Unul? Se contrazice Duhul Sfant pe el Insusi cand afirma odata un lucru si pe urma afirma exact contrariul? Aceste doua intrebari retorice sunt argumente dupa opinia mea. Deci las aceasta alegere grea pe umerii tai numai sa mi-o aduci si mie la cunostinta. Tu ce tabara alegi? Sa nu-mi spui ca le alegi pe amandoua! Ca nu se poate uni minciuna cu adevaul si sa fie de aceeasi valoare.
            Acum urmeaza partea cea mai grea si nu stiu daca o s-o vezi publicata pentru ca din postarea ta inteleg ca site-ul acesta este si el un fel de facebook si are o politica corecta si nu publica pe toata lumea ca sa existe o alegere libera intre rau si bine.
            Deci scopul argumentarii mele impotriva abordarii de tip superstitos si politeist pe care o fac acum toti crestinii declarati ortodocsi de peste tot pe unde am fost, nu numai de aici din tara, este ca in acest fel toti cei care gandesc asa au sanse uriase sa nu se mai mantuie. Adica isi pericliteaza salvarea.
            In primul rand pentru ca superstitia denota necunoasterea credintei ortodoxe. Deci superstitiosii sunt un fel de, cum sa spun eu mai simplu, un fel de contabili. Ei cred ca daca faci fapte bune mai multe decat fapte rele la bilantul final esti bine si te duci la rai. Ori in credinta ortodoxa nu exista asa ceva. In credinta ortodoxa ori te indumnezeiesti si te sfintesti ori nu. Nu exista trepte intermediare. Si pentru ca este necesara o lunga argumentatie pentru aceasta afirmatie aici am sa-ti recomand sa citesti numai toate operele sfantului Simeon Noul Teolog incepand cu „A cincea cuvantare morala“ din Filocalia romaneasca vol VI. Dar toate te rog! Evident ca si in celelalte scrise de alti sfinti se spune acelasi lucru dar mai voalat si nu asa direct ca sf. Simeon. Asta ca sa nu zici ca nu ti-am dat argumente si sa zici ca am apelat doar la autoritatea unui sfant ca sa-ti inchid gura. Adica chiar te rog nu lua in calcul ca sunt scrise de sfinti toate aceste carti pe care ti le recomand si fii atent numai la demonstratii fiindca toti nu numai sfantul Simeon nu zic ca sunt lucrurile asa ca zic ei sau altul ci demonstreaza cu argumente rationale si pe indelete pentru toata lumea ce zic. Pur si simplu uita ca sunt scrise de un sfant si fii atent doar la demonstratii. Nu-ti pune in gand ca este sfant ca sa nu zici ca apelez la aceeasi tehnica cum ai facut tu. Operele acestui sfant Simeon sunt chiar destul de usor de inteles chiar si de atei dupa o experienta personala de-a mea.
            Deci nestiind ca trebuie sa ajunga asa superstitiosii nu stiu nici ce trebuie sa faca ca sa ajunga indumnezeiti. Si astfel acestia inventeaza tot felul de fapte bune si-si bazeaza mantuirea pe aceasta contabilitate: adica au tinut post, au facut canon, au dat milostenie s-au spovedit si impartasit de patru ori pe an, nu au luat card de sanatate cu cip, buletin cu cip, etc. si deci il au pe Dumnezeu in buzunar. Deci ca sa o scurtez singurul lucru care ne face ai lui Dumnezeu si asemanatori Lui este dragostea identica cu a Acestuia pe care o avem catre Dumnezeu si catre oameni. Deci superstitiosii au caracteristic si faptul ca nu se iubesc unul pe altul si cauta sa scape singuri.
            Si acum ca sa revenim la cazul nostru specific semnul Fiarei nu este nici rau nici bun prin natura lui ci prin faptul ca prin el se face inchinarea la Fiara in mod tehnic. Adica atunci cand acceptam actele de identitate ale unui sistem de guvernare acceptam in mod teoretic intai autoritatea lui, legile lui, modul de viata impus de acesta si TRAIM conform acestui model prin fapte. Adica facem cu fapta ceea ce sistemul ne cere pentru ca asa VOIM noi. Deci este o alegere libera a noastra cand facem un act de vointa si nu depinde de nimic din toata creatia. Iar daca sistemul de guvernare este bazat pe alta morala decat cea crestina si are legi care se opun legilor lui Dumnezeu atunci facem din stat un dumnezeu si ne inchinam conform credintei crestine ortodoxe la un idol. Si daca pentru tine este prea greu de inteles aceasta teorie am sa-ti dau exemple tehnice. De exemplu in fata legii toate religiile din tara noastra au un statut de egalitate si nu ai voie sa spui despre o alta religie ca este rea, asociala, impotriva lui Dumnezeu, etc. fiindca esti sanctionat legal de stat pentru defaimare, discriminare, etc. Ori a nu spune aceste lucruri in gura mare si pe toate drumurile si a accepta tacit legea asa cum este contravine dragostei de Dumnezeu si de oameni si niciodata nu te vei mantui. Alt exemplu: cand accepti sa existe un sistem centralizat de sanatate condus si controlat de acelasi stat accepti prin plata asigurarilor de sanatate catre acea agentie a statului toate procedurile medicale pe care sistemul de asigurari de sanatate le aproba si le plateste din banii tai conform politicii sale. Adica avorturi, vaccinuri, chimioterapie, etc. si esti implicit de acord cu ele in fata lui Dumnezeu chiar daca tu acasa fata de sotia ta sau intr-o demonstratie de strada zici ca nu esti de acord. Vezi pilda din Evanghelie cu cel care a facut voia stapanului si cel care nu a facut-o, si tot asa despre partasia la pacat ca sa nu zici ca nu argumentez. Deci fiind partas la aceste pacate nu ai dragoste de oameni si cine nu are dragoste de oameni nu are nici de Dumnezeu si deci adio mantuire. As mai putea sa continui cu enumerarea dar cred ca ai inteles ideea ca intr-un stat oricare ar fi el, dictatura sau democratie, statul trebuie sa laude binele adevarat si sa pedepseasca raul real fiindca altfel este un stat idol de dumnezeu (Epistola catre romani a sf. apostol Pavel cap XIII).
            Deci acum am sa vin la concluzie. Deci nu conteaza modul cum se face identificarea omului de catre stat ci numai ce face statul si ce-l obliga pe cetateanul care are partasie la faptele statului sa faca la fel. Cred ca observi acum cum gresesc cei care nu si-au luat card de sanatate dar si-au luat adeverinta de la sistemul de asigurari de sanatate fiindca platesc cotizatia catre acesta si deci sunt si ei partasi la pacat ca si cel cu card. La fel si cei care refuza buletin cu CNP sau cip dar iau alt fel de act de identitate de la stat. Deci pacatul il fac si cei cu card si cei fara card care se supun sistemului si fac ce le cere el. Iata ca in concluzie se adevereste inca odata ca acel card de sanatate sau buletin cu CNP – cip nu este rau in sine si nici nu are pe diavolul in el si faptul ca are in el numarul 666 nu conteaza. De ce nu conteaza? Simplu pentru ca numarul 666 in sine este neutru – mai bine spus bun in mod absolut fiindca orice lucru creat de Dumnezeu este bun – si devine instrument la bine sau la rau in functie de cum il folosesti. Instrument, nu rau prin natura. Adica mai pe intelesul tau daca maine poporul asta se satura de furturile si coruptia din sistemul medical si vrea sa nu i se mai fure banii va cere si va impune un sistem de sanatate complet liber si descentralizat. Si pentru ca oamenii au drept de asociere ei se pot asocia si forma diverse fonduri de asigurari prin care banii respectivi pot fi folositi numai la acte medicale nepacatoase sau pacatoase in functie de ce vor cotizantii. Sau nu si fiecare sa aiba grija de sanatatea lui pe banii lui. Si astfel traiesc si pacatosii cum vor si traiesc si crestinii cum vor si fiecare este liber sa treaca dintr-o parte in alta. Nu este obligatoriu ca toata lumea sa se mantuie. Ci numai sa fie liber la mantuire. In acest caz se vede foarte clar ca ne-existand inca alte calculatoare fara cifra 666 ca „header“ al instructiunilor hardware ale CPU se vor folosi aceleasi calculatoare si pentru controlul si gestionarea fondurilor si pacientilor fara sa se indraceasca nimeni prin utilizarea lor. Doar nu vrei sa spui ca din cauza ca toate aceste calculatoare in uz pe planeta astazi au 666 in ele trebuie sa angajam mii de oameni ca sa tina evidenta manual la toate afacerile si banii fondului?
            De aceea si sfantul Ioan Teologul si Evanghelistul in Cartea Apocalipsei nu mentioneaza niciodata semnul Fiarei singur ci doar in conjunctie cu inchinarea la Fiara. Adica mai intai in ordine cronologica arata ca oamenii se inchina prima data Fiarei si se supun ei. Aceasta este actiunea suficienta pentru damnarea definitiva fara restul instrumentelor tehnice cum ar fi semnul si icoana. Fiindca inchinarea ca si supunerea presupun ca traiesti cum ordona Fiara. Vrei sa faci cum zice ea. Adica implica un act de vointa din partea ta. Deci mai pe intelesul tau si orice bultetin de identitate fara cnp si cip este semn al Fiarei din chiar momentul aparitiei Fiarei fiindca prin el te supui tehnic Fiarei si sistemului ei pacatos. Restul mentiunilor din carte cum ar fi inchinarea prin folosirea computerelor (icoana Fiarei) si luarea in final a semnului care are in el numarul 666 nu au rolul decat, numai si numai, de a te ajuta pe tine crestin ortodox ca sa discerni macar in ultima clipa cand este timpul acela si sa identifici cu acuratete care este Fiara daca nu ai reusit sa-ti dai seama pana acum cand a aparut Fiara ca sa nu te mai inchini ei de la inceput si ca sa nu mai aiba aceasta timp sa construiasca si restul. Adica din nefericire cand este aproape pe sfarsite totul ca Dumnezeu nu vrea sa se piarda nimeni si ca toti sa-si dea seama de pericol. Deci semnul respectiv si numarul lui nu este rau in sine ci are rolul de identificare pentru tine ca sa stii exact care este Fiara. Asa cum este numarul de la casa ta. Daca ar fi altfel orice lucru folosit la cumparat si vandut s-ar incadra la semn fara alta distinctie.
            In alta ordine de idei si ca un efect al tuturor celor spuse pana acum oricine care spune ca stati linistiti si nu faceti altceva decat nu primiti buletine cu cip si CNP este impotriva crestinilor si oamenilor, adica nu are dragoste, si favorizeaza Fiara in intreprinderea ei de eliminare a crestinismului fiindca ii da timp acesteia sa construiasca lumea ei. Pentru ca atomizarea si dezbinarea sunt uneltele Fiarei si prietenii ei. Corect din punct de vedere crestin ortodox ar fi ca fiecare crestin care se declara ortodox sa se uneasca cu ceilalti ortodocsi si sa schimbe sistemul de guvernare. Se pot alia si cu cei care nu sunt crestini fiindca si acestia sunt interesati sa traiasca bine si li se poate demonstra cu acte ca programele viitoare cum ar fi Agenda 2030, etc. sunt si impotriva lor nu numai impotriva crestinilor. Deci se poate gasi un mobil comun si cu cei care nu cred. Numai sa li se spuna adevarul si nu sperstitii dintr-astea cu dracul este in cip, etc. ca nu te crede nimeni.
            Deci concluzia finala este ca ai lui Dumnezeu si crestini adevarati sunt numai, si numai, si numai cei care se unesc intre ei din dragoste in scop de bine si pentru crestinism fiindca au dragoste adevarata de oameni. Fiindca mantuirea nu este individuala ci este comunitara. Daca ti-ai fi cunoscut cu adevarat credinta ai fi vazut ca totul este comunitar in ea. De la comuniunea de drgoste si viata intre crestini pana la comuniunea euharistica prin care ne facem toti una pentru ca ne impartasim de Cel Unul. Deci draga prietene in mod inevitabil si implacabil cei care spun ca se poate sa te mantui singur, sau ca poti face ceva, orice, prin care te mantui singur numai tu nu sunt de la Dumnezeu ci de la altcineva. Acest criteriu este si revelatorul infailibil pentru descoperirea celor care vor raul crestinilor si al oamenilor. Chiar daca nu-si dau seama ce fac. Si fie ca spun ca nu se poate sa schimbi totul din cauza ca nu stiu ce – nu conteaza motivul ci numai sa spuna cineva ca nu se poate – fie ca spun ca poti sa scapi doar tu singur si sa te mantui este de la altcineva si nu de la Dumnezeu fiindca acel cineva nu are dragoste. Ce fel de dragoste are unul care fuge si se ascunde singur si nu-i pasa de ceilalti? Ce fel de dragoste are unul care spune ca nu conteaza ce se intampla cu ceilalti numai sa scape el? Pana si martiriul nu este un act singular ci comunitar. Pentru ca cel care se jertfeste o face din dragoste adevarata pentru ceilalti fiindca este singurul lucru pe care-l mai poate face pentru ei ca sa vada toata lumea ca el prefera moartea decat sa faca pacatul si astfel sa invete si aceia care vad sacrificiul lui ca sunt lucruri mai pretioase decat viata asta pamanteasca. Daca ar fi altfel nu ar fi decat un martir musulman. Nu mai lipseste decat sa strige stii tu ce. Ca eu nu vreau nici sa rostesc cuvintele acelea!
            Da draga prietene nu-ti pierde nadejdea! La Dumnezeu sunt toate posibile numai crestinii sa faca ceea ce trebuie si le cere Dumnezeu ca suplineste Dumnezeu ceea ce nu au si nu pot. Si te rog sa nu spui si tu ca ateii ca Dumnezeu este cauza raului. Dumnezeu ne-a facut pe toti liberi sa putem sa alegem binele sau raul. Intotdeauna oamenii buni s-au opus celor care au ales sa faca raul. Iar Dumnezeu i-a ajutat numai, si numai, si numai pe cei care au avut dragoste si s-au unit ca sa lupte impotriva raului. Celor mandri si care au ales calea lor egoista si individuala Dumnezeu le sta impotriva.
            In incheiere acum cred ca este evident si ultravizibil ca fara o abordare adevarata in perspectiva credintei ortodoxe nu se poate obtine unitatea crestinilor pe nici o tema. In nici un caz cu o abordare superstitoasa nu se poate obtine unitatea crestinilor si in general a nimanui. In schimb printr-o abordare superstitoasa ne putem fofila si amana pana este prea tarziu si astfel sa nu facem nimic acum. Tare usoara este calea asta si duce direct catre iad! Fiindca unitate nu exista decat in adevar si in dragoste. Adica, de exemplu, mai pe intelesul tau, daca pot sa scap numai eu si sa fug la munti fara sa mai iau cip-ul de ce sa ma obosesc acum sa umblu prin frig si ploaie dupa unul si dupa altul si sa-mi usuc gatlejul ca sa-l conving cand pot sa stau cuminte la mine acasa in confort si odihna pana apare cipul? Bineinteles dupa ce mi-am pregatit rucsacul doldora. Operatie usoara si care nu dureaza prea mult!
            Deci daca tu crezi ca poti sa te mantui singur eu nu mai zic nimic. Mergi si fa dupa cum te invata sfintii tai si eu am sa raman cu ai mei si am sa caut pe alti crestini care cred ca mine. Daca in schimb constati ca trebuie sa te mai ajuti cu cineva la mantuire putem discuta detalii tehnice. Si bineinteles si cu oricine altcineava care mai crede in Dumnezeu. Iarta-ma si Dumnezeu sa-ti ajute in intreprinderea ta. Eu te iert oricum si te inteleg. Si eu am fost ca tine candva. Toata lumea trece prin faza de incepator. Acum eu nu caut decat crestini adevarati care vor sa se uneasca in adevar si in dragoste fiindca nici eu nu ma pot mantui singur. Daca ti-am lasat impresia ca vreau altceva te rog sa ma ierti. Nici eu nu sunt infailibil. Dar vezi poate totusi ai sa-ti reprosezi si tu ceva. Nu toate oglinzile arata imaginea ne-deformata!
            P.S. Cer iertare domnului administrator dar oricat m-am straduit nu am putut sa mai reduc lungimea postarii care si asa este mult, mult prea frugala fata de problemele ridicate de aceste vremuri. Oricum multumesc pentru timpul acordat. Din nefericire asa se intampla intotdeuna cand faci polemica cu cei care au o gandire gresita si nu-ti dai seama de unde sa-i „apuci“. Acestia fac o afirmatie si dupa aceea esti nevoit sa scrii carti intregi pentru a demonta acele afirmatii. Inca odata rog pe toata lumea sa ma ierte daca am gresit cu ceva cuiva. Dumnezeu sa va ajute!

        3. Omule drag,

          Hai sa fim constructivi. De ce nu faci un articol clar, cu subiect si predicat, fara sa intri in detalii irelevante si in care sa trasezi clar si vizibil cum stau treburile? Ia legatura cu adminul si i-l trimiti pe mail.

          Daca articolul tau e pertinent, emite o idee noua si revelatoare, iti garantez ca va fi publicat aici pe portal si nu numai.

          Am fi castigati cu totii. Asa, porti o polemica cu unul ca mine, polemica pe care o vad cativa.

          Sincer, nu iti inteleg optica, e diferita. In parte e usor enervanta. Daca o pui in lumina corespunzatoare s-ar putea sa te inteleaga mai multi.

          Ma deranjeaza in parte stilul tau de a emite pareri despre un Sfant si despre ceea ce a lasat in urma sa. Chiar ai reusit sa ma enervezi cu aceasta chestiune. Probabil ca gresesc, dar am vazut chestia asta la sectari. E adevarat ca si Sfintii fiind oameni, au fost supusi greselii dar, asta inainte sa devina Sfinti.

          Cel mai tare ma deranjeaza la tine, faptul ca nu ti-ai expus ideile din start sincer si ai venit asa facand pe nestiutorul, iar apoi buff!!! dai cu lumea de pamant si arati ca tu stii mai bine.

          Nu e cinstit asa, e chiar serpeste, nu te supara ca iti spun.

          Iertare ca m-am pierdut cu firea. Imi pare rau ca te-am jignit.

          1. Pentru Cosmin
            Doamne ajuta draga prietene,
            Iti inteleg foarte bine frustrarile dar te pot asigura ca am o justificare foarte buna pentru fiecare din capetele de acuzare. Te rog sa nu-ti faci mustrari de constiinta eu nu ma jignesc deloc orice mi-ai spune. Adica nu simt nici un pic de suparare in inima mea pe cel care ma injura sau chiar mai rau. Asta este primul lucru pe care l-am invatat de la duhovnicul meu. Mi-am permis doar sa-ti fac o mustrare usoara din cauza ca te aprinzi prea repede si asta dauneaza grozav la mantuire. Trebuie tot timpul sa vorbim foarte politicos unii cu altii. Altfel ne rad cei care ne vad si ne arata cu degetul. Si astfel din cauza noastra se defaimeaza crestinismul.
            Cat despre propunerea ta pot spune ca nu este chiar asa de simplu de realizat pe cat ti se pare tie. Ba chiar este foarte greu. Deja de aici nu mai pot continua in mod public. Daca vrei sa afli mai multe de la mine te rog da-mi o adresa de email valida si o sa-ti scriu cat de curand. Te rog foarte mult sa ma intelegi si sa ai incredere in mine ca eu nu pot sa-ti dezvalui deocamdata nimic concret despre mine si deci te rog sa faci tu pasul acesta intai fara sa ceri deocamdata ceva de la mine. Promit ca mai tarziu am sa-ti dau toate justificarile necesare. In rest pentru orice suparare ti-am provocat te rog sa ma ierti.
            Dumnezeu sa ne ajute la toti!

        4. Sfântul Paisie spune că cnp-ul, buletinul cu cip sunt premergătoare pecetluirii. Unii creștini spun că Sfântul se referă la ele ca la însăși pecetluire, lepădare, dar eu unde am găsit cuvintele Sfântului spune clar, cnp-ul, buletinul cu cip, pașaportul cu cip sunt înainte de pecetluire, pe care le numește îndosariere. Dar din câte înteleg acceptarea acestora nu rămâne fără urmări, ci Harul Sfântului Duh se îndepărtează de la noi. Cu cât suntem mai mulți cei care refuzăm aceste acte cu atâț mai mult va întărzia pecetluirea, astfel ca noi să avem timp de pregătire. Pecetluirea este introducerea cipului în corp. Cu care vei fi veșnic urmărit de sistemul antihrist. Ce cumperi, ce vinzi, ce îți dorești, când îți dorești, ce ești dispus să plătești pentru ce îți dorești. Dacă semnezi pentru actele biometrice, sau ești de acord cu implantul faci parte și le recunoști sistemul. Adică il recunoști pe antihrist și implicit te lepezi de Hristos. Pentru că știm stăpânul veacului acestuia este satana. Și nu merge cu eu cred în Hristos, semnez pt acte, dar nu mă lepăd. E aceelași lucru cum era cu Sfinții Mucenici, nu le cerea nimeni să se lepede, doar să arate printr-un simplu gest că s-au lepădat. Dar cu inima credem și cu fapta mărturisim. Credința fără fapte este moartă. Acum se încearcă o supraveghere și dominație totală a vieții omului în cele mai intime momente. Practic iți fură libertatea. Cu aceste cipuri implantate se poate modifica comportamentul și gândirea omului. Cât despre implatul cu forța, Dumnezeu, nu te pedepsește pentru că nu este voința ta, dar odata implantat nu te apuci si te folosești de cip, că de, dacă tot e acolo. Asta e viclenie.

    3. Nu este obligatoriu ca semnul fiarei sa fie neaparat un cip, poate fi si un numar sub forma unui cod de bare care contine 666 in el si iti este asociat tie ca si fiinta umana in locul numelui de botez.
      Fara acel cip sau cod sau numar nu vei putea cumpara sau vinde. La fel cum pentru a intra in casa ai nevoie de cheie, acel cod sau cip iti va asigura acesul in sistemul antihristic

      De exemplu daca cauti pe internet un generator de coduri EAN13 sau UPC si iti introduci in el CNP -ul tau, ai obtinut semnul fiarei alocat tie.

      http://online-barcode-generator.net/

  3. Cu Ajutorul Maicii Domnului si Bunului Dumnezeu Fratilor Fratilor avem a doua editie a cartii Dictatura numerica imbunatatita unde putem citii despre pericolul cipurilor,al scanarii cu laser pe frunte in momentul cand ne ducem sa facem noile acte biometrice,plus problema Cnp-ului prin care am fost depersonalizati,problema vaccinurilor si a codului de bare unde se regaseste ca si in acte nr 666.

    O carte pentru toti cei care vor sa afle cat mai multe despre cnp,minuni contemporane nestiute pana acum ies la lumina in legatura cu acest nr dracesc cnp pe care multi il dispretuiesc si uita de el si ne adoarme diavolul si ne tine legat de sistem si ne vom trezii in fata faptului implinit cand ca un fur se vor scoate banii si vom alerga in stanga si in dreapta nevazand cu ochii sufletului pericolul real pentru ca nu am lasat loc harului sa lucreze sa ia dupa suflet intunericul si inrauririle demonice pe care le aveam de la ele si vom fii prinsi in capcana.treziti-va oameni buni.Doamne ajuta.Aici este linkul de unde puteti Downloada
    https://www.scribd.com/document/372029847/Dictatura-Numerica-Editia-a-2-A-inainte-de-Tiparire

  4. Priviti ce simboluri avem pe buletinul de identitate,cum noi am devenit un nr si ne lepadam de numele de la botez.Vorbim de cipuri dar uitam ca radacina raului este cnp,o alta lepdare de Hristos,sunt trepte care ne vor duce la lepdarea finala :adica cipul in mana.Deci Mare Atentie https://www.youtube.com/watch?v=iJ8P0RJ77PY?

  5. iesirea din sistem dar asta cu ajutorul lui Dumnezeu,luptand cu patimile,avand un duh marturisitor,smerenie,toate se leaga intre ele,altfel putem face pe viteazul pt o saptamana doua,lasam toate actele ,ne punem nadejdea in sinele nostru si apoi ne intoarcem ca…cainele la boratura sa….

    Noi marturii ale unor oameni intamplate dupa ce au renuntat la CNP care confirma inca odata ca acestea sunt de la diavol si masoni si ca sunt lepadare de Hristos,radacina copacului acestui sistem antihristic care inca te tine legat de cele lumesti si nu iti lasa timp de rugaciune,multi se vor pierde si insela in mintea lor crezand ca asta nu e o problema.trag un semnal pentru toti parintii nepomenitori sa urmareasca bine toate cele 3 postari despre CNP ,atrag atentia ca am foarte multe documente din Sfinti care ne spun clar despre CNP.In ce ne punem nadejdea in acest nr?in spatele caruia sta 666?ne punem nadejdea in sistemul atnihristic sau in Dumnezeu?ganditi-va foarte bine.De ce spui ce ma fac fara cnp ca nu pot munci ,nu pot merge la spital da?dar cand vor scoate banii cash ce vei face?de ce viclenesti?astepti ultimul moment?cine te va ajuta atunci in ultimul moment?daca u nu i-ai facut loc Harului dinainte sa lucreze cu putere,de unde teama aia?nu de la diavol.Duhul sfant iti da putere ,sanatate si curaj.La Apostoli dupa cinzecime cine a mai stat in fata lor?Dar a venit Duhul sfant.Noi nu Il lasam sa vina din cauza dracismelor acestea.Eu va marturisesc ca dupa ce am lasat buletinul te simti liber cu adevarat,ai curaj mai mult, si ravna si mai mare spre Dumnezeu.Sa ne invatam cu greul dinainte ca atunci cand va venii foarte greu sa facem fata.Sa nu ascultati la niciun preot care va spune ca cnp nu este problema,sa ascultati de Sfinti,cel care spune ca nu e o problema este legat el de cele lumesti si are si el acte de aceea.Sa ascultam de Sfintii prin care a vorbit Dumnezeu nu de oameni,indiferent cat de smeriti ar parea,daca nu luptam pe amandoua fronturile,ne ingradim de erezie si ne prinde diavolul cu sistemul.O sa vedeti.Teren,casa la tara,la poale sa ne cultivam ceva sa putem trai simplu din munca noastra ,si sa lucram rug si sa marturisim in acelasi timp pe Dumnezeu si pericolele care vin peste noi.
    https://www.youtube.com/watch?v=JQ2DXw4463c&feature=youtu.be

  6. Referitor la documentele cu chip / biometrice sau simple. Chiar daca sunt simple – imaginea faciala tot va fi preluata in sistem.
    Sunt niste institutii care au un proiect (deocamdata de cercetare) pentru alcatuirea unei o baze de date nationale (pentru combaterea infractionalitatii), identificare pe baza recunoasterii faciale si a comportamentului suspicios (adica daca porti fular sau cagula tot sa poti fi recunoscut dupa felul in care te misti, mergi, dai din cap sau din maini …).
    Softul de recunoasterea faciala este incorporat in camerele de luat vederi, care pot citi fata unui om chiar si prin geamul unei masini. Trebuie totusi sa comunice cu un server, desigur.
    (Asta nu inseamna ca trebuie luate buletine cu chip, caci acestea vor permite inregistrarea/persistenta si pe chip, nu numai in sistemul centralizat, si a altor informatii: amprente, grupa sanguina, daca esti sau nu donator de organe, posibil si daca esti sau nu la zi cu vaccinarile etc.)
    Aceasta poate fi corelata cu eliminarea transportului individual in orase (proiectele privind transportul in comun ”verde”, adica ecologic, precum si proiectele de promovare/eficientizare a transportului in comun, a.i. nimeni din orase sa nu mai circule cu masina personala) plus diverse proiecte de monitorizare trafic.
    Nu se fac numai in Romania sau Bucuresti, ci peste tot, cu sprijin (ordin) si finantare de la UE.
    Asa ca despre fiecare om se va cunoaste exact cum arata, starea lui de sanatate, traseul, programul, obiceiurile etc …
    Rezultatul va fi ca orasele, mai ales cele mari, vor deveni un fel de inchisori in regim aparent deschis. In timp, posibil ca oamenii sa renunte de buna-voie la masinile personale (taxe, legislatie neprietenoasa etc.).
    Ce se va intampla insa cand cineva va dori sa paraseasca orasul in regim de urgenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button