X

[VIDEO] George Simion explică de ce nu are card bancar: ” Vreau să-i reprezint pe cei care nu acceptă cardul. Sincer, nici nu vreau ca cineva să aibă acces la datele mele”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

George Simion este cam unic din acest punct de vedere în peisajul politic românesc.  Cu alte ocazii a declarat că nu are nici cont bancar. Motivul principal invocat fiind cel de a evita controlul total al sistemului.

Nădăjduim ca Sf. Părinte Justin Pârvu să-l călăuzească pe această cale, ca cei care am militat anti-cip să avem un reprezentant în cadrul politicii românești care să ne apere dreptul fundamental de a alege.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button