X

Pecetluirea: Cine să vorbească? Cine să asculte?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Digitalizarea excesivă și dispariția treptată a numerarului reprezintă unele dintre cele mai mari amenințări pentru creștini.  Cu toate acestea, există voci care consideră că digitalizarea reprezintă doar o problemă tehnică! Ca și în cazul vaccinurilor, se încearcă ridiculizarea celor care veghează ca drepturile creștinilor să nu fie încălcate. De aceea trebuie să învățăm de la minoritățile de tot felul să ne apărăm și noi drepturile de creștini.

Capitolele 13 și 14 din Apocalipsă ne-au avertizat încă de acum două mii de ani că va exista un moment în istoria omenirii în care se va pune problema primirii unui număr al cărui semn este 666 în locul numelui de Botez. Acest moment e din ce în ce mai aproape. Mai întâi ne-am trezit cu CNP-ul fără să ni se spună de ce. Grecii au fost avertizați la timp și nu au primit așa ceva… Apoi au apărut codurile de bare pe mărfuri cu cele trei perechi de bare alungite care dau după decodificare 666! Apoi s-a pus problema primirii unui card de sănătate cip. Deja numele a trecut pe planul al doilea, deoarece calculatorul lucrează cu numere, nu cu nume.

Mulți creștini au respins cardul de sănătate din motive religioase și au primit adeverințe de asigurat. Atunci, în 2009, au existat motive religioase, iar acum nu mai există? Ce s-a schimbat atât de mult de atunci? Nu mai are cine să vorbească sau nu mai are cine să asculte? Se pare că și una și alta…

Pe măsură ce se extinde păcatul, glasul conștiinței amuțește, iar urechile celor care ar trebui să asculte asurzesc. Unii prezintă problema reducerii numerarului doar din punct de vedere economic. Măsura reducerii numerarului îi afectează în mod direct pe micii întreprinzători, adică îi arde la buzunar, ceea ce e foarte rău, firește. Creștinul, însă, trebuie să aibă ochii ațintiți mai întâi la Dumnezeu și apoi la afaceri. Unii plătesc deja cu telefonul și sunt foarte mândri că stăpânesc foarte bine tehnologia. Abia când lațul se va strânge își vor da seama că au contribuit la instaurarea dictaturii digitale antihristice.

Dacă se ajunge la dispariția numerarului, atunci banca devine stăpână pe viețile celor care au acceptat identitatea digitală impunând ce să cumpere, de unde să cumpere și ce condiții trebuie să îndeplinească pentru a avea acces la banii proprii din cont. Deja se dorește implantarea unui cip în creier. Cum să spună cineva că subordonarea totală a omului față de inteligența artificială nu e o problemă religioasă? Lui Dumnezeu cum Îi mai facem loc în viața noastră? Cine și cum va mai face ascultare de Dumnezeu?

Controlul total prin tehnologie și prin vaccinuri cu nanotehnologie îl desparte pe om de Dumnezeu. Dacă ni se spune că nu vom putea nici cumpăra, nici vinde în caz că nu avem număr al cărui semn este 666, nu ne rămâne decât să vedem că în acea direcție ne îndreptăm. Dacă ni se spune că primirea peceții pe mâna dreaptă sau pe frunte ne face inapți pentru mântuire, apoi trebuie să credem că așa este. Odată ce banca impune implantarea unui cip pentru a avea acces la banii din cont, inteligența artificială poate influența și controla gândurile așa cum niciun dictator nu a făcut-o. Și, da, putem fi despărțiți definitiv de Dumnezeu.

De aceea, mai mult ca niciodată, cine pricepe ce se întâmplă trebuie să spună lucrurilor pe nume. Sfinții ne-au avertizat că vom fi încercați ca argintul. Dacă vom duce o viață autentic creștină, vom înțelege vremurile și vom deosebi adevărul de minciună. Dar, dacă ne vom scălda în mocirla păcatelor, atunci ne vom lăsa influențați de minciunile slujbașilor lui Antihrist. Să nu fie!

Dumnezeu să ne ajute să facem voia Sa!

Sora Pelaghia

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Considerăm că Marii Duhovnici, în principal Părintele Justin, au spus tot ce trebuie referitor la acest subiect.  Rămâne doar ca noi să-i ascultăm, să-i recitim și să ducem mai departe lupta lor! Probabil vor mai apărea luminători ai zilelor noastre, mai mici sau mai mari, însă tot linia evanghelică a Marilor Duhovnici o vor urma.

Mai sunt totuși și unii frați ce au făcut pasul în politică, dar care au priceput la timp avertismentul Marilor Duhovnici:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Sfantul Ambrozie de la Optina:

    Daca intr-un capat de sat vor incepe sa spanzure pe oameni, in celalt capat de sat nu vor inceta sa benchetuiasca, spunand:
    pana vor ajunge la noi mai este timp…

    ARHIM. GHEORGHE KAPSANIS:

    Zic unii fraţi că numărul 666 de pe buletin sau că posibila marcare pe mână sau pe frunte nu ne poate lipsi de pecetea de neşters a lui Hristos, pe care am luat-o prin Sfântul Botez şi Sfânta Mirungere. Adevărat, nu ne poate lipsi când ni se impune cu sila, adică atunci când suntem legaţi şi însemnaţi, ori dacă ni se lipesc forţat cartele elctronice. Când însă le primim cu voia noastră, atunci desigur că harul lui Dumnezeu se va îndepărta de la noi, deoarece nu L-am mărturisit pe Hristos şi deoarece, din laşitate, ori din interes, ori din indiferenţă, ori din împuţinare sufletească, am primit simbolul lui Antihrist.

    https://vestitorul.blogspot.com/2010/09/parintele-arhimandrit-gheorghie.html?m=1

    Datoria noastră a tuturor este – şi în principal a Păstorilor Bisericii noastre – să ne insuflăm nouă înşine şi poporului nostru duhul pocăinţei şi al întoarcerii la Dumnezeul Părinţilor noştri, ca Emanuel să poată veni între noi, ca să dea sens vieţii noastre, bucurie, pace, lumină.Încheind acest smerit salut, aş vrea să îmi înalţ şi eu glasul împreună cu obştea noastră către respectabilii politicieni şi conducători ai noştri, ca să împiedice aplicarea îndosarierii electronice şi astfel să ofere uşurare şi bucurie milioanelor de elini-ortodocşi, care se neliniştesc cu plăcere-de-Dumnezeu pentru acest subiect critic.

    Nu vrem să devenim cifre sau numere şi să ne predăm persoana totalitarismului electronic. Dumnezeu S-a făcut Om. Noi ne vom dezice de valoarea persoanei noastre umane?

    Împreună cu Ionescu – în cunoscuta lui operă „Rinocerii” – strigăm şi noi: „Nu acceptăm să devenim rinoceri (numere). Vom rămâne oameni”.
    Cu aceste gânduri vă adresez dragostea noastră în Hristos Cel Născut şi urările noastre de Crăciun, când Îl vom întâlni şi Îl vom odihni în existenţa noastră pe Dumnezeiescul Prunc din Betleem.

    Crăciun binecuvântat şi sfânt!

    Egumenul Sfintei Mănăstiri a Cuviosului Grigorie din Sfântul Munte,
    Sfântul Crăciun

    ARHIM. GHEORGHE KAPSANIS: „Împreună cu Ionescu – în cunoscuta lui operă „Rinocerii” – strigăm şi noi: „Nu acceptăm să devenim rinoceri (numere). Vom rămâne oameni”. | PELERIN ORTODOX

    https://acvila30.wordpress.com/2010/12/29/arhim-gheorghe-kapsanis-impreuna-cu-ionescu-%E2%80%93-in-cunoscuta-lui-opera-%E2%80%8%E2%80%9D-strigam-si-noi-%E2%80%9Enu-acceptam-sa-devenim-rinoceri-numere-vom-ramane-oameni/

  2. Parintele Athanasie Mytilineos:

    Dragilor, vorbim despre faptul că trebuie să fim trezvitori.
    „Deșteptati” se poate spune, treji, veghetori, deci nimeni sa nu fie adormit. Amintiți-vă de câte ori Hristos a spus acest verb „privegheati”. Și a spus-o cu un inteles. Nu a vrut să ne spuna ca sa nu ne dormim somnul biologic, să nu ne ducem in pat la culcare. S-a referit sa avem „paza mintii”, sa fim „trezvitori”, si asta inseamna că vom rămâne vigilenti. Vom avea atenția sporita. Vom fi cu paza gandurilor. Vom fi treji. Cand spunem cuiva, „tu dormi pe tine, te-am prins ca motai. Nu, esti o persoană vigilenta, adică cu trezvie….” Pentru că celălalt inteles pe care îl dam astăzi, cuvantului „deștept”, este cuvântul inteligent. În timp ce daca ai lucrarea mintii înseamnă să fii trezvitor, să fii atent. S-ar putea să nu am prea multă inteligență, s-ar putea sa am puțina, dar sa am paza mintii, lucrarea launtrica.
    Când va veni Antihristul mulți dintre creștinii noștri… acum nu vorbim neaparat in procente, dar va spun că 95% 97%, (vă voi spune de unde obținem rezultatul) se vor închina Antihristului.
    Și clerul, și patriarhii, episcopii, și oamenii simpli, și oamenii de știință, și cei mari și cei mici. De ce? Deoarece ei nu vor avea trezvia mintii luminate prin har în Hristos.
    De unde am obtinut procentul crestinilor care se vor lepada de Hristos?
    În Apocalipsa este scris următorul text. V-am spus acest lucru de multe ori. Ii spune Îngerul Sfantului Ioan Teologul. El îi dă o masura, un scandura și îi spune sa masoare in metri templul. Lungimea reală a templului a fost de aproximativ 30 până la 33 de metri. Nu a fost un Templu mare cel al lui Solomon, cel pe care l-ați remarcat în momentul în care Sfantul Ioan Evanghelistul il vede în descoperire. Templul istoric fusese demolat de romani. Și în afara ușii templului, erau câțiva metri, câțiva, 5-6-7 metri. Foarte aproape era marele altar al jertfelor, al arderilor de tot. Și îi spune sa măsoare templul și altarul. Erau multe clădiri pe muntele Sionului, iar întreaga cetate a Ierusalimului va fi stapanita de națiunile pagane timp de trei ani și jumătate.
    Sfintii Părinți spun că Ierusalimul reprezinta chipul Bisericii. Cu atât mai mult muntele Sionului. Cu atât mai mult Templul lui Solomon. Dar întregul oraș și toate celelalte clădiri ale muntelui Sionului vor fi stapanite de națiuni pagane. Deci, ce înseamnă asta? Națiunile sunt necreștinii, paganii, idolatrii. Antihristul va fi cel care isi va impune tirania. Aceasta tiranie va dura trei ani și jumătate, atâta timp cât va fi domnia lui Antihrist.
    Comparativ acum, luam orașul, topografic… apoi luam și Templul unde sunt cuprinsi cei care nu se vor închina Antihristului. Aceasta reprezintă rezultatul a ceea ce s-a măsurat. De ce? Căci ceea ce se măsoară aparține cunoașterii lui Dumnezeu, ea aparține prestiintei, providentei lui Dumnezeu. Ceea ce nu se măsoară nu aparține lui Dumnezeu. Este ceea ce spune Dumnezeu: „nu-mi voi aminti de voi. Nu va voi cunoaste. Nu va voi recunoaste”. Deci, să luam comparativ o masura versus cealaltă masura. Întreg orașul versus mica parte a muntelui Sionului. De aceea v-am spus că de aici, din aceasta masuratoare, înțelegem că puțini, numai o ramasita dintre ortodocsi va fi mantuita!
    Este o chestiune de bun simț. Doresti să fii mântuit? Dacă da, atunci trebuie să fii vigilent, trezvitor. Și spun asta pentru că nu știm mâine, poimaine ce va urma.
    Nu pe usa va intra dușmanul, ci sare de aiurea. Nu ma refer doar la erezii. Va voi spune un singur lucru: ecumenismul! Acest ecumenism este sustinut de patriarhi, arhiepiscopi, episcopi și așa mai departe.
    ATI AUZIT?
    Ecumenismul are sustinatori printre patriarhi, arhiepiscopi, episcopi și așa mai departe. Ati înțeles?
    Deci, cum va ramane mintea noastră cu discernamant duhovnicesc, când mâine, poimaine ne vor spune, „progresiv” sa ne unim cu toate religiile, desigur, prin metoda felierii salamului, puțin câte puțin… o felie, si iarasi tai felie…
    DACA NU VOM REACȚIONA?
    ATUNCI VOM FI PRINȘI ÎN SOMNUL TRADARII?
    Și vor fi puțini cei care vor rămane pe poziție verticală. Nu știu, dar acesti putini nu se vor închina, nu vor accepta… Cu toate acestea, vocile lor s-ar putea să nu fie auzite..
    DAR EI NU VOR ACCEPTA.
    Vă rog să retineti. Acest lucru este foarte important!
    „Vai voua, celor ce ati pierdut rabdarea! Ce veti face cand va va cerca Domnul?” (Eclesiasticul 2, 15)
    Textul se refera la răbdare, dar Sfintii Părinții în loc de răbdare pun cuvântul inimă. E în Filocalie, il vom găsi de fapt, în primul volum.
    „Vai de cei care și-au pierdut, inimile, sufletele”.
    Și atunci când Domnul va veni la a Doua Venire, ce vor face tradatorii?
    După toate aceste suferinte, Hristos va veni la Parusie.
    Când Hristos va veni, ce vom face dacă ne-am pierdut inimile și ne-am înșelat?
    De aceea, oricine nu este cu adevărat trezvitor și ravnitor nu-i va fi cu putinta sa traiasca o viata in Hristos! Si se va inchina fiarei!

    https://youtu.be/-Zo4jw8gteI

  3. UN Digital ID – YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=mvaYipKtY-c&feature=youtu.be
    “LA APUSUL LIBERTATII”

    “In cadrul discutiei care a avut loc în legătură cu acordul Schengen, s-a propus ca cel mai eficient mod de aplicare plasarea acestui număr pe mână sau pe frunte, pentru a nu exista pericolul ca, introdus pe vreun card oarecare, fie de identitate, fie de alt fel, posesorul său să-l piardă, să-i fie furat sau să fie falsificat.

    S-a hotărât ca propunerea să fie restudiată, de vreme ce toate tările ”fac greseala” anterior să semneze si să valideze acordul Schengen. Domnul K., jurist la birourile Comisiei Europene din Luxemburg, a spus:

    ‘‘A fost discutată în cadrul acordului Schengen tema plasării acestui număr de cod de înregistrare pe frunte sau pe mână“. Si a subliniat: ”ceea ce vă spun eu acum s-a spus întocmai”.

    Scopul celor care îl promovează este acela de a înlocui banii lichizi cu un număr codificat.
    Vor să dea fiecărui om un număr de cod unitar, ID unic în lume, pe care să nu-l mai aibă un al doilea om de pe pământ.
    Acest număr de cod ID se va da în primul stadiu pe un card sau pe o carte de identitate electronică si treptat se va transfera pe mână sau pe frunte.
    La scurtă vreme se va interzice circulatia banilor sub formă de numerar si cel care va arăta si folosi bani lichizi va fi pedepsit, si acest lucru cu pretextul că vor dori să controleze operatiunile ilegale. In acelasi timp însă, vor controla orice tranzactie.

    Asadar sistemul va functiona după cum urmează: orice tranzactie economică pe care o va face cineva se va face pe baza numărului unitar ID codificat al cărtii sale de identitate sau al microcipului de pe mână sau de pe frunte si numai digital”.

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/la-apusul-libertatii-fragmente-1/

    https://invataturiortodoxe.ro/download/la-apusul-libertatii.pdf

  4. “Digitalizarea excesivă și dispariția treptată a numerarului reprezintă unele dintre cele mai mari amenințări pentru creștini. ”
    si
    “Dacă se ajunge la dispariția numerarului,…”

    Nu este amenintare in situatia in care se renunta la acesti bani facuti de altii!
    Nu SE ajunge la disparitia numerarului ci se blocheaza si se retrage din circulatie de catre proprietarii lor, care NU SINT ROMANII!

    Cercetati si publicati cum a procedat Germania dupa ce a cazut “Republica de la Weimar”!
    … nici azi nu poate sti “domnul SE” (… cel care … face sa SE ajunga la “disparitia numerarului”…) care este valoarea (in dolari, lire sterline, franci elvetieni… shekeli…) productiei si realizarilor \germaniei in putinii ani de libertate – model crestin unic!
    De asemenea, aratati cum a demonstrat Nicolaie Manoilescu care este valoare reala a monedei ca echivalent al muncii, nu ca valoare comerciala (manipulata) rezultata din tranzactie sau raportata la aur.

    Daca mai vrem sa ne revenim economic, desigur dupa ce ne trezim si redevenim crestini, adica dupa ce oprim chelfaneala si jecmanirea sionista pe care ni le administreaza pe toate planurile si din toate pozitiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button