Video ȘOCANT și DUREROS: Oana Sârbu făcând SPECTACOL în biserică, cu DANS, aplauze … și primind APROBARE de a cânta cu orchestra în BISERICĂ

dec. 18, 2017 46302 16 http://bit.ly/2H5tjzH

Lipsa de evlavie, superficialitate, ignoranță, nesimțire duhovnicească…

Roadele ecumenismului …

Nu știu, rămâi fără cuvinte!

Dureros!

Iar pastorii aprobă…

Dar, oare mai avem păstori?

La sfârșit Oana Sârbu propune ca la anul sa cânte cu orchestra live in biserica, iar preotul aprobă în aplauzele credincioșilor!

Doamne miluiește-ne!

Iartă-ne și ne luminează!

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
16 Comentarii la “Video ȘOCANT și DUREROS: Oana Sârbu făcând SPECTACOL în biserică, cu DANS, aplauze … și primind APROBARE de a cânta cu orchestra în BISERICĂ”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ioana M
  # 18 decembrie 2017 at 18:25

  Lipsa de bunsimt;
  nu pot sa cred asa ceva….dezgustator
  Sa le fie rusine celor care au aprobat asa ceva!!!

 2. nenimenea
  # 18 decembrie 2017 at 19:16

  Doamne ferește!! O s-o pedepsească Dumnezeu pt.blasfemia asta!! Se bâțâie ca o nesimțită în fața Ușilor Împărătești!

 3. VioletaB
  # 18 decembrie 2017 at 20:42

  Saccsiv, pp ca stii cine a filmat acest „clip”… la biserica Sf Treime din Ghencea. Vezi, frate, la ce intunecare a mintii duce mersul la ecumenisti si la ce nesimtire crasa fata de cele sfinte? Si te mai mirai de polemica aparuta la articolul de ajutorare a acestuia… Degeaba facem cele parute bune, lupta antimoschee, nationalism si lupta antivaccinare (la protestele antivaccinare obligatorie la care am fost era tocmai acest frate cel care solicita sa rostim cu totii Tatal nostru si alte rugaciuni… dar este el in duh ortodox?..)

  • Iustina Bacosca
   # 19 decembrie 2017 at 11:45

   Sa ne rugam pentru acest frate! Dumnezeu sa-l ajute pe Bogdan! Ar fi pacat sa nu inteleaga si dansul…..pana la urma.

 4. VioletaB
  # 18 decembrie 2017 at 20:44

  Uite inca un exemplu de concert in biserica, in Ardeal: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1541788122602517&id=542234225891250&refid=52&ref=m_notif&notif_t=like&__tn__=R-R

 5. Mirela
  # 18 decembrie 2017 at 22:11

  Cred că cei neamețiți de erezie observă derularea căderilor din BOR oficială cu o viteză din ce în ce mai mare. Dacă asta vedem după un an de la apostazia din Creta, peste câțiva ani oare unde se va ajunge?

 6. mivas
  # 18 decembrie 2017 at 22:49

  Pe acești artiști nu îi prindeai fără un contract gras, iar acum vin gratis. Se dă lupta pe toate fronturile, iar preoții, din păcate, deschid ușile Bisericii cu mare bucurie tuturor ereticilor și sataniștilor. Mă cutremur doar când mă gândesc ce îi așteaptă la judecată…

 7. Bubu c
  # 19 decembrie 2017 at 6:26

  Poate o veni ISIS ul si pe la astia la spectacolele lor in biserici.Nu le e frica ca mor cumplit?

 8. Florian
  # 19 decembrie 2017 at 22:56

  Rusine!

 9. Raluca
  # 20 decembrie 2017 at 19:38

  La Oana Sârbu n-am nici o pretenție, dar la părințelul ăsta ași fi avut ceva pretenții.După ce am intrat însă pe site-ul bisericii Sf. Treime Ghencea, și am văzut că face greșeli de vorbire în limba română, am lăsat pretențiile deoparte. Și totuși, acești preoți au făcut o facultate. Poate au făcut și niște cursuri de apologetică. Cum își dau acordul pentru asemenea manifestări în biserică? S-a pierdut orice evlavie. Ăsta e rodul educației ecumeniste din seminariile și facultățile de teologie, care a dus în derizoriu tezaurul de învățătură al ortodoxiei, transformându-l în ceva superficial și lumesc.

  • valentin
   # 2 martie 2018 at 18:16

   @Raluca
   aveți speranțe deșarte dar o parte din vina pentru această dezamăgire vă aparține – pentru că îi acordați gratuit unui om un titlu de părinte… doar pentru faptul că se îmbracă în acea haină și e creditat de ereticii de deasupra lui aflați în mod abuziv în ierarhie nu consfințește faptul că acela chiar e preot
   pentru mine sunt niște gunoaie
   și cred că și înaintea lui Dumnezeu – Hristos îi numește pe farisei năpârci, iar aceștia fac la fel ca și aceia

   sfântul pavel zice oo, de ați avea atâtia părinți câți învățători – el îii iubea pe fii lui duhovnicești și le dorea mântuirea cu adevărat, le era părinte, nu doar aramă răsunătoare și chimval răsunător.. un simplu funcționăraș organizator de evenimente lumești în fața altarului….nu e totuna să fii părinte cu a avea funcția strict lumească (așa a ajuns azi preoția dacă vine din partea celor ce slujesc ereticilor) dată de eretici pentru mită și interese lumești, cum se face în ziua de azi

   eu nu cred ca acei oameni se numesc preoti sau acela părințel… părințelului îi lipsește ceva – nu propovăduiște Evanghelia, e un impostor, iar pentru asta e în afară de Hristos.

   nu au decât haină și o falsă evlavie exterioară ca să facă pe „părințeii” în chip fățarnic dar nu sunt părinți, pentru că nu e iubire în inimile lor, e diavolul.

   sunt niște eretici, o adunătură de oameni de nimic

 10. .dan pescarul
  # 21 decembrie 2017 at 10:33

  Am ramas putini.Preotii sunt vinvati,pentru aceste blasfemii.Ce lipsa de credinta din partea lor.Ar trebui caterisiti.Iar lumea …..Dupa parerea mea incepe marea apostazie pe fata ,nu se mai ascund

 11. isa
  # 21 decembrie 2017 at 11:34

  Concert cu pian in biserica:
  https://www.youtube.com/watch?v=o8olno40hYQ
  https://www.youtube.com/watch?v=vXDg60KhZvg
  Acestia sunt preoti … corala Armonia …

 12. doru1943
  # 27 februarie 2018 at 21:17

  E jidanca,ce va mirati de comportamentul ei, …???Sii inca e putin !

 13. Fr. Eugen Brumar
  # 12 mai 2018 at 22:02

  Oana Sarbu stim cu totii ce hram poarta: jidana, – jidanca asta nu are treaba cu Dumnezeul ortodocsilor, masonii si ecumenistii din bor se folosesc de jidanca ata spre sminteala naivilor si slabi de adevarata ortodoxie !

Scrie un comentariu

Scroll Up