X

COMBUSTIE UMANA SPONTANA? Tanara din Neamț gasita moarta, cu hainele arse dar … fara urme de incendiu sau explozie in locuinta

de null

Imagini pentru o tânără a fost găsită într-o locuinţă cu hainele arse, deşi nu există urme de incendiu sau explozie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata ce putem citi la Tânără găsită moartă în condiții suspecte, în Bălțătești, județul Neamț.  Femeia avea hainele arse de pe Libertatea:

 

O tânără de 23 a fost găsită moartă, în condiții suspecte, într-o locuință din județul Neamț, după ce o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat producerea unei explozii. Pompierii nu au găsit urme de deflagrație sau incendiu, deși victima avea hainele arse.

Moartea învăluită în mister este cercetată de anchetatori în localitatea nemțeană Bălțătești. O tânără a fost găsită fără suflare de către pompieri într-o locuință, după ce o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat producerea unei explozii.

Echipele de intervenție au rămas surprinse când au constatat că victima avea hainele arse, deși în casă nu au găsit urme de deflagrație sau incendiu.

„Persoana care a sunat în dispecerat nu era coerentă și plângea astfel încât nu a fost înțeleasă foarte bine de către dispecerul de serviciu. Totuși, a fost anunțată o explozie și o persoană rănită”, a declarat, sâmbătă, pentru Libertatea, responsabilul mass-media al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, Andrei Grancea.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care a murit tânăra de 23 de ani.

 

Cazul este relatat de intreaga mass-media, fara detalii in plus insa.

Foarte bizar, daca cele prezentate mai sus sunt reale.

Daca nu vor ingropa cazul din cine stie ce motive, poate vor reveni si cu detalii. De exemplu cauza mortii. Sa speram ca o vor identifica si pe persoana care a sunat la 112 si ca ne vor spune ce-a declarat.

Posibil sa fi fost ucisa in alta parte? Evident ca habar n-avem, dar e o ipoteza.

Nu putem insa exclude nici combustia umana spontana, despre care vom detalia cate ceva in randurile de mai jos:

 

COMBUSTIA UMANA SPONTANA

Probabil ca ati auzit de ea. Iata unul dintre ultimele cazuri, conform Situatie extraordinar de rara. Primul caz de combustie spontana din istoria Irlandei de pe Pro tv din 2012:

 

Medicul legist care a studiat cadavrul spune ca este prima data in cariera sa de 25 de ani in care a ajuns la un asemenea verdict.

Michael Faherty, in varsta de 76 de ani, a murit in casa sa din Clareview Park pe 22 decembrie 2010.

Mortile atribuite unei combustii spontane sunt cele in care corpul unei persoane arde fara o sursa externa de foc. De cele mai multe ori, politistii gasesc cadavrul ars fara ca mobilierul din jur sa fie afectat.

In cazul domnului Faherty, doar portiunea din tavan de deasupra sa si podeaua pe care a fost gasit intins au fost afectate de foc.

“Focul a fost investigat in detaliu si singura explicatie ramasa este ca avem de-a face cu un caz de combustie spontana. Aceste cazuri sunt insa la randul lor imposibil de explicat”.

Combustia spontana este pusa de vecinii victimei pe o interventie divina, pe care insa medicii o resping. “Daca aceste combustii spontane ar fi provocate de Dumnezeu, probabil ca am avea mult mai multe cazuri” spune un profesor in patologie.

 

Vizionati va rog si:

Cititi va rog si:

Video: MORGELLONS – o BOALA STRANIE / Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele … / Exista o legatura cu organismele modificate genetic? / Dar cu chemtrails?

CIUDATENII: Chistul ovarian dermoid – tumora monstruoasa. De ce contine par, dinti, cartilaje, oase?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Da am citit de combustia umană spontană, sunt studii ,ea se întîmplă la cei cu mintea detectată, la fel ca si polgesiteru ,ei au o foarte mare putere de concentrare ,dar nu e educată corect

  2. Arme tip laser folosite de la distanta , asa sa intamplat in Italia linga o baza militara. Totul satul a fost atacat , saracii credeau ca diavolul ii ataca apoi au aflat ca e de la baza militara. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button