X

Video: MORGELLONS – o BOALA STRANIE / Gandaci umbla prin corp, apoi fire ciudate ies prin piele … / Exista o legatura cu organismele modificate genetic? / Dar cu chemtrails?

de null

Ati auzit de morgellons? O boala ciudata, de care pana acum vreo 15 ani nu se auzise. Oamenii simt ca umbla gandaci prin corp, apoi ies fire din ei …

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unii au studiat acele fire si au observat ceva interesant:

Iata si ce putem citi in articolul ALERTĂ: Top 10 alimente modificate genetic. Acum şi cu gene umane! de pe Financiarul:

 

[…]

OMG – legate de o boală stranie

Încă din 2008, NaturalNews.com anunţa posibila legătură dintre organismele modificate genetic şi aşa numita afecţiune Morgellon, cu simptome cum ar fi: mâncărimi, înţepături, senzaţii de mişcare pe piele, granulaţie a pielii, leziuni.

Unii pacienţi arată oboseală, lipsă de memorie pe termen scurt, confuzie mentală, durere şi schimbări în modul de a vedea. Au fost de asemenea înregistrate date privind morbiditatea crescută şi disfuncţii sociale precum productivitate scăzută, pierderi de slujbe, handicapuri severe, divorţuri, pierderea custodiei copiilor şi abandon familial.
Înainte de raportarea ei, boala a fost negată ca fiind un fals, dar cercetările mai amănunţite au relevat că e reală şi că poate fi legată de consumul de OMG. În pofida acestor legături, CDC (Center for Disease Control – centrul de control al bolilor) din SUA a declarat afecţiunea Morgellon de origine necunoscută. Mai mult, comunitatea medicală nu poate oferi publicului nici o informaţie privind o cauză a simptomelor.

Studiile suplimentare efectuate au relevat că fibrele invazive ale ţesuturilor normale extrase de la pacienţii cu Morgellon sunt similare de la unii la alţii şi că nu se potrivesc cu nici o fibră din mediul natural obişnuit.

ADN-ul extras din fibre a fost identificat ca aparţinând unui fungus (o ciupercă) şi că acestea mai conţin şi Agrobacterium, un germen gram-negativ ce are capacitatea de a modifica celulele plantelor, animalelor şi chiar şi pe cele umane.

Boala Morgellon nu este singura asociată cu hrana modificată genetic.

Există dovezi din ce în ce mai clare cu privire la faptul că alimentaţia pe bază de OMG poate cauza alergii, reacţii imunologice, probleme cu ficatul, sterilitate şi chiar moarte.

Mai mult, pe baza singurului experiment de hrănire umană cu alimente pe bază de organisme modificate genetic s-a stabilit că materialul genetic conţinut în produsele alimentare pe bază de OMG se poate transfera în ADN-ul bacteriilor intestinale la om şi poate continua să se înmulţească.

Conştientizarea pericolului

Încă o dată, American Academy of Envirnomental Medicine (academia americană de medicină a mediului) a arătat că OMG constituie o ameninţare serioasă a sănătăţii, şi nu că doar în mod accidental pot exista legături între acestea şi efectele asupra sănătăţii.

AAEM a sfătuit medicii să avertizeze pacienţii să evite OMG, întrucât introducerea OMG în hrana curentă e corelată cu o creştere alarmantă a bolilor cronice şi alergiilor alimentare.

[…]

 

Iata si doua din cele trei comentarii la articolul de pe Financiarul:

 

Numele nu conteaza

Am avut curiozitatea sa caut mai multe informatii despre „afectiunea Morgellon”, cum ii spuneti in articol. Si am gasit, e plin Internetul de fel de fel de articole despre Morgellon. O boala de natura psihiatrica, fara nicio legatura cu organismele modificate genetic. Asa ca nu mai speriati oamenii degeaba, mai bine cititi si redati informatiile corect. Fibrele alea de care spuneti ca nu sunt de origine naturala au fost analizate si sunt fibre textile. Mare minune ca au ajuns pe pielea pacientilor! Senzatiile acelea de mancarime, intepaturi, miscare pe piele, etc. au dat de altfel si numele adevarat al bolii asteia: delusional parasitosis. Oamenii respectiv au obsesia parazitilor care ii invadeaza si le umbla prin piele…cititi mai multe aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons Si, in alta ordine de idei, ar fi indicat sa precizati si articolele care demonstreaza ca organismele modificate genetic, orez, cucuruz, tomate si care or mai fi, produc efecte grave daca sunt administrate animalelor de laborator. Fara argumente stiintifice- cercetari publicate in reviste de specialitate-articolul acesta nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Modificata genetic sau nu.

 

ion

Noi votam impotriva ingineriei genetice ,care este viitorul in agricultura si medicina si altii dezvolta si aplica aceste tehnologii de zeci de ani Daca ne luam dupa ..specialisti,, ca autorul articolului negam chiar vacinurile care au salvat atata lume si vin astazi sa le conteste chiar oameni care se cred medici

 

Astia sunt majoritarii. Si au drept de vot …

Asadar, ei considera ca organismele modificate genetic sunt bune. Ca vaccinurile sunt bune. In general, sunt bune orice ne ofera oficialii. Inclusiv explicatiile. Iar daca specialistii stiintei oficiale zic ca aia cu firele n-au nimic, ci doar defectiuni la cap, se cheama ca asa trebuie sa fie …

Vizionati va rog:

http://www.youtube.com/watch?v=mRK1FSF2TSc

Va dati seama cum se simt nefericitii? Ca merg si ei la specialistii lui peste prajit si aia ii trimit la psihopupu.

Iar unora li s-au luat chiar si copiii pe chestia asta. E terifiant.

Pana la o limita, se poate intelege sa nu-l crezi pe pacientul care se vaita ca-i umbla ceva prin corp. Dar baga-ti, bai, nenea specialistule, ochiul ala pe microscop si vezi daca totusi vezi ceva.

Ba mai rau, multi astfel de specialisti le zic ca n-au nimic inclusiv celor a caror piele sare in ochi ca are probleme. Sa zicem ca nu crezi in fire, trecem peste asta, dar fa ceva cu pielea omului, chiar nu vezi in ce hal arata? Trateaza pielea aia, ca doar esti medic si nu umeras. Ca poate unora ce simt ca le umbla ceva pe sub piele chiar li se pare, dar de avut ceva sigur au. Poate o puternica alergie la mercur sau orice altceva.

Vizonati va rog si:

Evident insa, ca nu tuturor bolnavilor li se pare. Unora chiar li se intampla ceva. Si tot evident, nu toti specialistii sunt “specialisti”, intre ghilimele. Unii chiar studiaza la modul serios problema, dupa cum ati putut observa si in inregistrarile de mai sus.

Pe de alta parte, oare toti oficialii aia sunt loviti cu leuca in cap? Nu cumva unii la nivele mai inalte chiar stiu ca ceva ciudat se petrece, dar ascund? Dar oare ce ascund?

De unde aceste morgellons? Sa fie treaba cu OMG? Sa fie altceva?

CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

Cititi va rog si:

FIBRE MISTERIOASE cad din CER in Franta. CHEMTRAILS – MORGELLONS?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Foarte bun articolul. Ceva este si cei care stiu adevarul il ascund publicului. Oricum ceva impotriva oamenilor de inspiratie demonica.

    Foarte grave mi se par insa comentariile prezentate ca exemplu din presa noastra. Cei care au postat par angajati sa apere vaccinurile. Aici cred ca ar fi necesar sa avem o reactie impotriva acestor postaci. Ei platiti, noi … pe gratis. Dar cum sa faci asta pe site-urile care cenzureaza postarile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button