Tirania vaccinurilor a învins în MICHIGAN: După ce au băgat-o la pușcărie, i-au retras CUSTODIA copilului și l-au VACCINAT fără acordul ei

acum 5 zile 24602 vizualizări 0 comentarii goo.gl/wHSNGt

Foto: twincities.com

Michigan: Mama care a ignorat ordinul de a-și vaccina copilul pierde custodia primară

.

PONTIAC, Mich. – Un judecător din Michigan a redus drepturile de custodie ale unei femei care a fost închisă timp de cinci zile pentru că nu a urmat un ordin judecătoresc privind vaccinarea fiului său de 9 ani.

Judecătorul din Oakland, Karen McDonald, a decis miercuri că Rebecca Bredow nu va mai avea custodia primară a băiatului, dar va avea custodia comună cu fostul său soț, James Horne.

Horne dorea ca băiatul să fi vaccinat și Bredow a fost de acord să o facă în noiembrie anul trecut, dar nu a făcut-o. Ea spune că vaccinurile sunt împotriva credințelor sale religioase.

McDonald a constatat că Bredow a sfidat curtea săptămâna trecută și a ordonat să fie închisă. De asemenea, i-a acordat custodia temporară lui Horne și a dat ordin ca băiatul să fie vaccinat. I-au fost efectuate patru vaccinuri luni.

Bredow a declarat miercuri reporterilor că a fost „în atare de șoc” când a aflat decizia instanței. Avocatul ei intenționează să facă apel.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu