Doi BUNICI din KANSAS luptă în instanță pentru ca STATUL să NU le VACCCINEZE nepotul cu forța. Au depus un PROCES și împotriva VACCINURILOR obligatorii din ȘCOLI

oct. 10, 2017 6506 3 http://bit.ly/2HcaQ4y

Un cuplu din Kansas este acum în dispute cu Departamentul pentru Copii și Familii din Kansas. „DCF”, așa cum este denumită în mod obișnuit organizația, care intenționează să le vaccineze nepotul împotriva dorințelor lor.

Linus și Terri Baker sunt părinți adoptivi pentru nepotul lor de 2 ani. Copilul nu a fost niciodată vaccinat din cauza credințelor religioase. Dar pentru că copilul se află în plasament, statul are de fapt interesul de a-i controla viața. Custodia temporară a statului permite acestuia să aleagă să-l vaccineze pe copil și le-a dat un avertisment soților Baker că exact așa se va întâmpla.

Soții Baker susțin că acest lucru este împotriva drepturilor lor constituționale și că acesta este un prim exemplu de abuz din partea guvernării. De asemenea, ei simt că statul participă la un război religios.

„Ei au devenit poliția religioasă”, a spus Linus Baker, avocat ce locuiește în sudul județului Johnson.

Modul în care funcționează sistemul presupune că statul are ultimul cuvânt, din păcate. Acest lucru lasă familia Baker în poziția precară de a lupta cu Goliat. În plus, Linus Baker susține că copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale pe cord deschis făcând procesul de vaccinare o întreprindere potențial nesigură.

Si acum ce? Bakerii au depus un proces federal nu numai în ceea ce privește cazul lor, ci și în ceea ce privește vaccinurile obligatorii în școli pe care Linus le-a denumit și „neconstituționale”. Deci, lupta, se pare, va fi un litigiu mult mai larg.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Doi BUNICI din KANSAS luptă în instanță pentru ca STATUL să NU le VACCCINEZE nepotul cu forța. Au depus un PROCES și împotriva VACCINURILOR obligatorii din ȘCOLI”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 10 octombrie 2017 at 1:55

  Acessta se numeste dictatura!Dictatura a iudeo-masoneriei,mai cumplita decat comunismul,ei,comunistii,cat au fost de netrebnici,asa ceva nu au facut…Vai noua!

 2. acelas
  # 10 octombrie 2017 at 13:47

  http://evz.ro/nou-serviciu-interceptare.html

  .

 3. catalin_b
  # 11 octombrie 2017 at 9:43

  Oare se vor și bucura de un sprijin consistent din partea concetățenilor lor, pentru a avea câștig de cauză în fața autorităților, a se da un exemplu de obstrucționare a practicii vaccinării obligatorii în S.U.A. și, în final, a se renunța la ea în primul rând în S.U.A. și, datorită americanilor la care privesc toți ca la un model (inclusiv imbecilii din Parlamentul României), în toate celelalte state? Oare se vor trezi americanii? Doamne ajută!

Scrie un comentariu

Scroll Up