Până la urmă, AU BĂGAT-O LA PUȘCĂRIE. Urmăm și noi, cât de curând…

oct. 5, 2017 17227 2 http://bit.ly/2H7Ybj4

Dupa cum stiti: O mamă din MICHIGAN preferă ÎNCHISOAREA, decât să îi administreze COPILULUI prea multe VACCINURI odată.

Si au bagat-o la puscarie: O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că a refuzat să își vaccineze băiețelul de pe Digi 24:

O americancă din Michigan a fost condamnată la șapte zile de închisoare, după ce a încălcat un ordin judecătoresc de a-și vaccina fiul, relatează BBC News. Rebecca Bredow nu a permis ca băiețelul ei de 9 ani să fie vaccinat, deși inițial fusese de acord.

Femeia agrease, în urma unei discuții cu tatăl copilui, să îi facă vaccinul copilului, însă ulterior s-a răzgândit. Fostul ei soț a primit acum custodia temporară a băiețelului, în timp ce instanța a acuzat-o pe americancă de sfidare a curții și a condamnat-o la șapte zile de închisoare.

Bredow, mamă a doi copii, a declarat că ea și soțul ei au decis, atunci când s-a născut băiețelul lor, să amâne vaccinarea cât mai mult timp, lucru permis de legea din Michigan.

Cuplul s-a separat în 2008, iar tatăl a insistat ca băiatul să fie imunizat. Deși el nu deține custodia copilului, instanța a decis că tatăl trebuie să aibă un cuvât de spus atunci când vine vorba despre vaccinarea micuțului.

„Sunt o mamă care a făcut o alegere informată. Prefer să stau în spatele gratiilor pentru ceea ce cred, decât să cedez pentru un lucru în care nu cred”, a declarat femeia la auzul sentinței. 

Cititi va rog si:

IT’S BEGUN: MOTHER JAILED FOR REFUSING TO VACCINATE SON

Vizionati va rog si:

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Până la urmă, AU BĂGAT-O LA PUȘCĂRIE. Urmăm și noi, cât de curând…”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. # 5 octombrie 2017 at 22:55

    Vaccinul obligatoriu este cea mai buna metoda de a controla populatia globului, din toate punctele de vedere! Isi imagineaza oare cineva ca cei ce conduc lumea din umbra si au decis sa reduca populatia vor pierde aceasta posibilitate?

  2. gulie
    # 6 octombrie 2017 at 1:05

    Doamne, te rog sa iei masuri potrivite, ca poporul e las si prost, vin 2-3 la un protest ca sa Te apere.

Scrie un comentariu

Scroll Up