Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR?

iul. 13, 2017 286985 120 http://bit.ly/2qE9uUW
de Saccsiv
Image result for Sinodul BOR

Foto: http://www.stiripesurse.ro/scindare-in-bor-zeci-de-calugari-sunt-revoltati-de-sinodul-pan-ortodox-din-grecia_1137182.html

Se pare ca acest caz nu e unic: E sau nu e homosexual Episcopul Husilor? Ce ne tot ameteste Patriarhia si Episcopia Husilor?.

Iata cateva pasaje din: Vremea Noua: Filmele deocheate cu Episcopul în sutanã si elevii sãi existã!

În dosarul instrumentat de DNA sunt zeci de capturi video, fapt ce a agitat înalti prelati din BOR. Si asta pentru cã, pe înregistrãri, Corneliu ar povesti despre comportamentul deviant al mai multor înalti prelati care ocupã functii importante.

Vremea Noua: Documentul care-l îngroapã definitiv pe Episcopul Corneliu!

Filmarea a fost fãcutã undeva între anii 2005-2007, când Ursac încã era elev al seminarului. Din câte stiu eu, el era minor la acea vreme. În ce împrejurãri a început povestea? Pãi, Episopul îsi alegea un bãiat care sã îi care geanta de la chilie la scoalã. Stiu cã, oficial, el acuza dureri de spate. Au fost, din câte stiu eu, altii înaintea lui, altii si dupã el. În general, era un bãiat mai sãrãcut pe care Episcopul mai apoi pretindea cã îl ajutã si acesta se muta la Episcopie, ca sã nu mai plãteascã chirie si masa la cantinã. Si Ursac, sãtul de ‘iubirea’ lui Corneliu, care se spune cã pe înregistrare îi spunea lui Ursac: ‘mãi Ursac, eu te iubesc pe tine. Eu nu sunt desfrânat cum e Casian’ (un alt ierarh de rang înalt din zona Moldovei), s-a dus si a cumpãrat camera de spionaj si a filmat. …

In 2001 aparea pe Catholica materialul Patriarhul Teoctist ar trebui să se retragă la o mănăstire despre care ni se spunea ca fusese preluat de pe Romania Libera. Iata cateva paragrafe:

Enormul scandal de presa provocat de dezvaluirile referitoare la practicile homosexuale ale staretului Clement Popescu, de la Cernica, confirma inclinatiile nefiresti ale unor inalti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane, dezvaluite de documente din arhivele fostei Securitati. […]

Intr-unul din documente se face referire la practica din Institutul de Teologie Ortodoxa Bucuresti prin care, ca sa se razbune impotriva unui student eminent, actualul patriarh, care era rector in 1951, i-a schimbat nota de la examenul de licenta din 10 in 7, pentru a-i stopa posibilitatea de a mai face studii teologice superioare. Ei bine, exact aceeasi practica o descoperim perpetuata pana in anul de gratie 1997, cand am descoperit, prin ancheta publicata in „Romania libera”, declansata de admiterile din acel an (si adevarul a fost confirmat de contraancheta Ministerului Invatamantului!), ca unui numar de 15 candidati eminenti li s-a micsorat nota pentru a nu putea promova examenul de admitere, iar altora li s-a marit punctajul, pentru a promova. Cum s-a procedat? Lucrarile necorectate au fost trimise de la nivelul decanatului facultatii, printr-un sofer de incredere, unui ierarh al Patriarhiei (cunoscut ca homosexual notoriu, in cercurile eclesiale), care a notat tezele respective cu creionul, pe criterii numai de el stiute, „evaluari” respectate de asa-zisa „Comisie de corectare”. Asadar, aceleasi practici ca in 1951, dar sanctionate sever in 1997, chiar de catre actualul patriarh, in urma dezvaluirilor din presa, tocmai pentru ca stia foarte bine care e situatia la facultatile de teologie, in ultimii 45 de ani, si ca aceasta uzanta nu poate continua la nesfarsit!

Daca cititi intregul material din Romania Libera de la link-ul indicat, veti observa ca per ansamblu e un gunoi. Dar pe noi nu comentariul autorului ne intereseaza, ci daca acele documente exista, daca scrie in ele ceea ce ni se spune ca scrie si, mai ales, daca e real ceea ce ar fi scris in respectivele documente.

Ca o paranteza, referitor la ultimul pasaj citat din RL, daca e real, asta ar explica intr-o oarecare masura si cum ajungeau unii la scoli inalte in vest iar altii nu mai ajungeau pe nicaieri.

Cititi va rog si:

LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste

Asadar, sunt sau nu sunt Ierarhi homosexuali in BOR? Cati sunt si care anume? Cine ne raspunde si noua la aceste intrebari? Cine poate face curatenie in Sinodul BOR?

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
120 Comentarii la “Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. PIX
  # 13 iulie 2017 at 12:39

  Asa si cat sunt pana la urma. Vad ca incepeti incet incet sa faceti treaba dusmanilor care vor sa fie distrusa BOR.

  Si daca vreti sa distrugeti BOR cu ce sa o inlocuiti. Trebuie sa uram pacatul nu pe pacatos. BOR trebuie urgent sa scape de cei care au suspiciunea asta de poponar si sa isi vada de treaba. Cred ca nu zideste daca si noi ortodocsii lovim in biserica noastra nationala

  • Ioana
   # 13 iulie 2017 at 16:44

   Sfântul Maxim Mărturisitorul:

   ”Biserica Sobornicească nu este o anume Biserică sau adunarea Bisericilor locale, care s-au îndepărtat de Adevăr, ci este cea care păstrează ”mărturisirea dreaptă și mântuitoare a credinței în Hristos.”

   „Dacă, de dragul iconomiei, împreună cu credinţa cea rea este suprimată şi credinţa mântuitoare, atunci o astfel de formă de pretinsă iconomie este de fapt o separare totală desăvârşită de Dumnezeu şi nu o unire”.

   „Vă rog să fiţi aspri şi neînduraţi faţă de orice ar putea să ajute la dăinuirea credinţei lor nebuneşti, căci socotesc ură faţă de oameni şi despărţire de Dumnezeiasca dragoste ajutorul dat rătăcirii ereticeşti spre mai mare pierzanie a celor ce se ţin de această rătăcire”

  • Ioan
   # 14 iulie 2017 at 8:38

   Nu fac parte ereticii din Biserica Ortodoxa. Nici macar acest lucru elementar nu cunoasteti?

 2. # 13 iulie 2017 at 12:42

  Aveti grija ce subiecte propuneti si ce imagini! E rusinos, mai bine stergeti postarea!

  • Ioana
   # 13 iulie 2017 at 14:07

   Dar ce fac ei cu mama ereticilor si spurcaciunilor, Bartolomeu, nu e de rusine,nu?
   Sa stiti ca in fundul celmai adanc al iadulu bor sta tradatorii,care au tradat Botezul, pe Hristos si Biserica Una Sfanta si au nescotit Adevarul iubind minciuna! mult mai jos vor fi chiar de cat papa si toti paganii lumii acesti tradatori de Biserica si de Dumnezeu!

   PATRIARHUL BARTOLOMEU – militant al ECUMENISMULUI TOTAL. Declaratii importante despre dialogul cu Papa, Islamul şi Iudaismul …

   https://saccsiv.wordpress.com/2010/12/31/patriarhul-bartolomeu-%E2%80%93-militant-al-ecumenismului-total-declaratii-importante-despre-dialogul-cu-papa-islamul-si-iudaismul/

   Si aveti tupeul sa il acuzati pe Sfantul Ioan Botezatorul:

   „Căci Irod, trimiţând, l-a prins pe Ioan şi l-a legat, în temniţă, din pricina Irodiadei, femeia lui Filip, fratele său, pe care o luase de soţie.
   Căci Ioan îi zicea lui Irod: Nu-ţi este îngăduit să ţii pe femeia fratelui tău.
   Iar Irodiada îl ura şi voia să-l omoare, dar nu putea,”

   (Marcu 6 17-19)

   nivelarea totala a iubirismului pune stapanire pe gloata, chiar si pe cei btezati … degeaba! suntem umerasi sau Crestini care marturisim Adevarul si nu minciuna si NU acceptam pangarire sodomista in Sfantul Altar?!

 3. # 13 iulie 2017 at 12:46

  Curatenia nu se face ascunzand gunoiul sub preș!

 4. Ionut
  # 13 iulie 2017 at 12:53

  E tragic daca e asa. Si, dat fiind modul in care se baga gunoiul sub pres, intrebarea pe care as pune-o acum, generalizand, e urmatoarea: cati ierarhi au avut o ascensiune normala, adica, mai exact, cati nu au schelete in dulap, cati nu sunt santajabili?
  La eventualii homosexuali, daca ii mai adaugam si pe cei intrati in masonerie, obtinem un rezultat cutremurator, care arata de ce ne aflam astazi intr-un punct critic.
  Pe de alta parte, cred ca si vechii securitati (si probabil ca si azi) ii convenea situatia, intrucat acesti oameni erau controlabili.
  Ma mai gandesc si la o „primenire” de tip NOM-fNOM, in care ierarhii balcanici si corupti sa fie inlocuiti cu altii, europeni si incoruptibili.
  E absolut tragic. Ma mai gandesc ca nu cumva episcopul Husilor, la un moment dat, sa fi fost el insusi „initiat” in patimile Sodomei, avand in vedere ascensiunea sa rapida.
  Imi doresc un raspuns energic, dar echilibrat al tuturor celor ce mai au un dram de simtir ortodoxa, intrucat consider ca lucrurile nu mai pot continua in acest fel.
  Nu stiu daca in interiorul Sf. Sinod mai exista vreun reper. Daca exista, banuiesc ca se va face auzit.
  Revenind la modicarile de note, banuiesc ca aceia care le-au operat nu le-au facut de capul lor, ci in urma unor comenzi primite din cercuri oculte, ca nu cumva tineri cu vocatie preoteasca sa acceada la demnitati eclesiale si lucrurile sa scape de sub „control”.
  Cred ca numai Dumnezeu ne mai poate salva.

 5. # 13 iulie 2017 at 13:01

  Putem sa gandim si invers,nu iese fum fara foc…

 6. # 13 iulie 2017 at 13:22

  multi , foarte multi !

 7. # 13 iulie 2017 at 13:29

  Vorsa distruga ortodoxia. Insa buboiul din BOR …incepe sa explodeze…dupa mine mai sunt si alti

 8. # 13 iulie 2017 at 13:30

  De multe ori focul îl mai pun și alții pe nedrept …

 9. # 13 iulie 2017 at 13:37

  Iacov 1:26 Dacă crede cineva că este religios şi nu-şi înfrânează limba, ci îşi înşală inima, religia unui astfel de om este zadarnică.
  Iacov 1:27 Religia curată şi neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume.

 10. # 13 iulie 2017 at 13:41

  f frumos gandit!

 11. Ionut
  # 13 iulie 2017 at 13:43

  Nu, omule, distrugerea ortodoxiei o urmaresc cercurile oculte.

 12. # 13 iulie 2017 at 13:47

  Cred că aceste informații despre comportamentul total nepotrivit al unor înalți ierarhi din spațiu religios românesc, au rolul de a abate atenția credincioșilor de la marea rătăcire privind urmările sinodului cretan.

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 16:30

   Didi

   Apostazia ierarhilor ca urmare a sinodului Cretan e în strânsă legătură cu comportamentul ierahilor, nu este chestiune separată. Ştim că în Creta s-au făcut presiuni pentru semnarea actelor eretice. Cum să se împotrivească apostaziei un ierarh care este amentinţat cu demascarea comportamentului său homosexual? Cum să iubească ortodoxia un om care face un astfel de păcat? Orice om cinstit ar fugi imediat dintr-un atare scaun, s-ar ascunde în pământ, dacă ar mai avea un strop de moralitate, nu i-ar trebui rang de cinste.

 13. Ionut
  # 13 iulie 2017 at 13:48

  Cei care isi bat joc de ierarhii BOR sunt slugile intunericului, adica tocmai cei care ii santajeaza pentru a lua diverse hotarari si a schimba invatatura Bisericii.

 14. Ionut
  # 13 iulie 2017 at 13:51

  Uita-te unde erau protestantii, nu acum 500 de ani, ci acum 50 de ani, si uite unde au ajuns acum, sa aduca homosexuali in fata altarului. AICI se va ajunge si la noi daca nu luam atitudine.

 15. # 13 iulie 2017 at 13:54

  Cați corupți sunt spagari

 16. Ioana
  # 13 iulie 2017 at 13:56

  Dar ierahii BOR au dreptul sa isi bata joc de Hristos si de credinciosi nu?! toti care le luati apararea se pare ca sunteti de prin cercurile lor, Trinitas et co,cumva?

  astia sunt multi masoni si scoliti in vest pe la protestanti si papistasi… asa ca sa vedem cine isi bate de fapt joc? sa credem niste postaci de-ai BOR care le iau miorlait apararea?!

  LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/18/lista-membri-sfantul-sinod-bor-scoliti-in-occident-cu-functii-in-organismele-ecumeniste-din-occident-sau-participanti-la-intrunirile-ecumeniste/

  Video: DRACISM la intrunirea CMB de la CANBERRA din 1991. A fost prezent si Mitropolitul Daniel Ciubotea
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/21/video-dracism-la-intrunirea-cmb-de-la-canberra-din-1991-a-fost-prezent-si-mitropolitul-daniel-ciubotea/

 17. Ioana
  # 13 iulie 2017 at 14:13

  Ore cine distruge cu adevarta ortodoxia (si mai incaseaza si fonsuri si masini bengoase pentru asta)?

  Sfantul Ioan Maximovici: “Va fi o apostazie generala si, pe deasupra, multi episcopi vor trada credinta”

  LISTA MEMBRII SFANTUL SINOD (BOR) scoliti in occident, cu functii in organismele ecumeniste din occident sau participanti la intrunirile ecumeniste
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/10/18/lista-membri-sfantul-sinod-bor-scoliti-in-occident-cu-functii-in-organismele-ecumeniste-din-occident-sau-participanti-la-intrunirile-ecumeniste/

 18. Ioana
  # 13 iulie 2017 at 14:17

  Video: DRACISM la intrunirea CMB de la CANBERRA din 1991. A fost prezent si Mitropolitul Daniel Ciubotea
  https://saccsiv.wordpress.com/2016/09/21/video-dracism-la-intrunirea-cmb-de-la-canberra-din-1991-a-fost-prezent-si-mitropolitul-daniel-ciubotea/

 19. Fratele Mihail
  # 13 iulie 2017 at 14:37

  Dacă suntem atenți, vedem că, mai ales după pseudo-sinodul din Creta, Dumnezeu îi vădește pe acești eretici ecumeniști încet-încet : ÎPS Teodosie, probleme cu DNA, PS Sofronie de la Oradea, călcat și el de DNA toamna trecută, mai nou PS Corneliu. În curând vor apărea și alții, dosarele deocamdată stau prin sertare, dar li se va da curs …

 20. # 13 iulie 2017 at 14:45

  Nu mai scrieți asemenea aberații, ați băgat biserica într -o situație rușinoasă. De unde știți sigur toate astea. Nu știți de ce să vă mai legați pentru a scrie articole de senzație. Lăsați ierarhii și biserica în pace! !

  • redactor
   # 13 iulie 2017 at 15:49

   Adica sa bagam mizeria sub pres? Credeti un homosexual poate sa fie ierarh? Sunt in totala contradictie acesti termeni si trebuie sa facem lumina! Credem totodata ca Biserica are destui oameni care sa ocupe cu demnitate astfel de ranguri si sa ne scoata din toate aberatiile ecumeniste si sodomice.

 21. # 13 iulie 2017 at 15:40

  Daca ati fi avut un copil abuzat de un asemenea …si daca ati putea gândi ca e posibil ca multi copii sa fi ramas cu adevarate traume…

 22. # 13 iulie 2017 at 15:41

  Un adevarat ortodox isi vede de pacatele lui…si daca vede pe altul ca greseste nu il judeca, se roaga pentru el

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 17:04

   Deci, concluzionăm că Sf. Ioan Botezătorul nu era „adevărat ortodox”, câtă vreme se uita la păcatul lui Irod, în loc să-şi vadă propriile păcate, la fel şi Sf. Ioan Gură de Aur, care a acuzat-o pe împarateasa Eudoxia că şi-a însuşit via vaduvei Calitropia, la fel atâţia alţi sfinţi.

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 19:15

   „Nejudecătorilor”

   Ce ne învaţă istorisirea biblică a profetului Daniel şi a Suzanei? Să ascundem fărădelegile unşilor lui Dumnezeu sub preş? Cei doi bătrâni desfrânaţi şi vicleni erau judecători peste Israel, erau unşii lui Dumnezeu! A greşit/păcătuit Daniel că i-a demascat? Trebuia să-şi vadă de păcatele lui?
   Hristos e Calea, Adevărul şi Viaţa, nu minciuna, făţărnicia şi autismul duhovnicesc!

   • @Mirelo
    # 13 iulie 2017 at 22:12

    le zici bine!

 23. Andi Donici
  # 13 iulie 2017 at 15:45

  Se pare ca situl asta apartine de stilisti gen Slatioara care lupta ascuns impotriva Bisericii Ortodoxe Romane,fac pe salvatorii antiecumenisti cand defapt asta e scopul sa distruga Biserica la fel ca masonii,sorosistii si toti dusmanii dreptei credinte

  • Ioana
   # 13 iulie 2017 at 17:07

   Pui cutitul in gura fara sa cercetezi, pai asa se face, fara probe, aruncam cu invective inventate, SLATIOARA, bre fara dovezi face nici trei parale poliloghia ta, buna de pacalit prostii…

   Biserica a mai trecut prin perioade de erzie si la Caderea Constantinopoluilui, si pe vremea Sfantului Maxim Marturisitorul sau a sfantului Marcu Evghenicul si nu a pierit. Intai aflati cine suntem, informandu-va, apoi vorbim. civilizat!

   Teolog Mihai-Silviu Chirilă: Întreruperea pomenirii, singura măsură eficientă contra ereziei. Considerații de ordin canonic
   http://ortodoxinfo.ro/2017/06/19/teolog-mihai-silviu-chirila-intreruperea-pomenirii-singura-masura-eficienta-contra-ereziei-consideratii-de-ordin-canonic/

   • Andi Donici
    # 13 iulie 2017 at 17:19

    Din manifestarile specifice stilistilor, amintim fanatismul contra Bisericii Ortodoxe Romane, a clerului si credinciosilor ei plus Radeni si Schitul Oraseni „ocupate” prin forta si amenintare si cu tribunalul . In nici un caz cum faceau Sfintii Parinti cand acuzau ierarhii eretici sau erau prigoniti de acestia.

    • Andi Donici
     # 13 iulie 2017 at 17:26

     Am uitat cica sfintirea unei biserici nu tine act de proprietate dupa Teolog Mihai-Silviu Chirilă,deci pui legile lumesti din tribunal mai presus decat legile canonice ale Bisericii…

    • Ionut
     # 14 iulie 2017 at 8:43

     Omule, din cate stiu, acest site nu are nici o treaba cu stilistii si nici eu nu am. Si mai stiu un lucru: nu vreau sa ajunga arhierei oameni stapaniti de patima Sodomei, masoni sau santajabili in vreun un fel, ci oameni liberi, slujitorii lui Hristos.

  • marinela
   # 16 iulie 2017 at 23:05

   Andi Donici
   Serios???Ce te face sa crezi aberatia asta,ca ar fi sit stilist?Adica ,trebuie lasati in continuare otrepele astea pidosnice in sutana sa-si faca mendrele mai departe sub fatada „cuviosiei”lor ,batjocorind cu nerusinare Biserica ,iar tu vii sa reprosezi acestui sit, ca se ia de ei,pidosnicii.Eu nu va inteleg deloc pe voi astia „evlaviosii”de serviciu care luati apararea acestor distrugatori de copii inocenti si cum nu va doare sufletul pt acestia(copii)?!

 24. Tuia Macel
  # 13 iulie 2017 at 15:49

  Va cam doare cand va demasca cineva, ” ortodox info” . De ce mi-ati sters comentariul? Sunteti antihristi si va deranjeaza adevarul?!

  • redactor
   # 13 iulie 2017 at 15:50

   Nu ai demascat nimic dle Tuia. Noi incercam sa demascam cancerul din Biserica si vad ca nu va convine. Sunteti de-al lor, ca ei?

 25. Mirela
  # 13 iulie 2017 at 16:02

  Dany

  Mai bine ai gândi şi ai realiza că opera duşmanilor Bisericii este instalarea în fruntea BOR a homosexualilor şi a altor specimene similare. Duşmani ai Bisericii nu sunt cei care demască netrebnicia, ci cei care i-au plasat în scaune înalte pe corupţi pentru a distruge Biserica din interior. Cum să se împotrivească poruncilor antihristice un episcop care poate fi şantajat cu fapte atât de urâte? Cum să apere/iubească ortodoxia? Ce moralitate va promova un atare ierarh? Ţi se pare de ascuns sub preş faptul că elevii seminarişti au fost VIOLAŢI de către ierarhul profesor? Ce zici tu: Sf Ioan Gură de Aur sau Sf. Vasile cel Mare ar fi ascuns aşa ceva? Ţi-ar plăcea să-ţi dai copilul la seminar ca să fie sodomizat? Aşa ai înţeles tu învăţătura lui Hristos?
  Iar după trădarea totală a ierarhiei prin acceptarea/promovarea apostaziei cretane, ţi se mai pare că aceste iude reprezintă Biserica lui Hristos?

 26. Andi Donici
  # 13 iulie 2017 at 16:07

  Autorul Saccsiv in „autobiografia” (care se gaseste pe situl lui) se credea cat era in inchisoare Fiul lui Dumnezeu,mai tarziu a inteles inselarea in care se afla.Acum vedem ca duhul ala intunecat inca nu l-a parasit a luat alta forma inselata,fara smerenie lupta impotriva Bisericii crezand ca el este „salvatorul” ,el e singurul drept credincios din Romania(dupa cum spune apropiatilor)

 27. # 13 iulie 2017 at 16:07

  Lucrurile stau simplu. Au cazut din har _semnand acte antiortodoxe, au devenit homosexuali si exista probe clar, au facut X cu dovezi atunci cu siguranta trebuie inlocuiti. Nu judeci dar cum sa fie in puncte de decizie oameni antiCristos si cu care sa te mai impartasesti?? Aici nu e vorba de atac al Bisericii ci de Adevar Si Credinta ortodoxa a celor care cobduc Biserica.Si daca dovezile exista atunci, in cunostinta de cauza nu poti accepta caderea.

 28. # 13 iulie 2017 at 16:10

  Lor considerandu_i potriviti pentru functiile care le au. Atentie mare:”Dumnezeu a last mintea omului sa poata gandi si analiza tocmai ca sa poata distingea intre putreziciune si lucru placut lui Dumnezeu.

  • marinela
   # 16 iulie 2017 at 23:09

   Foarte bine punctat ,Mihaela!

 29. # 13 iulie 2017 at 16:10

  DUMMEZEU STIE !

 30. Mirela
  # 13 iulie 2017 at 16:19

  Din păcate, destule comentarii arată că unii înţeleg dreapta credinţă aşa: dacă un ticălos reuşeşte să ajungă ierarh, închidem ochii puternic la orice netrebnicie a lui, convinşi fiind că astfel facem lucrarea lui Hristos. Aşadar, acceptăm apostazia, acceptăm erezia, acceptăm rugăciunile cu ereticii, sodomia, sodomizarea elevilor seminarişti, simonia, minciuna, hoţia şi orice abuz, că e de la Înaltul!!! Duşmanii bisericii ni i-au infiltrat, iar prietenii Bisericii îi cocoloşesc şi îi acoperă.
  Halal „ortodoxie”!
  Cum să nu „stăm bine” cu aşa „drept-credincioşi”?

  • Andi Donici
   # 13 iulie 2017 at 16:36

   Domnul Iisus Hristos scoate madularele bolnave sau moarte din trupul Bisericii ,nu noi suntem salvatorii Bisericii,
   Daca am avea smerenie sa ne vedem propiile pacate nu am mai judeca pe altii.Daca sunt vinovati unii din slujitorii ei fiti fara griji vor avea mult mai mult de suferit dupa viata asta scurta.

   • Mirela
    # 13 iulie 2017 at 18:00

    Andi Donici

    Spui că „Domnul Iisus Hristos scoate madularele bolnave sau moarte din trupul Bisericii ,nu noi suntem salvatorii Bisericii”.

    Reţine că Dumnezeu lucrează prin oameni şi că oamenii au datoria să reacţioneze în faţa fărădelegii. Pentru multe păcate, canoanele Bisericii prevăd ca făptuitorul „să se caterisească”. Întrebarea pentru tine e: Cum? Cine să caterisească? Aştepţi ca Dumnezeu să facă asta?

    • marinela
     # 16 iulie 2017 at 23:12

     Mirela ,sora draga,bine le mai spui.Tine-o tot asa si Dumnezeu sa-ti dea sanatate!Roaga-te si pt mine pacatosa!
     Doamne ajuta si mintuire!

   • Adrian
    # 13 iulie 2017 at 18:31

    Măi omule, (și toți cei care „gândesc” ca tine), dacă nu vrei să rămâi la stadiul de „creier spălat” și crezi că ești un om sincer, aflat în căutarea Adevărului, citește, te rog, la pag.83 – 101 din
    https://www.scribd.com/doc/61757586/Arhieraticon-1993 , și spune-ne și nouă, celor care, după tine, vrem răul Bisericii …. care din actualii (și chiar foștii) episcopi se conformează întru totul celor mărturisite la hirotonie ?!

    Dacă nu poți face asta, te rog eu nu mai ataca oamenii sinceri și curajoși care mărturisesc adevărul de credință, singurul care ne poate duce pe calea mântuirii, adică ORTODOXIA !

    Să ne smerim un pic, nefăcând compromis cu ADEVĂRUL, și să mulțumim lui Dumnezeu că mai sunt oameni care ne ajută să rămânem pe cale … așa cum foarte limpede, cel puțin pentru mine, o face dna Mirela !

    Să ne mai aducem aminte și de … https://www.youtube.com/watch?v=lSNNYzDaJWo

    Iertare de îndrăzneală !
    Doamne ajută !

   • Mirela
    # 13 iulie 2017 at 19:54

    Mitropolitul Augustin de Florina:

    „Prin predică, oral şi în scris, mă lupt să trezesc conştiinţa religioasă a credincioşilor şi să înţeleagă că au drepturi şi în societate, şi în Biserică. Trebuie să înveţe, spre exemplu, că au dreptul să ceară ca clericii şi mai ales episcopii să fie aleşi prin votul clerului şi al poporului.
    Să înveţe că au dreptul şi datoria de a striga «nevrednic» la hirotonia unui nevrednic. Să conştientizeze că în spaţiul Bisericii creştinii nu sunt o masă mută de oi necuvântătoare, ci au cuvânt în alegerea păstorilor lor şi în administrarea Bisericii. Să înveţe că trebuie să îi combată pe trădătorii credinţei şi să se lupte pentru curăţirea Bisericii.
    Cu alte cuvinte, urmăresc prin predici şi prin luptele împotriva răului ca poporul evlavios să dobândească o vie conştiinţă bisericească şi să înveţe că nu este responsabil să-şi mântuiască doar «sufleţelul său», dar este împreună-răspunzător cu toţi credincioşii, clerici şi laici, pentru ce se întâmplă în Biserică. Adică, este nevoie stringentă ca poporul evlavios să înveţe să se împotrivească!”

    https://danielvla.wordpress.com/2016/09/11/mitropolitul-augustin-de-florina-crestinii-laici-pot-inca-sa-afuriseasca-sinoade-locale-si-ecumenice-cand-sinoadele-acestea-nu-exprima-adevarul-credintei-ortodoxe/

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 16:55

   Pentru unii care se consideră ortodocşi, ierarhii au ajuns papi, adică mai presus de poruncile/Legea lui Dumnezeu.
   Deşi spunem că sodomia e mare păcat când ne referim la un oarecare, dacă e făcută de un episcop al BOR e OK, îl apărăm, că e „omul lui Dumnezeu”, iar Duhul Sfânt sălăşluieşte foarte bine într-un sodomit!!!
   Bravo, drept-credincioşilor!!!
   Oare cei care „nu judecă” în privinţa lui Corneliu fac la fel cu orice sodomit?
   Iar dacă e OK ca un homosexual să fie hirotonit şi să stea în fruntea unei episcopii, să sodomizeze elevi seminarişti, să dea harul Duhului Sfânt prin punerea mâinilor asupra viitorilor preoţi, de ce nu e OK să acceptăm mărşăluirile lor pe stradă şi cununiile? E cununia mai presus de hirotonie?

 31. Ioana
  # 13 iulie 2017 at 16:51

  Sfintii ne-au invatat sa nu tacem!

  Căci Ioan îi zicea lui Irod: Nu-ţi este îngăduit să ţii pe femeia fratelui tău.
  Iar Irodiada îl ura şi voia să-l omoare, dar nu putea,”

  (Marcu 6 18-19)

 32. Ioana
  # 13 iulie 2017 at 16:55

  Isi bat cu totii joc de mult si joaca tontoroiul, si in BOR, si in BORu:

  Raportul despre „Incluziunea LGBT în Biserică și parteneriatul homosexual” în aplauzele reprezentanților instituțiilor de învățămînt ortodoxe
  http://lumea-ortodoxa.ro/raportul-despre-incluziunea-lgbt-biserica-si-parteneriatul-homosexual-aplauzele-reprezentantilor-institutiilor-de-invatamint-ortodoxe/

  ECUMENISM TERIFIANT IN PATRIARHIA MOSCOVEI
  https://www.youtube.com/watch?v=fsC_pKZZtnI

 33. Ioana
  # 13 iulie 2017 at 16:59

  si ce ati vrea sa ii aruncati in temnita pe cei care vadesc pacatele?

  17. Căci Irod, trimiţând, l-a prins pe Ioan şi l-a legat, în temniţă, din pricina Irodiadei, femeia lui Filip, fratele său, pe care o luase de soţie.
  18. Căci Ioan îi zicea lui Irod: Nu-ţi este îngăduit să ţii pe femeia fratelui tău. (Marcu 6)

 34. # 13 iulie 2017 at 17:05

  Sa judece DUMNEZEU.

 35. # 13 iulie 2017 at 17:43

  Nu se face atac la bisrică dar trebuie inlocuiti cum să mai aibâ har asemenea Spurcăciuni câ si Diavolului ii este urit acest păcat !

 36. Mirela
  # 13 iulie 2017 at 18:20

  „Iatã cum azi, dupã 7 ani, multe din faptele semnalate într-o adresã oficialã, transmisã în 2010 de cãtre pedagoga Didina Brãnici, Inspectoratului Scolar Vaslui, capãtã cu totul altã greutate. Didina Brãnici a fost câtiva ani la rând pedagogã pentru elevii de la Seminarul Teologic husean si, prin natura atributiilor, cunostea foarte multe lucruri petrecute cu seminaristii ziua, dar si noaptea. Femeia, cãzutã în dizgratia conducerii Seminarului si a P.S. Corneliu, a acuzat cã s-a început persecutarea sa, dupã ce a vãzut cu ochii sãi, citãm, “abuzuri sexuale, acte de violentã si alte ‘minunãtii’ petrecute între elevi si clerici”, le scria padagoga mai-marilor Inspectoratului. “Am descoperit abateri grave în comportamentul unor elevi si al unor clerici, profesori, supraveghetori, înstiintate conducerii. Asadar, din partea celor vinovati s-a declansat împotriva mea o campanie de denigrare, de urã, de violentã”, scria Didina Branici în informarea ajunsa la Inspectoratul Scolar, în aprilie 2010. Acum, dupã ce însusi P.S. Corneliu Onilã a dat în vileag printr-o plângere la DNA ceea ce se petrecea dincolo de zidurile Episcopiei si ale Seminarului, spusele de atunci ale Didinei Brãnici încep sã aibã altã semnificatie. Atunci însã, însusi P.S. Corneliu era cel care o ura cel mai mult pe Didina, iar femeia nu a primit nici de la ISJ mai mult sprijin. Inspectoratul a dispus o anchetã mai mult de ochii lumii, în timp ce clericii si Episcopul se sileau sã o facã pe Didina Brãnici în fel si chip, ca sã nu aibã credibilitate spusele ei. Un e-mail primit la redactie ieri de la un fost seminarist, a cãrui identitate a rugat sã îi fie protejatã, prezintã urmãtoarele: “Toate informatiile pe care vi le spun ar putea fi confirmate de dna Brãnici! Însãsi pedagoga seminarului de la acea vreme, Didina Brãnici, avea cunostintã de cele întâmplate, însã când a încercat sã tragã un semnal de alarmã, toatã lumea a considerat-o “nebunã”, “sãritã de pe fix”, etc. si, fireste, fãrã dovada în sine nu a putut face nimic”, sustine fostul seminarist.”

  Sursa: http://www.vremeanoua.ro/documentul-care-l-ingroapa-definitiv-pe-episcopul-corneliu

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 18:28

   Întrebare pentru „nejudecători”: Cum trebuia să procedeze Inspectoratul Şcolar şi conducerea seminarului? Să nege totul, cu explicaţia că nu judecă? Deci, să o considere nebună pe pedagoga care avea vederea prea bună şi limba prea ascuţită şi, în loc să-şi vadă de păcatele ei, vedea ce fac alţii şi îndrăznea să reclame!!!
   Bravo, ortodocşilor!!!

 37. # 13 iulie 2017 at 18:32

  Sunt promovati pe acest criteriu, toti sunt, si vor fi si predecesorii lor…..

 38. Mirela
  # 13 iulie 2017 at 19:34

  Elena

  Dacă fiul tău ar fi fost sodomizat de către Onilă, ai avea acelaşi discurs? Iar dacă fiica ta ar fi violată, ai avea aceeaşi viziune că avem judecător şi nu ai întreprinde nimic? Sincer!

 39. # 13 iulie 2017 at 19:44

  UN SINCER #BRAVO !!!
  Dam in vileag #TRADATORII si poate asa mai avem vreo sansa !!!
  Cat despre b.o.r. s.r.l. demult #nu ne mai reprezinta .. poate doar cu numele.. Si nu.. #NU indemn la schisma ci SA PLECE TOTI TRADATORII din #BISERICA #ORTODOXA .. NU NOI.. EI SA PLECE !!!

 40. Tuia Macel
  # 13 iulie 2017 at 20:02

  D-le redactor, cancerul e in sufletul matale si al celor ca voi. Probleme au fost intodeauna in Biserica, dar cei mai intelepti le-au lasat in grija lui Dumnezeu. Va paste o mandrie draceasca fantastica. Ati pierdut orice bun simt. Mai mare decat sminteala pe care o faceti nu exista. Nici masonii pe care ii aclamati nu au facut atat rau bisericii pe cat faceti cu site-ul dv. Sau poate sunteti chiar si dv?! Tare ma tem ca da. Chiar credeti ca Duhul sfant ne-a părăsit pe toti? Chiar credeti ca reprezentati Biserica. Uau! Cata intunecare… ori sunteti pierduti de-a binelea, ori sunteti masoni

  • redactor
   # 13 iulie 2017 at 20:28

   S-ar putea sa fie bataia lui Dumnezeu asupra acestor ierarhi tradatori, caci a ingaduit dezvaluirea laturei homosexuale a episc. de Husi. Si hotaraste-te, ori ne acuzi pe noi ca suntem masoni ori pe dumitale.

 41. ayeaye
  # 13 iulie 2017 at 20:07

  Erezia ecumenista a adus sodomia , toti ereticii au suferit de patimi grele din cauza ereziei care o promovau

 42. # 13 iulie 2017 at 20:11

  Bine ar FI daca nu am sti.

 43. Mirela
  # 13 iulie 2017 at 20:27

  Pe lângă informaţiile oferite de Onilă şi de presă, lipsa de reacţie a Patriarhiei ridică suspiciunea întemeiată că sodomia printre ierarhi mai are adepţi.
  Constatăm că fapte foarte grave ca pedofilia, violul şi homosexualitatea unui episcop sunt tratate de Patriarhie cu replici de genul: „nu au fost formulate acuzaţii la adresa episcopului”, cu toate că circulă public informaţia despre existenţa –recunoscută oficial de către procurori– a nouă filme în care Onilă e protagonist în ipostaze pornografice şi de pedofilie cu diverşi bărbaţi, inclusiv cu elevi de seminar minori.
  Dacă, la astfel de fapte/dovezi de maximă gravitate, replica Patriarhiei e inexistentă, oare nu suntem îndreptăţiţi să credem informaţia că Onilă i-a ameninţat pe colegi că, dacă nu va fi apărat, va spune tot ce ştie despre ei?
  Aceştia or fi fiind mai curaţi?
  Se cunoaşte că patriarhul este un om foarte bine informat, că ştie tot ce mişcă, şi se mai ştie că tot el l-a susţinut mereu pe Onilă. Câtă vreme zeci de preoţi ştiau, de ani de zile, despre existenţa unui film sexual cu episcopul, câtă vreme acesta a fost reclamat public de către pedagoga seminarului, Didina Brănici, pentru abuzuri sexuale, câtă vreme apăreau pe net, încă din anii trecut, comentarii despre faptul că Onilă e şantajat cu un film sexual, putem să credem că Patriarhia habar n-avea că Onilă are păcate/înclinaţii incompatibile cu episcopatul?
  Eu nu cred!

 44. Tuia Macel
  # 13 iulie 2017 at 21:11

  Nu va faceti ca nu ati inteles. Sunteti niste impostori, luptatori impotriva bisericii, masoni sau ce vreti sa fiti, numai ortodocsi nu. Chiar si asa, cu pacatele membrilor ei, biserica va dainui, caci nici portile iadului nu o vor birui, iar voi schismaticii si razvratitii veti pieri. Asta ne-o spune Hristos

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 21:46

   Da, măi Măcel, ce le ştii matale! Luptând împotriva batjocoritorilor de cele sfinte, luptând împotriva ierarhilor apostaţi=minciuno-ierarhi, care pe deasupra sunt homosexuali, violatori şi pedofili, luptăm împotriva Bisericii!
   Sigur, măi Măcel, că Biserica, Trupul lui Hristos, e vas al sodomiei şi al spurcăciunilor!
   Măcel e în capul tău tembel, care confundă o instituţie din ce în ce mai căzută cu Biserica lui Hristos, cea pe care porţile iadului nu o vor birui! Sau tu ce crezi, că acoperirea sodomiei şi a pedofiliei unui ierarh e fapta Duhului Sfânt, a Duhului Adevărului?
   Ce a făcut Dumnezeu cu Sodoma, Gomora şi alte trei cetăţi ştii? Ştii că Dumnezeu însuşi a spus despre păcatul sodomiei că e cumplit de greu? Să lepădăm cuvintele Sf. Apostol Pavel: „Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii, Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu.”!!!
   Da, dragă, noi să le cântăm sodomiţilor „Vrednic este!”, să le dăm copiii pe mână şi să aşteptăm să se reverse Duhul Sfânt prin mâinile lor!
   La aşa „credincioşi”, aşa ierarhi!

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 21:53

   Tuia

   Mai bine îţi ziceai direct tufă, că eşti veritabilă tufă de Veneţia!
   Sau Măcel al neuronilor, că asta reiese din „gândirea” ta!

  • Mirela
   # 13 iulie 2017 at 23:52

   Tu(fă de Veneţ)ia

   O fi şi Sf. Ioan Gură de Aur duşman al Bisericii, că uite ce zice:
   „Sodomitenii se considera mai rau decat ucigasii, fiindca e cu mult mai bine de a muri, decat a trai in halul acesta. Ucigasii despart sufletul de trup, dar acestia, impreuna cu trupul ucid si sufletul. Orice fel de pacat nu se poate compara cu aceasta grozava nelegiuire si daca, cei ce patimesc de aceasta boala ar simti grozavia acestei pofte pacatoase, ar prefera ca mai bine sa moara de o mie de ori, decat sa faca aceste pacate… Unul ca acesta este vrednic de batut cu pietre si de femei si de barbati, caci a nedreptatit si a defaimat ambele sexe”. Sf. Ioan Hrisostom, Rom. Om. a V- a

   Şi ia vezi tu, măcelăritule la neuroni, ce zice Dumnezeu însuşi: „Daca cineva se va culca cu un barbat asa cum se culca cu o femeie, amandoi au facut o mare uriciune, de aceea ei trebuie pedepsiti cu moartea, iar sangele lor sa cada asupra capului lor” (Lev.-120-20, 13; Deut. 23,17; Rom. 1, 26, 32).

   Ţi se pare ţie că asta înseamnă să acoperi sodomia, pedofilia şi violul, pe motiv că le face episcopul? Ai găsit tu pe undeva aşa excepţii?

   Tu nu Biserica lui Hristos o aperi, ci pe cea a Sodomei!

 45. Ioana
  # 13 iulie 2017 at 21:52

  Te sfatuiesc sa citesti cu atentie ce spun Sfintii Parinti despre cum va decadea biserica oficiala:
  http://www.glasulstramosesc.ro/publ/vremurile_din_urma/profetia_sfantului_anatolie_al_optinei_despre_vremea_cand_ereticii_vor_pune_mana_pe_biserica/4-1-0-22

  si cartea:
  http://www.glasulstramosesc.ro/Carti2/Staretii_despre_Vremurile_din_Urma.pdf

  SI Evanghelia dupa Matei, Capitolul24

  SI PROFETIILE:
  https://saccsiv.wordpress.com/2014/12/15/lista-profetii/

  apoi mai vorbim, cand le vei parcurge pe toate…

  „Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
  Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi” (Matei 24, 15-16)

  • Ioana
   # 13 iulie 2017 at 22:00

   pe Titu Marcel si toti „nejudecatorii”, care evident prea mult interes nu si-au dat cu Sfintii Parinti, poruncile evanghelice si avertismentele Mantuitorului…

   „Fatarnicilor, fata cerului stiti s-o judecati, dar semnele vremilor nu puteti!
   Neam viclean si adulter cere semn si semn nu se va da lui, decat numai semnul lui Iona.” (Matei 16,3-4)

 46. # 13 iulie 2017 at 22:01

  mihai cum poti sa vorbesti asa urat ? Doamne ai mila de noi ca chiar e divolul pe pamnt .

 47. # 13 iulie 2017 at 23:14

  NU LASATI PE ALTI SA GINDEASCA IN LOCUL VOSTRU ,
  DE ACEEA AM AJUNS CA VAI DE NOI ,
  COPILUL CARE NU PUNE INTREBARI CIND ESTE MIC , AJUNGE UN CRETIN CIND ESTE MARE !
  ESTE BINE SA NE OBISNUIM SI CU INTREBARI CE NU NE PRIVESC IN MOD DIRECT , DAR NE AFECTEAZA DIRECT !

 48. # 13 iulie 2017 at 23:24

  Cel ce este fără de păcat să ia piatra și să arunce primul în toți mai marii ierarhi, Doamne miluiește-ne!

 49. # 13 iulie 2017 at 23:25

  Homo…nu cred ca sunt dar inca n au cipul implantat si daca ee adevarat ce scrieti poate se intorc…

 50. Tuia Macel
  # 13 iulie 2017 at 23:59

  Mirela, multumesc. Esti un exemplu de crestin ortodox adevarat. Asta am vrut sa zic si eu. Mai bine nu puteam argumenta, daca nu te manifestai. Iata cu adevarat ortodox veritabil. Singurii de acest fel prin care „vorbeste” foarte crestineste si cu dragoste duhul „adevarului”. Va dati singuri de gol, ai cui fii sunteti. Asta e parte aleasa sa reprezinte „ADEVARUL”? Asta e credinta adevarata cu inca nu mai stiu ce calugar blonav care blesteama pe Youtube? Ma indoiesc…

  • Mirela
   # 14 iulie 2017 at 0:13

   Sigur, măi Tufă, dă-te măcelărit de cuvintele mele aspre, în timp ce apărarea unuia care sodomizează elevi de seminar ţi se pare roada Duhului Sfânt, Duhul Adevărului! Ţie nu ţi-e ruşine? Ai fi preferat să fii violat, cum au fost acei copii, decât să citeşti cuvintele mele?

Scrie un comentariu

Scroll Up