X

BEIRUT GAY PRIDE pentru prima oară în Liban / BABILONUL DESFRÂULUI pe tot Pământul

de null
Brățările Beirut Pride au fost distribuite ca parte a campaniei. Foto: http://i2.cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/170515112412-beirut-pride-bracelets-exlarge-169.jpg

(CNN) Primul eveniment de mândrie homosexuală a avut loc în perioada 15-21 mai în Liban, o țară în care actele homosexuale sunt încă considerate o crimă.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În locul paradelor obișnuite de mândrie homosexuală văzute în Occident, Beirut Pride a inclus o expoziție despre fluiditatea genurilor în modă, precum și o seară de povestiri și o petrecere tematică homosexuală într-unul dintre cele mai mari Cluburi de noapte din Orientul Mijlociu.

Mai multe evenimente și demonstrații anti-homofobie au avut loc în Liban în ultimii ani, dar activiștii desemnează evenimentul Beirut Pride ca fiind „primul”.

Evenimentul ar putea cuprinde un teren semnificativ, așa cum a făcut o reclamă recentă, online și televizată, prin participarea unui cuplu lesbian.

Un instataneu de la o reclamă Crepaway. Foto: http://i2.cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/170515174518-crepaway-ad-still-exlarge-169.jpg

O producție locală

Organizatorii spun că Beirut Pride este un eveniment creat de oraș în sine – o culminare a anilor de mobilizare la nivel local pornind de la întâlnirile secrete și camerele de chat online.

Hadi Damien, inițiatorul Beirut Pride, a declarat pentru CNN că prima campanie de „mândrie homosexuală” în Liban, cu o serie de evenimente diferite pe parcursul unei săptămâni, este rezultatul mai multor întâlniri cu organizații neguvernamentale, artiști și cluburi de noapte. Ei s-au reunit pentru a contribui la îmbunătățirea vizibilității persoanelor LGBT în mai multe medii și public.
Damien a spus că Beirut Pride nu urmărește să promoveze drepturi legale, cum ar fi căsătoria homosexuală – Libanul nu a legalizat complet căsătoriile civile. Nici organizatorii nu încearcă să abroge articolul 534 din Codul penal, care interzice acțiunile sexuale „contrar legilor naturii”.

Ei încearcă să „banalizeze” persoanele LGBT, să ajute la „transcenderea etichetelor” care îi înstrăinează pe indivizi de anumite identități sexuale.

Un protestatar flutură steagul mândriei homosexualilor, pe măsură ce alții dețin bannere în timpul unui marș anti-homofobie prin Beirut, pe 30 aprilie 2013. Foto: http://i2.cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/170515085024-01-lebanon-gay-pride-file-exlarge-169.jpg

„Aceasta este o inițiativă care vine să denunțe – și prin mijloace foarte pașnice – tot felul de comportamente de ură și discriminare, dar lucrăm în mod special la identitatea sexuală”, a declarat Damien pentru CNN.

„Este o parte integrantă a mediului din Liban, deoarece țara continuă să încerce să închidă rănile unui război civil care a afectat aproape fiecare aspect al unei societăți diverse. Beirut Pride este înrădăcinat într-un efort mai mare de combatere a urii și de reconciliere a comunităților”, a spus Damien.

„Momentul potrivit”

Întrebat dacă Beirut Pride ar fi putut avea loc mai devreme, activiștii au răspuns pentru CNN cu un răsunător „nu”. Ei au spus că istoria mișcării a fost plină de repercursiun din partea aparatului religios și de securitate al țării.

Diferite campanii anti-homofobie au fost întâmpinate cu proteste, iar locațiile s-au reținut să-și găzduiască evenimentele. Potrivit organizatorilor, un hotel din centrul Beirut menit să servească drept loc de desfășurare a unui eveniment de lansare din cadrul Beirut Pride, a luat decizia d a-l anula cu mai puțin de 24 de ore înainte ca acesta să înceapă după ce a primit amenințări la adresa securității din partea unei grupări islamiste radicale.

De asemenea, au avut loc o serie de represalii și dicuții privind securitatea cluburilor de noapte și a băilor, evenimente care au generat dezbateri semnificative în mass-media națională.

Dar există indicii că reacția negativă față de drepturile LGBT ar putea slăbi. La începutul acestui an, un al patrulea judecător libanez a pronunțat o hotărâre judecătorească împotriva articolului 534. Și în 2015, Societatea de Psihiatrie din Liban a cerut abolirea acesteia.

„Acum este momentul potrivit”, a insistat Damien. „Simt că trebuie să fim catalizatori.”

În Beirut, audiența ascultă mărturii despre întâlnirile cu poliția pe motiv de homosexualitate. Evenimentul a făcut parte din săptămâna Beirut Pride – pentru prima dată în oraș. Alison Meuse / NPR Foto: http://media.npr.org/assets/img/2017/05/25/lgbt-img_0139-edit-9bada82993d2f761b606f0c9f50bb4ba9b1cc219-s800-c85.jpg

Potrivit npr.org, activiștii spun că încă mai au un drum lung de parcurs pentru a se simți în siguranță și pentru a obține egalitate de drepturi în temeiul legii.

Campania video în arabă a unui grup de activiști pro LGBT, cu sloganul „Homofobia este terorism”, a fost difuzată de o rețea națională de televiziune și a obținut peste 120.000 de vizualizări pe Facebook.

Activistul libanez Joseph Aoun spune că campania video a lovit o coardă sensibilă și a primit mai mult feedback pozitiv decât negativ.

„Am avut un slogan ferm: „Homofobia este terorism”. Nu este o boală, nu este o fobie. Este un act de terorism – este un act de ură.”

El observă că, deși viața poate fi dificilă pentru homosexualii din Liban, provocările sunt și mai mari pentru femeile trans, care nu se pot amesteca în societate la fel de ușor ca bărbații homosexuali sau refugiații din Siria și Irak, și se confruntă cu o discriminare suplimentară.

Legea libaneză privind homosexualitatea este o lege vagă, care criminalizează actele sexuale „nenaturale”. În ultimii ani, judecătorii libanezi au făcut interpretări din ce în ce mai progresive ale legii.
La începutul acestui an, judecătorul Rabih Maalouf, în districtul Metn din Liban, a decis că relațiile intime dintre homosexuali sunt un „drept natural” și, prin urmare, nu pot fi criminalizate.

NOTĂ OrtodoxINFO

Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”, 

așa sună prezicerea Sfântului Antonie cel Mare.

Deoarece pentru Babilonul politic-corect dezacordul față de promovarea păcatelor împotriva firii, ceea ce în termenii lor se cheamă „homofobie”, este „un act de terorism, un act de ură”, iar lupta de apărare împotriva măsurilor naziste luate de societate prin tirania vaccinurilor și cipuire, sau mărturisirea împotriva ereziei, sunt tot mai mult catalogate drept extremism și instigare, nu mai e mult până se va adeveri ce spune:

Arhimandrit Serafim Alexiev: ORTODOCSII ADEVARATI vor fi etichetati ca SECTA si VOR FI PRIGONITI, ca fiind oameni periculosi pentru pacea si ordinea publica

Sforile sunt trase din umbră, nu mai e mult până când adevărații ortodocși vor fi asemănați cu teroriștii islamiști… Tactică de păpușari furibunzi, care nu știu cum să își mai grăbească planurile…

Citiți vă rog și:

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. ” ORTODOCSII ADEVARATI vor fi etichetati ca SECTA si VOR FI PRIGONITI, ca fiind oameni periculosi pentru pacea si ordinea publica”

    Altii au adaugat: Ortodocsii adevarati vor fi declarati fundamentalisti, vor fi persecutati,omorati, inchisi.

  2. O, DOAMNE, nu Te mania pe noi! Sodoma si Gomora nu era asa, cum este astazi. Iarta-ne pe noi , Doamne si nu rasturna pamantul cu mania care va fi! DOAMNE MILUIESTE-NE PE NOI.

  3. Papa Francesco Apostatul

    Fără lumina Credinței Drept Măritoare, fără Mântuitorul Iisus Hristos și fără porunca iubirii Lui, ce poate fi cineva decât întuneric, rătăcire, împietrire și păcat? Dacă această propoziție este mincinoasă, urmează ca adevărată aceasta: Cineva poate fi luminat, nerătăcit și lipsit de păcat și fără credință, fără Mântuitorul Iisus Hristos și fără dragostea Lui! Se poate învăța papismul, ecumenismul și sectarismul într-un chip mai limpede și se neagă mai hotărât și mai râvnitor dogma descoperită ( de la Bunul Dumnezeu )? Oare nu citim în Sfânta și dumnezeiască Scriptură că: „Scopul poruncii este dragostea din inimă curată din conștiință bună și din credință ne fățarnică” (1-Timotei.1/5;). „Așadar, fără credință, este cu neputință a bine-plăcea lui Bunul Dumnezeu” (Evrei.11/6;). „Eu sânt Calea, Adevărului și Viața. Nimeni nu vine către Tatăl decât prin Mine” (Ioan.14/16;). „Căci cugetarea trupului este moartea, iar cugetarea Duhului este viața și pace pentru că cugetul trupului este vrăjmaș lui Bunul Dumnezeu” (Romani.8/5;).
    „Credința îndreaptă când lucrează, dar ea nu lucrează decât numai prin dragoste.” Roma, Servitorul lui Antihrist, osândind această propoziție, promovează cu viclenie că cineva se poate îndrepta și fără credință lucrătoare prin dragoste. Prin urmare, ea învață încă mai lămurit că omul poate fi liber pentru fericire în această viață, pentru pofta sexuală între bărbat și bărbat; și între femeie și femeie. Cum înțelegem dragostea lui Dumnezeu?, și cum au tâlcuit-o ereziile papismului și al sectarismului?! În primul rând s-a zis puțin mai sus scris; dar, mai adaug că Sfântul Apostol Pavel ne-a învățat acestea: „Căci noi așteptăm în Duhul nădejdea dreptății din credință. Căci întru Hristos Iisus nici tăierea împrejur nu poate ceva, nici netaierea împrejur, ci credința, lucrându-se prin dragoste” (Galateni.5/5,6;). „Dacă aș da toate avuțiile mele și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește” (1-Corinteni.13/3;) „De aș grăi în limbile omenești și îngerești, iar dragoste nu aș avea, m-am făcut aramă răsunătoare și chimval răsunător” (1-Corinteni.13/1;) În al doilea rând, ereziile o tâlcuiesc după ideile pe care le dictează duhul (spiritul desfrânării); adică, mai departe, fiind știut că această învățătură greșită a fost și este și va fi socotită totdeauna ca lovind în Sfântă și dumnezeiască Scriptură, până la concluzi este de știut că papismul și sectarismul este eretică și în acest punct; că neagă pe față nevoia dragostei, adică porunca iubirii și harului pe care jertfa Mântuitorului l-a dat omenirii; că prin urmare neagă – fie mijlocit, fie ne mijlocit – una din temeliile Creștinismului.
    De exemplu: minciuna pe care se moștenește de la diavolul minciunii, la care dă senzația de către unii oameni suciți la minte că, și curvărit este o cale care merge spre mântuirea sufletului întregii omenirii.
    La Rio de Janeiro a avut loc „ Ziua Mondială a Tineretului ”; adică ziua mondială a tuturor pătimașilor și iubitorilor de sex, care acesta spurcată și nelegiuită, este împotriva poruncii iubirii dar, și-a poruncii care spune în porunca a șaptea: „ Să nu fii desfrânat! ” (Ieșirea.20/14;).
    Având ca lider de la Papalitatea Eretică, mai exact: pe papa Francesco; actualul slujitorul al viitorului cel mai apropriat al unicului Antihrist. Astăzi, țările din toate lumea se găsesc sub presiunea Națiunilor Unite, ai masonilor și structurile naționale care le constrâng de a legaliza Homosexualitatea. Homosexualitatea, a distrus toate valorile morale, tradiției duhovnicească, dar și fizice, distruge instituția divin familii, încalcă legea lui Dumnezeu, prin Libertate, Egalitate, și Fraternitate contra lui Bunul Dumnezeu și deschide ușa popoarelor ortodoxe la satanism. Împreună cu sistemul justiției minorilor este cel mai puternic mijloc de a reduce omenirea, (care încodată este pericol împotriva vieții a întregii omenirii) (Porunca Domnului ne oprește de-a ucide/ Ieșirea.20/13;) sau mai bine zis: la autogenocid a umanități. Introducere cele mai grave crime, împotriva întregii omenirii. Se vorbesc de furtul, dar, se și fur copiii de la sânul părinții lor, (Ieșirea.20/15;). Cu sălbăticie și agresiuni virtuale părinții lor sunt asaltate din casele lor cu mare violență, uneori târâți ca niște trupuri neînsuflețite în mașinile călăilor polițiști. Cu plângere mare a copiilor și a mamelor, precum în „Rama cum s-a auzit, plângere și tânguire multă; dar părinții lor nu mai are cine să-i mai mângâie, pentru că copiii lor nu mai sunt” (Matei.2/18;). Copiii sunt luați prin furt calificat de către autoritățile autorizați, și apărați de statul sionist și mizerabil-demonică!, și introduși în așa zisele adopțiuni, la homosexuali și la pedofili. Minorii sunt devastați în mod imoral, ajung să aibă probleme cu sănătate, psihologic și cu chiar demonizare.
    Cerșitori, bătrânii cu tinerii și mulți alți oameni nevoiași, sunt păcăliți nu doar de ateei dar și de fusul fariseism-creștinism, cum am mai zis: papismul, ecumenismul și sectarismul. Prin „evanghelizare” cu concerte, teatre, simpozioane, îmbrăcăminte, alimente, excursii, școli gratuite, dar și cu burse prin țări străine. Și bineînțeles libertatea la libertinajul homosexualități, etc.
    Papa ereticul si șarlatanul, în acest moment al evaziuni homosexualității, a aprobat ca șef iezuit și satanist, în mod deschis, aceste urâciuni ale satanismului. Francesco Bergoglio, tace tiranul în mod ipotric, cu privire la crimele acestui timp, și în plus deschide drumul acestor lucruri prin declarațiile sale satanice. Cea mai puternică armă ideologică, este minciuna și înșelăciunea programată, abuzul termenilor pozitiv, în spatele căruia se găsește contrarul… …cele mai grave crime. Această metodă psihologică, este utilizată în mod abil și de Franciscă Bergoglio.
    Tineretul se găsește sub influența muzici decăzute (satanizate), care are rădăcina din cultul satanic. Această muzică satanică conduce la îndobitocire și de-a spurca conștiința umană și la crima în spatele căruia, este ocultului violenței și a perversiuni. Concertul din „Ziua mondială a Tineretului” cu ereticul papă Francesco Bergoglio a folosit această (Rock), pentru a deveni preferatul publicului la fel ca la un star rock. Acest înaintemergător al antihristului, trece printre oameni în timpul unui concert de rock luminat de refectoarele în timpul nopții, iar urletele mulțimii din public sunt ca și din iad, nu ca într-un comunitate de Catolic adevărat (ortodox-drept măritor).
    Muzica rock merge împreună cu dansul, și ne lasă fără cuvinte faptul că sute de cardinali au participat la dans în mod efectiv la o sală de discotecă în onoarea idolatrului iezuit, Francesco Bergoglio. Acest idolatru nume este pentru a atrage câți mai mulți tineri adepți la decăderile lui de ocult iezuit mason și satanist; și consemnează laudă spiritului și cuvântului „profetic”…dar în mod contrar, Sfintei și dumnezeiești Scripturi.
    Cuvântarea idolatrului viclean-vrăjitor și iezuit Francesco Bergoglio: „O persoană grav care î-L caută pe Domnul, are bunăvoință, cine sunt eu ca să îi judec ” (adică dând libertatea homosexualității). Această expresie tirană și vicleană stă în vârful ipocriziei și demagogiei demonice. După cuvintele idolatrului-vrăjitor Francesco eretic, iată este grav și mai mintal pentru că omul, după spusele lui veninoase de moarte, omul nu are nevoie de pocăință.

    Ce spune Dumnezeu în Sfânta Scriptură, cartea Levitic:
    „ Să nu te culci cu bărbat ca și cu femeie; acestea este spurcăciune. Să nu vă întinați cu nimic din acestea, căci cu toate acestea s-au întinat păgânii, pe care Eu izgonesc dinaintea feței voastre. Că s-a spurcat pământul și am privit la nelegiuirile lor și a lepădat pământul pe cei ce trăiau pe el. Că toate urâciunile acestea le-au făcut oamenii pământului acestuia care e înaintea voastră și s-a spurcat pământul. Că tot cel ce face ticăloșiile acesta, sufletul care va face acesta se va stârpi din poporul său. ” (Lvitic.18/22,24,25,27,29;)
    „ Tot așa Sodoma și Gomora și cetățile dimprejurul lor, care în același chip ca aceasta s-au dat la curvie și au umblat după trup străin, stau înainte ca pildă, suferind pedeapsa focului celui veșnic. Asemenea deci și aceștia, visând, spurc trupul, leapădă stăpânirea și hulesc slăvitele (cerești). Aceștia însă defaimă cele ce nu cunosc, iar cele ce – ca dobitoacele necuvântătoare – știu din fire, într-acestea își găsesc pierirea. Vai lor! Că au umblat în calea lui Cain și pentru plată s-au dat cu totul în rătăcirea lui Balaam și au pierit ca în răzvrătirea lui Core. Valuri sălbatice ale mării, care își spumegă rușinea lor, stele rătăcitoare, cărora întunericul întunericului li se păstrează în veșnicie. Ca să facă judecată împotriva tuturor și să mustre pe toți nelegiuiți de toate faptele nelegiuirii lor, în care au făcut fărădelege, și de toate cuvintele de ocară pe care ei, păcătoși, netemătorii de Dumnezeu, le-au rostit împotriva lui. Aceștia sunt cârtitorii, nemulțumiți cu starea lor, umblând după poftele lor, și gura lor grăiește lucruri trufașe, deși, pentru folos, dau unor fețe mare cinste. În vremea de pe urmă vor fi batjocoritori, umblând potrivit cu poftele lor nelegiuite. Aceștia sunt cei ce fac dezbinări, (oameni) firești, care nu au Duhul.” ( Iuda.7-19;)
    „Nu știți, oare, că nedrepții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă amăgiți: Nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiții, Nici furii, nici lacomii, nici bețivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu. ” (1-Corinteni.9,10;)
    Masonii și bancherii mondiali în cooperare cu Națiunile Unite, Obama un alt satanist, a promovat legi împotriva naturii, legi antiortodoxe, cu scopul de a distruge omenirea prin sistemului de programul reduceri, atotgenocidul. Papismul știm cu toți, de la anul 1054, că a fost și este liderul antihristului cu ajutorul jidovilor, și care tot încearcă să exileze prin trădările lor tirane, pe Iisus Hristos, Sfânta și dumnezeiască Evanghelia Sa, iar astăzi prin aprobarea homosexualitatea, chiar și într-un mod direct prin cler-papistași. Acest lucru se vede din faptul că, chiar la începutul înscăunării idolatrului său Francesco. Un cardinal slujitor și închinător de al idolatrului și înșelător tiran Francesco, grav lovit de dragostea homosexualități, în timpul unei înmormântări eretice, sau manifestat în mod „familiar”, femeie cu femeie și bărbat cu bărbat, îndurerați de decesul unui rude, alinându-se durerea prin pipăirea lor sexuale; ca și cum ar fi fost soț și soție (bărbat cu femeia lui).
    Toți cardinalii au același spirit ca și papa idolatru Francesco. El a făcut gestul prin care, a deschis ușa homosexualității în interiorului așa zise biserici. Idolatru papă Francesco a ritualizat slujba de mormântare a unui popă idolatru și homosexual, care în mod public a promovat homosexualitatea și transsexualitatea. Mai mulți cardinali gravi iubitor de homosexuali, au luat parte la ritualul înmormântării a unui fost homosexual cardinal eretic, cu care au arătat prin demon-straței devierea lor folosind eșarfe în culorile curcubeului, ca simbolic a homosexualității. Se împart hostii, celor declarați și candidați la ritualul homosexualii și la transsexualii. Unii credincioși al idolatrului papă au protestat, pentru că nu trebuia să-i „împărtășească”, iar papa înșelătorul și înșelat, a acționat prin tăcere… Și în consecință, în mod practic a eliminat legea lui Bunul Dumnezeu, cu privire la păcatul spurcăciunii și urâciunii homosexualități, prin propria lui exemplu și expresie, iezuite dar și jidovească.
    Slujba (messa) celebrată de Apostatul și idolatru Francesco. „Speranța care răsare” acesta este imnul oficial, de la messa: „ Slavă lui dumnezeu în ceruri” Papismul este degradat de morală drept măritoare și lipsiți de Harul Duhului Sfânt, prin uzurpări și profanări, din partea popilor idolatri grav homosexuali, de care cum zice idolatru iezuit Francesco, că nu poate să-i judece, când acele show-ri permise în sinagogile lor, oficiat de un popă vrăjitor și homosexual.
    Prin actul blasfemii, împotriva legii lui Bunul Dumnezeu, prin aprobarea directă a homosexualității, idolatru și apostatul papă Francisco este dat sub anatemei de mii de ori, de Sfinții Părinți, dar găsim și în Sfânta Scriptură: „ Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o, să fie anatema! Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit, să fie anatema! ” (Galateni.1/7,8;).
    În învățătura pe care o promovează papismul și idolatru Francesco, U.E.,si cu ecumeniștii, cad toți care sau unit și susțin adoptarea legii homosexualitatea și transsexualitatea spurcată împotriva firii umane dar și împotriva legii dumnezeiești, în anatemele Sfintei Bisericii Dreaptă Măritoare. Dacă nu se vor lăsa de ereziile și de spurcata Sodomiei și a Gomorei, nici măcar în ceasul morții lor, vor fi pedepsiți în adâncul iadului; împreună cu M. Media:
    „ Trebuie un gest unic de reconciliere cu lesbienele și cu gay. Homosexuali trebuie să fie integrați în comunitatea creștinilor ca și membri cu drepturi depline. ”
    Ceea ce vrea să spună, că nu vrea, sau, nu este deloc nevoie să se pocăiască și că creștinul nu poate să mai numească raporturile homosexuale, ca și păcat urâciune-spurcat, strigător la cer.
    În acest fel huliganii, și acești tirani-spurcați, care neagă legea lui Bunul Dumnezeu, fac să se termine odată sfânta ortodoxie să mai existe. Dar noi ortodocșii să nu ne lăsăm, trebuie să apărăm credința ortodoxă, cu prețul vieții noastre; așa cum au făcut toți înaintași noștri adevărați ortodocși. Nu trebuie să stăpânească lumea spurcăciunii în țară și în Biserică, va fi mare urgii fără milă, mai mare ca în Sodoma și în Gomora!
    Francisco Bergoglio manipulează și înșeală pe toate lumea, deviază întreaga omenirea de a nu a mai avea viața morală ortodoxă, și a introdus perversitatea homosexuală. Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne avertizează… Dacă nu ne pocăim, veți pierii cu toții. Dar în ciuda acestui fapt idolatru papă refuză pocăința, el nu numește păcatul cu numele lui propriu, și nu avertizează homosexuali privind condamnarea iadului. Sfânta Biserica Ortodoxă are obligația de a predica mai departe pocăința la aceste persoane pervertite, să le arate drumul cel strâmt și eliberări de la aceste spurcate legii perversiuni, în spatele căruia stă orgoliu și demonii al poponarilor.
    Mântuitorul alungă acești demoni pervertiți! Dacă un demonizat de patima homosexexualități printr-o adevărată și personală vindecări, a obținut eliberarea din întunericul păcatului, el trebuie să respecte promisiunile de care a făgăduit prin Sf. Botez și lepădare de satana până la moarte, ca să nu deschidă din nou la această urâtă și spurcată perversitate, așa cum o va face și cei dependenți de droguri sau alcool.
    Cu toate acestea, Francisco apostatul-iezuit nu zice deloc adevărul, pentru că în mod contrar șarlatanul aprobă homosexualitatea și cere și altora același lucru printr-o falsă supunere. Atitudinea lui de înaintemergător al antihristului este un obstacol la adevărata pocăință și la adevărata eliberare din robia ereziilor și de la Sodoma și Gomora. Deci este absurd să inviți sufletele oamenilor să aibă curaj să fie fericiți la asemenea lucruri păgânești! Să vedem și declarația fățișă al apostatului iezuit Francesco:
    „ În schimb vă cer să fiți revoluționari! Să mergeți împotriva curentului, da, vă cer să vă ridicați împotriva acestei culturii care vede totul ca și ceva contemporan și care crede că voi sunteți incapabili să fiți responsabili, că sunteți incapabili să iubiți în mod autentic. Am încredere în voi, tinerii, și mă rog pentru voi. Aveți curajul de a fi fericiți. ”
    Acest satanist-iezuit promovează homosexualitatea și în același timp tiranul, vorbește de responsabilitatea și de o relație sexuală stabilită ca și canonic. Persoanele influențate de propaganda homosexualitatea contemporană, ajung în mod standard uniunii europene legitim la concluzia că, homosexuali au dreptul la o relație stabilă în așa zisa noua formulă de „căsătorie”. Ce ne oferă papismul și uniunea europeană? Va-ți lămurit odată! Treziți-vă! Treziți-vă! Treziți-vă!
    Papismul, Ecumenismul, Consiliu Mondial al ”Bisericii”, Națiunile Unite și Uniunea Europeană care nu sunt decât uneltiri și servitori alei jidovimii, pentru o Nouă Ordine Mondială, îi curajează deoarece trebuie să aibă curaj tineretul manipulat de astăzi! Mărturia acestui lucru, este răspunsul din partea unui papistaș homosexual Andreas, care cere apostatului iezuit să se adapteze la noile ordini modele. În realitate, păcatul sexuală promovată azi de Națiunile Unite, ereticul Andreas spune tiranului papei: „ Avem înaintea noastră încă un drum lung de făcut! ” Deoarece acest antihrist și apostat iezuit nu vorbește despre statistici, în ceea ce privește homosexualitatea, homosexualitatea este legată de pedofilie, distrugerea copiilor, sadomasochisți, droguri, boli mortale ca SIDA, depresii, cinism, distruși mentali, sinucidere, eutanasia și mai pe urmă iadul.
    Papismul reprezintă această cale largă spre moartea sufletească în adâncul iadului și deci, dă un nou model lumii naivi și înșelați de el înșelătorul. După cum știm, o altă Evanghelie! Cuvântările și gesturile sale sunt manifestări ale satanei Antihristului care se manifestă prin el, înșelatul și apostat.
    Apostatul și Antihristul a spus: „ Dacă o persoană este gay (homosexual) și caută pe Domnul și are bună voință…”
    Dacă omul ÎL caută pe Dumnezeu este un singur Cale de al găsi. Numai prin adevărata Viață de pocăință sinceră și Dreaptă Măritoare!
    Pocăința este să urăști păcatele și să nu le mai repeți vreodată și prin pocăință să nădăjduiască mântuirea. Pocăința trebuie să fie Dreaptă și sinceră, ci nu eretică sau fățarnică și fariseică! Deci: „ Pregătiți calea Domnului, drepte faceți cărările Lui. 3 Faceți deci roadă vrednică de pocăință,8 Pocăiți-vă, căci s-a apropiat Împărăția cerurilor. ” (Matei.3/3,8; 4/17; ) „ Drept aceea, adu-ți aminte de unde ai căzut și te pocăiește și fă faptele de mai înainte ( până în anul 1054 ); iar de nu, vin la tine curând și voi mișca sfeșnicul tău din locul lui dacă nu te vei pocăi. Pocăiește-te daci, iar de nu, vin la tine curând și voi face cu ei război, cu sabia gurii Mele. Și i-am dat timp să se pocăiască, și nu voiește să se pocăiască de desfrânarea ei. Iată, o arunc pe ea bolnavă la pat, și pe cei ce se desfrânează cu ea, în mare strâmtoare dacă nu se vor pocăi de faptele lor. Eu pe câți îi iubesc îi mustru și îi pedepsesc; sârguiește dar și te pocăiește. ” (Apocalipsa.2/5,16,21,22; 3/19;)
    Dar Apostatul și Antihristul Francesco în mod ipocrit-sexual a eliminat această pocăință. „ Și nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de fermecătoriile lor, nici de curvirile lor, nici de furtișagurile lor. Și oamenii au fost dogorâți cu mare arșiță și au hulit Numele lui Dumnezeu, Care are putere peste urgiile acestea, și nu s-au pocăit ca să-I dea slavă. Și au hulit pe Dumnezeul cerului din pricina durerilor și a bubelor lor, dar de faptele lor nu s-au pocăit. ” (Apocalipsa.9/21; 16/9,11; )
    Deci, nu se poate a căuta pe Bunul Dumnezeu, sau să ai bunăvoință cum înșeală papismul, pe o fundație sexuală și eretică și falsă-fățarnică! Nimeni nu poate să-L găsească pe Bunul Dumnezeu bazându-se pe tiraniile și mincinoasele înșelătoriile lui papism! Cum poate să aibă o bună voință cel ce declară cu orgoliu, că este gay ( homosexual ). Să aibă o relație stabilă cu un gay (homosexual) în așa zisa: „căsătorie” și să adopte copiii răpiți (furați) de la părinții lor care îi iubesc, și nu se pot apăra împotriva statului ateu-sionist, dușmanul ortodoxiei și al familiei, care este întemeiată de Bunul Dumnezeu.
    Mai crede cineva de la Marea Schismă (la anul 1054) că Apusul Papal mai este în Biserică? După ce a ieșit prin mândria luciferică din Sfânta Biserică; a degradat prin blasfemii și hule iezuite: învățăturile, Tradiția, Canoanele Bisericii, și dogma Sfintei Bisericii? Crimele, Războaiele, furturile, minciunile, vrăjitoriile, șantajele, raderea bărbii purtându-se ca muierii, la care s-a și ajuns astăzi și la pervertirea sexualei; numit în Sfânta Scriptură: Sodoma și Gomora. Mai crede vreun adept papistaș de-a lui că este omul lui Dumnezeu?!, când promovează și homosexualitatea; transsexualitatea; pedofilia, spunând: „ Cine sunt eu să judec pe gay? ” Cine se ascunde sub masca lui, de așa zis: „păstorul cel bun al creștinismului”?
    Fiecare om trebuie să cunoască aceste curse viclene al plăcerii lui de satanist-iezuit și înaintemergător al unui conducător unic și antihrist; care îi va pregăti calea cu pași repezi, spre o Nouă Ordine Mondială, dar și diabolică. Omul să lupte pentru izbăvirea din robia întunericului, și să-și mântuiască sufletul său! Cât mai este Lumină! Acest înșelat, și înșelător, papă iezuit Francesco, care se crede locțiitor al lui Iisus Hristos pe pământ, în iad, dar uneori și în cer; mândria drăcească, și unealtă luciferului satan, prin ordinea sionistă, aprobat spurcatul păcat sodomiei și a Gomorei. A negat și tăgăduit legea lui Dumnezeu, și a distrus valorile morale și tradiții ortodoxe. Papismul, sau papalitatea eretică, nu este servitorul lui Iisus Hristos!, ci, servitorul lui Antihrist. Francesco șarlatanul și iezuit, elimină diferența dintre binele și rău, dintre virtute și păcat, dintre lumină și întunericul, dintre Hristos și Veliar, dintre Evanghelie și legea homosexualități, dintre Adevăr și minciună, și dintre Biserică și casă de idolatrie. Deci, acesta este duhul lui Antihrist. Acesta este idolul și francmason Francesco! El este colaboratorul bancherilor mondiali și agentul preferat, șef iezuiților, – și păpușa al masonilor de gradul 33, care se consacră Satana. Cine este el tiranul si șarlatanul, dacă are curajul să schimbe legile lui Dumnezeu și să legalizeze imoralitatea și urâciunea, și spurcăciunea pustiiri, contrar Sfintei și dumnezeiești Scripturi? Răspunsul este clar. El nu este Vicarul lui Dumnezeu, așa cum foarte mulți cred în el, înșelătorul! Ci, Vicarul lui Antihrist!
    „Cred că atunci când cineva se găsește cu o persoană de acest fel, trebuie să deosebească faptul că este o persoană gay (homosexual ), de un lobby gay (grup), pentru că lobby, toți nu sunt buni. Acest lucru este important. Dacă o persoană este gay, Îl caută pe Dumnezeu, are bunăvoință, cine sunt eu să îl judec. Dar dacă o persoană, laică sau preot sau călugăriță a păcătuit și apoi i-a părut rău și s-a pocăit, Domnul iartă. Când Domnul iartă, Domnul uită. Și acest lucru este important în viața noastră.”
    Bucuria M. Mediei, și idolatrilor popi eretici homosexuali, au legat această expresie a lui Francisco iezuit, cu cuvintele actuale și viclene-sexuale, și au luat concluzia logică, că popii cu orientări homosexuale trebuie să fie iertați și păcatele lor uitate, bineînțeles numai prin indulgențele papale și pe meritele lui de viață „infailibilă”. Mai multe amănunte, recomand la toți neștiutorilor și la toți adepți lui, să citească Călăuza, sau Cateheza de Credință Ortodoxă. Deci cum poate să fie „sfânt”, și fără de păcat, acest om obsedat de diavol; înafara de viață lui eretică a mai adăugat ceva, anume: a legalizat curvarul iezuit încă o născocire; și pentru popii lui o „căsătorie” homosexuală la „cler”. Și mai mult acum recent a vorbit și de un lobby (grup) homosexual la Vatican. Homosexuali și pedofili ocupă posturile cele mai înalte.
    Este posibil că și Apostatul Francisco să aparțină la acest grup secret? Perversiunea homosexualității și al pedofiliei nu va fi încetat până când acest spurcăciune, care este comis ca act de homosexualitate și consemnat puterii întunericului să fie pedepsit fără milă, de îngerii nimicitori, care vor fii trimiși. Așa cum în vechime era nimicit crima și desfrânarea în mod corect.
    După învățătura Sfintei Scripturi și Tradiții Sfintei Bisericii, știm că este un păcat strigător la cer, împotriva firii umane. Papismul sa mai făcut vinovat cu o abatere strigător la cer, anume: cu homosexualitatea; acest spurcat de spirit papal care a dominat în timpul așa zisei: „Ziua Mondială a Tineretului”. Acesta este duhul impurității, un nou păgânism și al homosexualității. Propaganda acestuia antihrist, este după cum am spus mai înainte, și muzica rock, dansul cardinalilor, gesturile anticreștină și discursurile ecumeniste. Popoarele naive și neștiutorii, obține prin râul de sminteli al cuvintelor lui, înșelătorului și vicleanului lup răpitor-Francesco Apostat, de sute de mii de suflete care cad zi de zi, sub osânda canoanelor Sfinților Părinți; odată cu el blestematul și de trei ori blestematul; aprobarea tuturor influențelor distructive de suflete oamenilor a contemporanității. În acest fel practica homosexualității, a ocultismului și a spurcăciunilor sionismului, deci semnul adevărat al satanismului și a antihriștilor homosexualității, curcubeul glorios până la o vreme pentru satisfacerea poftelor cărnurile lor spurcate.
    Tirania papistașă a adus, și mai duce în pericolul de genocidului care este legat de homosexualitate, Justiția, Guvernul, Ecumenismul, Vaticanul, corupția, legalizare, viclenia, magia, drogurile, tutunul, alcoolul, muzica, hoția, manipulare, perversitatea, minciuna, cipuri, eutanasia, sodomia, și celelalte anarhii care a dat naștere la decăderea întregii omenirii sărmane.
    Dar: „ Le voi răsplăti și sodomiților, care au spurcat pământul și văzduhul cu nelegiuirea lor. I-am ars atunci și iarăși îi voi arde, pentru că au urât plăcerea Duhului Sfânt și au iubit plăcerea diavolului. Voi pedepsi pe toți desfrânații, nerușinații și întunecații care se aseamănă cu armăsarii. Nu s-au îndestulat cu căsnicia lor legiuită, ci s-au bălăcit în fărădelegile și Satana i-a aruncat legați în prăpastia de foc. Nu au auzit că ? Nu s-au temut că voi vărsa peste ei mânia Mea; i-am chemat la pocăință, dar nu s-au pocăit.
    Voi judeca pe toți tâlharii care au făcut noian de rele, precum și pe ucigași și pe toți care au făcut mulțime de păcate. Eu le-am dat timp să se pocăiască, dar ei n-au luat in seamă. Unde sunt faptele lor cele bune? Le-am dat pildă și icoană pe fiul cel desfrânat ( fiul risipitor) și pe mulți alții, să nu se deznădăjduiască de păcatele lor. Ei însă au disprețuit poruncile Mele și s-au lepădat de Mine. S-au îndepărtat de Mine și au iubit stricăciunea; pe Mine M-au nesocotit și s-au făcut robi ai păcatului. Să meargă, deci, în focul pe care ei singuri l-au aprins.
    Dar, și pe cei care au murit ținând minte râului îi voi trimite într-o înfricoșată muncă. Pentru că n-au dorit pacea Mea, ci au fost mânioși, răutăcioși și răzbunători. Pe acei mincinoși creștini care au învățat că nu este învierea morților și că există reîncarnare sufletelor acum, aici, pe pământ, îi voi topi pe toți în gheenă ca ceara; atunci se vor încredința de învierea morților. Magii, vrăjitorii, ereticii și toți cei care se îndeletnicesc cu magia vor fi zdrobiți.
    Vai și de cei care au petrecut cu chitări și cu instrumente; au cântat și s-au îmbătat, au jucat, au vorbit necurății și s-au dedat la rele! I-am chemat și nu M-au ascultat, ci M-au luat în râs. Acum viermele le va roade inima. Le-am dat tuturor milă și vreme de pocăință, însă nici unul nu a luat aminte. Voi închide în întuneric și pe cei ce au nesocotit Sfintele Scripturi, pe care le-a scris Duhul Meu prin mijlocirea Sfinților. Voi judeca și pe cei ce se îndeletnicesc cu superstițiile și se încred în cuțite, furci, găleți, sărbătorile păgânești care au luat locul la cele ale Mele, și altele asemenea. Atunci vor înțelege că trebuie să nădăjduiască în Dumnezeu și nu în zidirile Lui. Se vor tulbura și împotrivi atunci, dar nu vor avea nici o putere, deoarece .
    Voi pedepsi pe împărații și pe cârmuitorii care M-au amărât necontenit cu nedreptățile lor. Au judecat nedrept și cu mândrie, disprețuindu-i pe oameni. Și aceștia vor plăti. Dreapta Mea putere este nemitarnică. Îi voi pedepsi după fărădelegile lor. Atunci vor înțelege că sunt mai înfricoșat decât toți împărații pământului. Vai de ei, ce iad îi așteaptă, pentru că au fost cruzi și au vărsat sânge nevinovat, sângele copiilor și al soțiilor lor.
    Cu ce urgie voi pedepsi pe acei slujitori care n-au fost păstori adevărați ai Bisericii, care Mi-au părăginit via și Mi-au risipit oile! Că au păstorit aur și argint, și nu suflete, și au căutat preoția pentru interes. Ce pedeapsă vor lua! Ce tânguire! Voi vărsa peste ei toată mânia Mea și urgia, și-i voi zdrobi. S-au străduit să câștige oi și boi care pier, iar de turma mea cea cuvântătoare nu s-au îngrijit. Voi pedepsi cu toiag fărădelegile lor și cu bici nedreptățile lor. Dar și pe preoții care glumesc, râd și se ceartă în biserică, îi voi arunca în foc și în tartar!
    Am venit și vin! Cine poate să-Mi stea împotrivă? Dar voi și amar de cel păcătos, care va cădea în mâna Mea! Pentru că fiecare se va înfățișa înaintea Mea . Cum va îndrăzni atunci să se arate nerușinarea păcătoșilor? Cum vor privi fața Mea? Unde-și vor ascunde rușinea? Se vor umple de rușine înaintea Mea și a preacuratelor Puteri Cerești.
    ”.
    ( Din vedenia Sfântului Nifon, în veacul al IV- le-a și este prăznuit de Sf. Biserică, pe data de 23 Decembrie; Episcopul Constanțianei Ciprului: / Despre ÎNFRICOȘĂTOAREA JUDECATĂ )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button