X

Piedone: „Vor încerca să mă aresteze! Eu de când am anunțat candidatura merg pe cioburi”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cristian Popescu Piedone a ieșit la atac, după ce s-a vehiculat în spațiul public o posibilă ieșire a sa din cursa pentru Capitală.  Edilul de la Sectorul 5 îi acuză pe cei de la PSD și PNL că ar face orice pentru a-l opri și se așteaptă inclusiv să fie arestat. Piedone susține că el merge pe ”cioburi”, iar presiunile vin din toate părțile.

Piedone a declarat că pe 9 iunie va începe coșmarul celor care vor să-l bage iar în închisoare, când va câștiga Capitala. El a declarat:

„Să mă aresteze, ce să facă? Eu de când am anunțat candidatura merg pe cioburi, aceste partide care nu au putut crea un candidat, credeți că nu mi-ar da și sângele, dacă ar putea? Singur că ar face asta, pentru că ei sunt neputincioși. Coșmarul cetățenilor se termină pe 9 iunie, al lor abia atunci începe!”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Sondajele cele mai recente îl situează pe Cristian Piedone la 45%, iar dacă va beneficia de susținerea AUR, va trece cu mult peste 50%. Doamne, ajută să scape Bucureștiul de neomarxiști!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Atentionare pt toti cetatenii:pentru ca se merge progresiv spre atitudini dictatoriale ale organelor statului roman,prevenim cetatenii ca pentru a nu se trezi arestati din motive nestiute de cetatenii in cauza la controale inopinate domiciliare ori stradale de catre politie,jandarmerie, va rugam sa aveti permanent in vedere corespondenta dvs pe tellefon ori pe calculator din e mailul dvs si toate aplicatiile social media,in special conversatiile text sau vorbite care de obicei le stocati in telefon sau calculator si atentie si cum o sa va prezentati cu cloud ul dvs ori cardurile,stick urile de stocare.Bine pt dvs ar fi sa nu stocati nimic gen conversatii scrise sau vorbite pe telefon ori calculator nicaieri nici pe dispozitivele electronice ale dvs nici pe ale altora ori ale firmelor,institutiilor unde lucrati.Nu e vorba de filaje prin tehnologie aici ci de momentele cand veti avea parte de controale prin surprindere si fara motiv ale politiei,jandarmeriei.Cu respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button