X

Primul magazin unde nu scanezi produse și nu plătești la casă. În magazin se intră cu cod QR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Retailerul francez Auchan va deschide, luna viitoare, în România, în zona de birouri din Pipera, un magazin complet automatizat, în care accesul este permis pe bază de cod QR și în care produsele nu sunt nici scanate, nici plătite la casă. 

Potrivit sursei citate, totul este realizat printr-o aplicație dezvoltată de compania chineză CloudPick, la care clientul trebuie să atașeze un card bancar valid și printr-un sistem complex de camere și senzori.

Pentru a permite clienților să cumpere fără a folosi casa de marcat, Auchan utilizează un dispozitiv cu cameră care permite surprinderea mișcărilor acestora. Ulterior, mișcările sunt convertite în vectori care materializează părțile corpului și care sunt utilizați exclusiv pentru identificarea momentului în care un articol este ridicat sau pus jos și sunt șterși după 30 de minute.

În schimb, Auchan va păstra datele de achiziție, precum locul, orele tranzacțiilor și articolele cumpărate timp de 3 ani de la data cumpărăturilor.

Pentru a intra în magazin, clienții trebuie să scaneze un cod QR generat de aplicație. Acesta este unic, valabil pentru o singură utilizare. Ulterior, pot lua de pe raft orice articol își doresc. După ce au terminat cumpărăturile, aceștia trebuie doar să iasă cu produsele achiziționate pe la poarta de ieșire. În scurt timp, tranzacția va apărea în aplicație.

Ușor, ușor sistemul încearcă să obișnuiască oamenii fără bani cash, iar acel cod QR va fi înlocuit cu un cip implantat în corp sau cine știe ce vor mai inventa pentru ceea ce se va numi Semnul Fiarei. Deci ATENȚIE, să nu ne obișnuim cu astfel de facilități sau să le încurajăm răspândirea.

Limitarea operaţiunilor cu cash trădează o mentalitate socialistă, dictatorială

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Le doresc un MARE faliment!!! Dar va fi greu, va fi fix in zona unde sunt “corporatiile”, pline cu “sclavi pe plantatie”…

    1. Nu vor da faliment, ai sesizat si tu asta, caci fiind situat in zona Pipera, vor avea clienti din belsug din randul zombilor trotinetisti si tefelisti!

  2. Doamne ajuta! Diavolul are multe feluri de amagiri asupra noastra, nu o accepti pe prima, pe a doua, a treia o accepti… Asa si cu aceste metode, sant facute pt tot felul de caractere si le obisnuieste pana îi prinde in plasa ca pe niste pesti, dar mai mult morti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button